Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Webbureauet Group Online køber konkurrenten Web-Koncept: Har nu 280 medarbejdere

Group Online køber Web-Koncept med 80 medarbejdere af stifterne Benjamin Jensen og Daniel Thomsen. De fortsætter begge i selskabet under den nye ejer.

En af Danmarks store webbureauer, Group Online, køber konkurrenten Web-Koncept, der med sine 80 medarbejdere kommer til at øge Group Onlines medarbejderstab betydeligt.

Group Online betegner sig selv som Danmarks største online webbureau for små og mellemstore virksomheder, men selskabet betegner Web-Koncept som det næststørste.

Med opkøbet vokser Group Onlines kundebase med et snuptag fra 10.000 kunder til nu 16.000 kunder - stort set alle er små og mellemstore virksomheder, mens selskabet samlet set får 280 medarbejdere.

Group Online har umiddelbart ingen planer om at fusionere Web-Koncept ind i selskabet.

Tværtimod er det planen, at Web-Koncept fortsætter som selvstændig virksomhed med de to stiftere, Benjamin Høpfner Lundberg Jensen og Daniel Krahn Thomsen, i spidsen.

De har hidtil via deres holdingsselskaber, BHJ Holding 2017 og Daniel Krahn Holding, ejet hver deres halvdel af Web-Koncept.

“Group Online er over de sidste par år blevet gjort klar til at tage det næste store vækstspring og etablere en bureaugruppe, som kan rumme forskellige selvstændige virksomheder og forretningsområder. Jeg glæder mig til at sige goddag til en masse nye kollegaer, som vi deler værdier med og kommer til at lære en masse af,” meddeler Group Onlines direktør, Jesper Eiby Christoffersen.

Group Online har hovedkontor i Ballerup uden for København samt kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg.