Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft åbner for automatisk blokering: Exchange Online vil blokere e-mails fra sårbare servere

Funktionen aktiveres 90 dage efter, at it-administratorer er blevet advaret om en sårbar server.

Microsoft opdaterer Exchange Online med en ny sikkerhedsfunktion, der skal holde styr på ikke-patchede eller gamle Exchange-servere.

Det skriver Bleeping Computer.

Funktionen aktiveres 90 dage efter, at it-administratorer er blevet advaret om en sårbar server og vil derefter automatisk begrænse og til sidst blokere e-mails sendt fra serveren for at beskytte modtagerne.

Dette gælder alt sammen for Exchange-servere on-prem i en organisation såvel som i hybride miljøer.

Det vil ramme "enhver Exchange-server, der har nået slutningen af ​​levetiden (for eksempel Exchange 2007, Exchange 2010 og snart Exchange 2013), eller forbliver upatchet for kendte sårbarheder," meddeler Exchange-teamet hos Microsoft og fortsætter:

"For eksempel betragtes Exchange 2016- og Exchange 2019-servere, der er væsentligt bagud med hensyn til sikkerhedsopdateringer, som vedvarende sårbare."

Den nye funktions primære mål er at hjælpe Exchange-administratorer med at identificere ikke-patchede eller ikke-understøttede on-prem Exchange-servere, så de kan opgradere eller patche dem, før de bliver sikkerhedsrisici.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere