Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Microsoft klar med ny opdateringsmetode til Windows 11

Microsoft har lanceret en ny funktion til opdateringer i Windows 11, så brugere kan få opdateringer, så snart de udkommer.

Microsoft har lanceret har frigivet preview-opdateringer til Windows 10 og 11 samt og KB5025305-opdateringen til Windows 11 22H2.

Denne opdatering introducerer en ny kontakt til at til at downloade de seneste opdateringer så snart de er tilgængelige.

Det skriver Thurrott.

Funktionen gælder kun for ikke-sikkerhedsmæssige opdateringer.

Microsoft sender ofte nye funktioner ud i valgfri opdateringer, der kommer forud for den følgende måneds Patch Tuesday eksempelvis Search Highlights.

Microsoft meddeler, at den nye opdateringsknap vil give brugeren "de seneste ikke-sikkerheds- og funktionsopdateringer, så snart de bliver tilgængelige for din enhed."

Efter download af den nye valgfri opdatering, vil aktivering af Windows Update-kontakten gøre, at din enhed henter opdateringerne med det samme, så snart, de er klar.

Knappen vil automatisk være slukket på administrerede enheder.

Brugerne kan tænde og slukke kontakten, når vedkommende ønsker. Microsoft meddeler, at når knappen er tændt, kan det betyde, at enheden skal genstarte oftere.

Se mere her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere