Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Skal der ske noget nyt i din karriere? Så bør du læse med her, hvor vi har fundet 10 spændende stillinger, som er ledige lige nu.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som JP/Politikens Hus, SDC og PFA.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

T. Hansen Gruppen søger fullstack-udvikler, Middelfart eller Aarhus

Alle vores vitale services og e-commerce-løsninger projekteres og udvikles in-house. Vi har høje ambitioner for fremtiden og ønsker at give vores kunder og medarbejdere den bedste digitale oplevelse.

Derfor søger vi en ny kollega til vores udviklingsafdeling, der kan styrke vores digitale identitet på et Software as a Service (SaaS)-produkt, som er en løsning hosted i Azure med en angular frontend.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre front- og backend-udviklere. Vores udviklingsafdeling tæller i dag +15 mand og er placeret i både Middelfart og Aarhus.

Dine arbejdsopgaver bliver en bred vifte af udviklingsopgaver centeret omkring videre udvikling af et Software as a Service (SaaS) produkt til autobranchen.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT ApS søger for Vitec Aloc en system-developer, Odense

Brænder du for at implementere avanceret teknologi, så har du nu chancen for at få et spændende job som system-dveloper i et af Nordens førende softwarehuse inden for kapitalmarkedsløsninger.

Som led i Vitec Alocs vækstrejse og yderligere internationalisering gearer de op for udviklingen af systemerne til deres investment management platform, PORTMAN, og deres børshandelssystem, IDEAS, og er derfor på udkig efter en System Developer.

Som System Developer bliver du en del af det udviklingsteam, som udvikler og implementerer det roadmap, der definerer strategien og visionen med platformen.

Der lægges vægt på, at du har interesse i og lyst til at arbejde i et agilt scrum-team, der i samarbejde med product owner og scrum master planlægger og prioriterer teamets backlog.

Som specialist kommer du til at arbejde tæt sammen med teamets øvrige specialister, det er derfor vigtigt, at du er i stand til at arbejde selvstændigt, men også bidrage positivt til fællesskabet.

Læs hele annoncen her.

JP/Politikens Hus søger net­værk­s­tek­ni­ker, København eller Aarhus

Er du til breaking news? Ønsker du faglige udfordringer med ny teknologi? Er du både til den fysiske- og sky-verden?

Og vil du gerne arbejde et sted med højt til loftet og med lokationer fordelt i store dele af landet? Og kan li' at komme ud i alle kanter af din faglighed?

Så kan det være, det netop er dig vi søger hos JP/Politikens hus, da vi søger en netværkstekniker til udvikling og drift af vores netværksinfrastruktur, som består primært af teknologier fra Cisco, HP, Arista og Palo Alto.

Selve Cisco-infrastrukturen bliver administreret via DNA center fra Cisco.

Netværk og Datacenter, som arbejder med vores fysiske datacentre, VMware og storage, WAN, WIFI, LAN og de netværk, som der er i vores cloud-løsninger, i samarbejde med andre gode kollegaer i koncernenheden Commercial and Tech Operations hvor netværk og datacenter-teamet hører hjemme, under IT-infrastruktur.

Læs hele annoncen her.

PFA søger por­te­føl­je- og for­an­drings­kon­su­lent, København

Som porteføljekonsulent bliver du en del af et lille team i direktørområdet Produkter, Analyse og Data.

Vi er sat i verden for at understøtte en effektiv styring af PFA’s projekt- og it-udviklingsporteføljer, der skal være med til at indfri PFA’s nye strategi.

in hverdag vil være præget af tæt samarbejde og koordinering med vores produkt-, it- og udviklingsorganisation, vores strategi- og finansfunktion og vores kommercielle område.

Området er under forandring, og du vil få mulighed for at drive forandringsprocesser og sætte dit præg på den strategiske porteføljestyring i PFA.

Dit nye team består af tre porteføljekonsulenter og er en del af PFA’s drifts- og udviklingsorganisation.

Du får en spændende placering og mulighed for at arbejde i store dele af PFA’s forretning.

Hos os får du gode rammer for et arbejdsliv i balance og fokus på din udvikling og trivsel.

Du har mulighed for at arbejde hjemme to dage om ugen, ret til at gå ned på 80 procent arbejdstid og får personalegoder ud over det sædvanlige med én samlet lønpakke med arbejdsgiverbetalt pension og feriefrihed.

Læs hele annoncen her.

SDC søger in­ve­ste­ring­s­kyn­dig business analyst, Ballerup

Du bliver en del af et stærkt kollegialt fællesskab, der glæder sig til at byde endnu en kollega velkommen til Capital Markets teamet, der ved alt om Opics, Portman, Puljer, Investeringskonto FRI, Datahub, Reporting Engine og meget mere.

Rollen er central i forhold til vores investeringsløsninger og projekter.

Det er et job med mange facetter og hverdagen er et miks af bl.a. analysearbejde og udarbejdelse af kravsspecifikationer på nye og eksisterende systemer.

Det kalder på en solid forståelse for investeringsfunktioner og processer og tæt kontakt med vores pengeinstitutter.

Du skaber værdi i sounding boards, hvor du som analytisk forretningsudvikler sætter dig i kundernes sted, når det kommer til forretningskrav og forventninger til it-løsningen.

