Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Gå foråret i møde med nyt job: Vi har fundet en stribe ledige konsulent-stillinger til dig

Foråret står for døren, og du kan gå det i møde med en af disse ledige konsulenter-stillinger.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger som konsulent hos spændende arbejdspladser som RIT, Exformatics og Simteq.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Formpipe Software søger it-konsulent til archive-team, København

Vi søger en dygtig og vedholdende it-konsulent, som har sans for (og lyst til) dataanalyse, konvertering, test og kundedialog med henblik på at lave arkivafleveringer til Rigsarkivet eller andre lokale arkiver.

Der arbejdes med diverse ecm-systemer, herunder forskellige ESDH (Elektronisk Sags- og Dokumenthåndterings) systemer, SharePoint og andre systemer med data, som skal arkiveres.

Et afleveringsprojekt strækker sig typisk over fire-seks måneder, og så er der ventetid indtil arkiveret har godkendt afleveringen.

Typisk arbejder du på fire-fem afleveringer ad gangen, da det giver det bedste opgaveflow og mulighed for selvstændigt at tilrettelægge opgaverne.

Noget af arbejdet kan være tungt og præget af mange gentagelser, så derfor er erfaring med eller interesse for at udvikle og automatisere vigtig - det er forudsætningen for at vi kan automatisere processerne yderligere og slippe for gentagelserne.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger data management consultant, København eller Aarhus

Brænder du for data, og vil du gøre en reel forskel ved at hjælpe virksomheder med at erstatte mavefornemmelser med brugbar viden baseret på fakta?

Data management består af mere end 100+ dygtige og ambitiøse konsulenter, der hjælper vores kunder med at udvikle og drive deres forretning på baggrund af data og viden.

I data management arbejder vi i spændet mellem teknikken og forretningen. Information og data er omdrejningspunktet for vores arbejde, og vi kan se, at vores analyser, rådgivning og endelige løsninger skaber værdi for vores kunder. Vores arbejde indebærer udvikling af tekniske løsninger til at indhente, behandle, modellere, analysere og fremvise data.

Som konsulent i data management kommer du til at udvikle dig og levere værdi på projekter fra din første arbejdsdag. Vi forventer, at du lærer hurtigt og tager ansvar for dine egne leverancer i løbet af din første måned.

Læs hele annoncen her.

Simteq søger procesorienteret finanskonsulent, Ringsted eller Herning

Simteq A/S er en software- og konsulentvirksomhed, som blev startet i 2020 med en mission om at optimere, udvikle og supportere alle processer og arbejdsgange omkring regnskab, bogføring, udlæg, betalinger.

Med andre ord, at minimere og automatisere alle de administrative opgaver, der knytter sig til at drive virksomhed. Simteq A/S er en del af en konsulent- og it-koncern med medarbejdere og kontorer i 6 lande.

Til det formål udbyder vi platformen Revinav, som integrerer op imod vores kunders eksisterende og underliggende bogholderisystemer (Microsoft Business Central, E-conomic mv.)

Revinav giver en bred vifte af nye funktioner og automatiseringer, og gør vores klienter og deres medarbejdere i stand til at håndtere alt fra dokumentscanning (OCR), fakturering, bogføring, til betaling af regninger og afstemninger, både igennem vores web baserede portal, men også vores app til smartphones.

Læs hele annoncen her.

Twins Consulting søger for ADDvision en business central forretningskonsulent, Herlev

Har du solid viden om Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Formår du at lytte til kundens behov og møde dem i øjenhøjde?

Har du samtidig god forretningsindsigt og stærke tekniske kompetencer?

– så er det formentlig dig, vi leder efter.

I rollen som business central-forretningskonsulent bliver du en del af ERP-teamet og vil både på egen hånd og i samarbejde med dine kolleger være med til at rådgive og implementere business central-løsninger til virksomheder i Danmark og udlandet.

Læs hele annoncen her.

KMD søger EDI consultant, Aalborg

KMD Connect leverer rådgivning, levering og drift af professionelle samt forretningskritiske integrationsløsninger både indenfor det private- og det offentlige marked. Vi hjælper vores kunder med dataintegration, sikrer kommunikation og digitaliserer ressourcekrævende manuelle processer.

Vores ambition er at vokse både nationalt og internationalt, hvor vi har vores japanske ejere NEC i ryggen.

Til den fortsatte udvikling af KMD Connect søger vi en konsulent til dataintegration, der kan være vores ansigt udadtil – både mod kunderne og resten af forretningen.

Du vil komme til at arbejde sammen med 35 kollegaer i KMD Connect, der alle arbejder med integrationer og har ansvar for rådgivning, levering og drift af professionelle samt forretningskritiske integrationsløsninger både indenfor det private- og det offentlige marked.

Til den fortsatte udvikling af vores løsninger søger vi en dygtig konsulent, der brænder for kundedialog, opsætning og support samt for at bevæge sig i feltet mellem udviklingsprojekter, implementering og videregivelse til drift.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT ApS søger for Good Food Group M3 ERP-konsulent, Vejle

I samarbejde med dine kolleger i ERP-afdelingen vil du få en alsidig hverdag med mange projekter og ad hoc-opgaver.

Du vil få rig mulighed for at anvende din faglighed og medvirke til at styrke kvaliteten i udvikling og support af M3 i koncernen.

Good Food Group A/S er en velkonsolideret, dansk fødevarevirksomhed, som tilbyder en spændende og selvstændig stilling, som indebærer en bred intern kontaktflade og med store muligheder for indflydelse på eget job og gode udviklingsmuligheder.

Omgangstonen er uformel og i ERP-afdelingen bliver der lagt stor vægt på et højt service- og samarbejdsniveau både internt i afdelingen og eksternt i samarbejdet med brugere og forretningsorganisationen.

Du vil komme til at referere direkte til chefen for ERP-afdelingen, Ian Lee Bønneland.

Læs hele annoncen her.

Softværket søger kundeorienteret GIS-konsulent, Kolding

Du vil indgå i et team bestående af erfarne kollegaer, der samarbejder om at løse de daglige opgaver, hvor I aktivt videndeler, sparrer og opkvalificerer.

I det vi har et ønske om, at alle skal kunne træde til i alle opgaver, vil du få varierende opgaver og en spændende arbejdsdag.

Opgaverne spænder over blandt andet digital registrering og indtegning af opmålinger til varetagelse af support, opsætning og konsulentopgaver for kunder på GIS-løsninger baseret på nyeste teknologi inden for både desktop- og web-løsninger samt GNNS-udstyr.

Det er vigtigt, at du er klar til at løfte opgaverne, både selvstændigt og i samarbejde med teamet, uanset om det drejer sig om mere rutineprægede GIS-opgaver eller nye opgaver, der kræver, at du sætter dig ind i nye områder.

Læs hele annoncen her.

Epico NextGen søger it-talenter, Ballerup

Med et mangfoldigt netværk, der består af alt fra store, globalt orienterede virksomheder til innovative startups, kan vi hjælpe dig med at finde dit næste job.

Hvad end du brænder for softwareudvikling eller cloud engineering – om du er passioneret omkring UX, IU eller data science – er det vigtigste, at du er optaget af it og tekniske udfordringer, at du har 0-5 års erfaring og drømmer om at arbejde med førende teknologi, inden for alle områder af it og engineering.

Når du har fundet det helt rigtige it-job, vil du blive ansat som konsulent af EPICO NextGen.

Du bliver en del af vores faglige netværk, men vil have din daglige arbejdsgang ude hos den virksomhed, hvis stilling, du har valgt.

Den personlige relation er en vigtig prioritering for os. Vi er ikke kun interesseret i dine faglige egenskaber, men i dig som person.

Dine behov og dit velbefindende er vigtigt for os, uanset om du søger udfordringer eller work-life-balance.

Læs hele annoncen her.

RIT søger it-consultant – fasttrack din it-karriere, Lystrup eller Vejle

Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kolleger? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed, der bakker op om dine faglige ambitioner – og stræber efter at styrke dine kompetencer på rekordtid?

Er du vores næste it-talent med nogle års erfaring og uddannelse i rygsækken, så har vi jobbet til dig!

Hos RIT er vi eksperter i it-outsourcing, såsom cloud services, hosting og managed serverdrift.

Vi er stolte af at have Danmarks mest nærværende kundeservice – og et helt særligt sammenhold kollegerne imellem.

”Du får et stærkt fagligt fællesskab, der altid er klar til at hjælpe. Og så er der meget fokus på medarbejdertrivsel. Det er virkelig et godt sted at arbejde,” fortæller din kommende kollega, Dennis Okkerholm.

I efteråret 2021 startede vi RIT Akademiet. Et akademi, hvor vi investerer i primært yngre profiler og giver dem en grundig indgang til infrastrukturfaget.

Læs hele annoncen her.

Exformatics søger forretningskonsulent/projektleder, København

Har du interesse for processer og kan du formidle kundernes behov til løsningsforslag, vil du trives hos Exformatics.

Vi søger en kompetent og ansvarsfuld kollega, som kommer til at arbejde i et spændende fagligt miljø, med fokus på at effektivisere vores kunders arbejdsgange gennem vores aktivitetsstyring- og sagsbehandlingssystem Exfonet.

Vi har et meget tæt samarbejde med vores kunder og du vil derfor også agere som projektleder på udvalgte kunder.

Som forretningskonsulent og projektleder vil du være bindeleddet mellem Exformatics og vores kunder, og du vil være med til at omformulere deres ønsker og behov til kvalitative løsninger.

Du vil have dyb indsigt i vores løsning, Exfonet, og sammen med din forståelse for forretningsprocesser og arbejdsgange, vil du hjælpe vores kunder med at effektivisere deres hverdag.

Læs hele annoncen her.

Deloitte søger consultants, København

Kickstart your career as a consultant and join our IT & Specialized Assurance team in Deloitte, Risk Advisory.

Right now, we are looking for talented graduates and newly graduated to join our team and Consultant School in August 2023. We offer you an intensive learning journey that’ll help you make the most of your talent. Are you up for the challenge?

Your journey will begin by joining our Risk Advisory's Consultant School which is a combined training path where you learn about overall Deloitte topics and more local Risk Advisory topics for you to grow in your functional area. We offer an excellent place for you to network with both your peers and senior people. Dedicated consultants from all areas of Risk Advisory will share both their expertise and experiences; help you to get a great career start in a curious and inclusive community.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.