Artikel top billede

(Foto: Photo by Austin Distel on Unsplash)

Masser af ledige stillinger - vi har fundet 10, som du kan søge netop nu

Er det på tide, at der sker noget nyt i din karriere? Så læs med her, hvor vi har fundet 10 ledige stillinger hos spændende danske arbejdspladser.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Jyske Bank, Økonomistyrelsen og WSP Danmark.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Energinet søger fullstack-udvikler med DevOps-ansvar, Ballerup

Vil du være med til at levere moderne og sikre it-løsninger til gavn for den grønne omstilling?

Har du brug for at bredere ansvar og til at bidrage med det, som du er god til? Læs videre – for så har vi jobbet til dig.

Gasmarkedet er i rivende udvikling – vi kigger ind i en fremtid med nye muligheder for blandt andet biogas og Power2X. Derfor er der også stort fokus på, at det teknologiske kan følge med, så vi bevarer forsyningssikkerheden.

Du bliver en del af en organisation, hvor et arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores kontor i Ballerup og hjemme.

Dit overordnede ansvarsområde bliver at udvikle og vedligeholde pipelines, både infrastruktur og deployment. Du skal kende vores pipelines og være i stand til at lave rettelser og skrive nye.

Læs hele annoncen her.

IT-Effect søger Microsoft Business Central/NAV-udvikler, Silkeborg

Vi har travlt med at levere Business Central til vores kunder og søger derfor Microsoft Business Central/NAV-udvikler med minimum 3 års erfaring til kontoret i Silkeborg.

Jobbet er varieret, og du vil komme til at arbejde med bl.a. udvikling af kundespecifikke tilretninger, og sammen med dine kollegaer i udviklingsteamet, er du med til at udvikle og vedligeholde vores brancheløsninger inden for bygge- og anlægsbranchen.

I din nye rolle er det vigtigt at dine kvalifikationer i arbejdet med Microsofts produkter udvikles og vedligeholdes og derfor får du muligheden for at arbejde med de seneste nye Microsoft produkter og igennem vores partnerskab med Microsoft, få sparring og udvikling på højt fagligt niveau.

Du vil også være tilknyttet til vores konsulentteam på kundeløsninger, og nye leverancer.

Typen af opgaver vil være varierende både i størrelse og i kompleksitet. Du er i høj grad selv med til at præge dine opgaver og hverdag.

Læs hele annoncen her.

Topsil GlobalWafers søger IT manager, Frederikssund

For at løfte og optimere Topsils indsatser inden for it-området søger vi dig, der dels motiveres af at lede og understøtte dine kollegaer, dels har mod på at skabe det fulde overblik over it-afdelingen, teamets ansvarsområder og den fremtidige strategiske retning for it.

Som ansvarlig for Topsils it-services vil du have funktions- og medarbejderansvar, og du vil referere til vores Research & Development Manager.

Vi leder derfor ikke blot efter dig, som har erfaring med it-paletten, men også efter dig, som arbejder ud fra en ledelsestilgang, hvor du har fokus på den enkelte medarbejders udvikling.

Det er centralt, at vores kommende it manager dermed evner at kommunikere og samarbejde i øjenhøjde med teamet, der i dag er på tre medarbejdere. I dag er ansvarsområderne fordelt ud fra support til produktionen, administrationen samt Topsilsgenerelle it-sikkerhed.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger specialist i it-sikkerhed til central rolle i OpSec-afdeling, Silkeborg og Lyngby

Hos Jyske Bank har vi samlet en række meget forskellige kompetencer i teamet ”Operationel it sikkerhed” (OpSec). Teamet arbejder med både teknisk it-sikkerhed, risikostyring og en del it-jura, og det har vist sig at være et særdeles effektivt line-up.

Brugeradfærd, branchekrav og trusselsbilleder ændrer sig dog hastigt. Det både skal og vil vi imødegå. Derfor vil vi gerne udbygge og udvikle indsatsen yderligere og opruster i første omgang med en it-sikkerhedsspecialist. Du får en helt central rolle i udviklingen af vores sikkerhedsfunktion, og skal sammen med teamet sørge for, at vi altid er operationelt sikre.

Det er her, du måske kommer ind!

Vores OpSec-team er blevet en vigtig del af hele bankens drift, og vi oplever en stadig større opmærksomhed fra kollegaer i helt andre afdelinger. Denne dialog på tværs giver ikke bare god forretningsforståelse, så vi kan levere endnu bedre løsninger. Den giver også gode relationer med kollegaer overalt i organisationen – lige i Jyske Banks ånd.

Læs hele annoncen her.

Økonomistyrelsen søger brobygger og drømmefanger, København

Kan du fange forretningens drømme? Og kan du oversætte drømmene til tekniske it-krav?

Og er det at bygge bro gennem relationer og kommunikation mellem forretning og it dit speciale? Så har du muligheden for at sætte dine unikke kompetencer i spil hos os og sætte dit præg på statens økonomisystem, Navision Stat, fremadrettede udvikling.

Navision Stat står overfor betydelig udvikling gennem de kommende år, og her kommer dine stærke evner som analytiker for alvor i spil. Du kan derfor forvente at få en rolle, hvor du dagligt skal balancere forretningens behov i forhold til de tekniske muligheder.

Vi videreudvikler og driver Navision Stat, som er en ERP-løsning baseret på Microsoft Dynamics NAV. Der er i dag over 400 kunder og 20.000 brugere på af løsningen. Vores vigtigst mål er at sikre en stabil løsning, som kontinuerligt videreudvikles, så den også fremadrettet lever op til forretningens forventninger og understøtter kommende krav samt ønsker.

Læs hele annoncen her.

Mercantec søger data/it-specialister til underviserstillinger, Viborg

Har du en stærk it-faglig baggrund inden for fx netværk- og serverteknologier eller programmering? Og har du lyst til at gøre en forskel for andre?

På Mercantecs data/it-uddannelser har vi forrygende travlt, og vi søger derfor nye kolleger, som har lyst til at gøre en forskel for vores elever og kursister.

I teamet uddanner vi IT-supportere og datateknikere (programmering og infrastruktur), og vi kører derudover en række virksomhedsrettede kurser inden for blandt andet netværksteknologier, virtualisering og sikkerhed.

I teamet byder vi hver især ind med forskellige fagligheder og personlige kompetencer, og vi glæder os til at finde ud af, hvad du tilfører af spændende ting til vores fællesskab. Vi forestiller os, at du fx har bred viden inden for netværks- og serverteknologi, programmering eller lignende, men vigtigst af alt har du lyst til at give din viden videre.

Læs hele annoncen her.

WSP Danmark  søger forretningskonsulent til nye IT-løsninger indenfor affaldshåndtering, Høje Taastrup

Vi søger en forretningskonsulent til vores kontor i Høje Taastrup. Vi er i fuld færd med at udvikle og lancere en række moderne IT-løsninger til håndtering af affald. Det er meget spændende og inspirerende, da løsningerne bygger på eksisterende viden og ny teknologi.

Som forretningskonsulent får du sammen med fagligt dygtige kollegaer ansvar for, at sikre forretningens mål med løsningen nås. Du vil indgå som konsulent i teamet og deltage aktivt i både udvikling, planlægning, projektledelsen, salg og marketing.

Vi arbejder målrettet på at designe til fremtiden og med hjælp fra vores koncept Future Ready, indarbejder vi udviklingstendenser inden for klima, samfund, teknologi og ressourcer.

Du får adgang til internationale faglige netværk og vi arbejder sammen på tværs af fagligheder og geografiske skel for at løse opgaverne bedst muligt.

Læs hele annoncen her.

Baader Logistix søger erfaren C++, .NET-softwareudvikler, Risskov

En spændende stilling, hvor du kommer til at arbejde med højt uddannede kolleger, i et team hvor du aldrig kommer til at stå alene.

Din hverdag foregår blandt et passioneret hold udviklere med en vision om at digitalisere fødevareindustrien. Vi er på en spændende rejse med de nyeste teknologier i ryggen, og vores løsningsdesign udvikles via vores unikke metode ”det innovative fællesskab”, og i tæt dialog med kunder der sikrer, at netop vores software løser specifikke behov og udfordringer.

Udviklingsmodellen er på plads, og der arbejdes struktureret i teams af typisk 3-4 personer, hvor den daglige styring foretages gennem SCRUM. Teamet har et selvstændigt ansvar for sine projekter, og som udvikler tager du et medansvar for produktets fremdrift og kvalitet, og med ansvaret følger indflydelse på produktets videre udvikling.

Læs hele annoncen her.

AL Finans søger erfaren it-udvikler til AL Finans' udviklingsteam, København

Vil du arbejde med moderne teknologier samt være med til at udvikle it-løsninger for AL Finans?

Har du et stort overblik, øje for detaljen og kan du godt lide at arbejde i et Azure Microsoft udviklingsmiljø? Så er det dig vi har brug for til vores udviklingsteam.

Som it-udvikler i AL Finans vil du indgå i vores udviklingsteam, som er en del af Strategi og Forretningsudvikling. Teamet består pt. af fem kompetente og dedikerede kollegaer, som alle arbejder med nogle af de nyeste teknologier og værktøjer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. at udvikle, designe og implementere front- og backend til vores it-løsninger og at deltage aktivt i udviklingen af nye og eksisterende interne systemer i Azure.

Der vil være rig mulighed for at forme it-udviklingen i samarbejde med dine kollegaer.
Du får mulighed for et unikt oplæringsforløb, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne.

Læs hele annoncen her.

Jettime søger project manager til styring af it-projekter, Kastrup

Har du lyst til nye udfordringer i et stort privatejet dansk business to business flyselskab med et dynamisk og tempofyldt arbejdsmiljø, en stærk og inkluderende kultur og de bedste kolleger i branchen?

Vi søger dig, som kan arbejde i bredden og bevare overblikket på tværs af it-projekter og som formår at omsætte samspillet mellem projekter, processer og systemer til digitale løsninger, som brugerne elsker. Digital mindset er et 'must have' og evnen til at omsætte komplekse løsninger til brugervenlige værktøjer.

Rollen som project manager kræver, at du kan planlægge og styre forskellige typer it-projekter til aftalt tid, økonomi og kvalitet i samarbejde med kollegaer i Jettime og leverandører. Du får derved en vigtig rolle i at danne bro imellem forretningsgange, afdelingsspecialister og it, hvor du agerer tovholder på at føre projektet igennem de interne it-godkendelsesprocedurer og derefter stå som teknisk projektleder for implementering af udviklingsprojekterne.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.