Og så tilbage på kontoret for at bygge broen mellem de it-faglige termer fra produktionen og det banksprog, rådgiverne bruger i deres daglige arbejde.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for MindFuture en ex­pe­ri­en­ced computer vision python engineer, Taastrup

We are looking for an experienced engineer with strong skills in Computer Vision and Python. You will play a central role in their team as you will be in the lead of the architecture/design of software and development as well as you will ensure that the product quality meets the needs of the projects.

MindFuture is an innovative og dedicated tech team based in the inspiring MindFuture Hub in Taastrup close to Copenhagen which house several different startups within e.g., medtech, cyber security and health tech. In MindFuture thet create innovative tech-based products by bringing the project from idea to prototype, then MVP through rapid prototyping without compromising on quality.

Additionally, they provide a wide range of services that cover the entire life cycle of the project. MindFuture is not a consultancy company, but a venture builder of own products in close corporation with different stake holders.

Læs hele annoncen her.

Pharma Nord søger PPC Spe­ci­a­list (Amazon og/eller Google), Vejle

Har du erfaring med PPC-kampagner på Amazon, Google eller begge dele?

Så er du måske den nye kollega, vi søger til Pharma Nords webafdeling i Vejle, hvor vi håndterer online salg på alle Pharma Nords markeder worldwide.

Pharma Nord er førende inden for sit felt, der omfatter udvikling af kosttilskud og naturlægemidler samt forbedring af livskvalitet gennem nutritionel intervention.

Kvalitet og dokumentation er i højsædet for vores produkter, og det afspejler sig i vores forventninger til dig som medarbejder, hvor kvalitetsbevidsthed, systematik og sans for detaljen er essentielle personlige egenskaber.

Desuden er det også fordel, hvis du har en naturlig interesse for sundhed og forebyggelse.

Læs hele annoncen her.

Zealand Business College søger kreativ di­gi­ta­li­se­rings­kon­su­lent med fokus på MOODLE ved it- & di­gi­ta­li­se­rings­af­de­ling, Næstved

Verden er til at forandre. Vær med til at udvikle fremtidens digitale erhvervsskole.

En Danmarks største erhvervsskoler ZBC søger en kreativ digitaliseringskonsulent med fokus på Moodle ved IT- & digitaliseringsafdelingen.

Vi søger en dygtig digitaliseringskonsulent med ekspertise inden for administration og organisationsbrug af Moodle til at styrke vores organisation og understøtte implementeringen af LMS.

Som digitaliseringskonsulent vil du spille en afgørende rolle i at drive digital transformation og forbedre vores undervisnings- og læringsprocesser på tværs af organisationen.

Vi tilbyder en spændende stilling i et mindre og specialiseret team organiseret i IT- & digitaliseringsafdelingen.

Læs hele annoncen her.

Rigspolitiet søger fi­rewall­spe­ci­a­list, Hvidovre

Har du en bred viden om netværk og sikkerhed?

Og vil du bruge dine evner til at understøtte politiets efterforskende arbejde samt sikre udvikling, drift og vedligeholdelse af politiets it-organisation? Så hører vi gerne fra dig!

Rigspolitiets sektion for Netværk Services sætter jagten ind efter en dygtig firewallspecialist, der vil være med til at støtte op om politiets kritiske infrastruktur og levere sikre kvalitetsløsninger, så politiet kan løse samfundsmæssigt vigtige opgaver.

Som firewallspecialist for Rigspolitiet arbejder du med at udvikle, optimere og sikre stabil drift af dansk politis netværks- og firewall-løsninger.

Du kommer til at spille en afgørende rolle i forbindelse med at lave design, opsætning og drift af firewall-netværksløsninger, og du bliver ansvarlig for at tage dialogen med de involverede interessenter og brugere.

Du sørger derudover for at bestille, opsætte og konfigurere hardwaren på netværket.

Læs hele annoncen her.

Københavns Kommune søger systemad­mi­ni­stra­tor med kom­pe­ten­cer indenfor in­fra­struk­tur og cloud­ma­na­ge­ment, København

Københavns Kommune søger systemad­mi­ni­stra­tor med kom­pe­ten­cer indenfor in­fra­struk­tur og cloud­ma­na­ge­ment, København

Er du vores nye systemadministrator, der kan drive og udvikle den digitale infrastruktur, som sikrer vores samlinger og gør den tilgængelig for borgere og brugere?

Og motiveres du af at arbejde med opgaver, der har varig betydning? Tiltrækkes du af et uformelt arbejdsmiljø, hvor personlig og faglig interesse og den rigtige work-life-balance er vigtig?

Hvis du også har erfaring inden for it-drift og/eller teknisk projektledelse, så er du sikkert den person, vi søger.

Københavns Stadsarkiv er Københavns hukommelse. Vi har håndskrevne dokumenter tilbage fra 1200-tallet, men også over 100 TB digitalt fødte data, som vi er forpligtet til at passe på til evig tid.

I Københavns Stadsarkiv arbejder vi professionelt med it-infrastruktur. Vi er ISO 27001-compliant, og sikkerhed og risikostyring er en fast del af vores arbejde. Vi arbejder løbende med at udbygge og forbedre vores infrastruktur, så den lever op til stigende datamængder og sikkerhedskrav.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.