Artikel top billede

(Foto: Ditte Vinterberg Weng)

Oliver, Markus og Frederik er cyberlandsholdets nyeste juniorspillere - og de har alle nået eliteniveauet med rekord fart

Oliver Voss Winkler, Markus Heinrich Toribio og Frederik Præst er nogle af de nyeste skud på cyberlandsholdets lysegrønne stamme i år. Og flere af de unge hackere har nået eliteniveau med rekordfart.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Mød tre af de nye landsholdspillere lige her.
2.352
12 min
10 medlemmer af det danske cyberlandshold har arbejdet benhårdt i flere måneder for at blive klar til European Cyber Security Challenge (ECSC). Af holdets deltagere har seks allerede været på landsholdet før.

Dermed er der i år fire helt nye unge cyber-talenter, der gennem kreativitet, logik, finpudsede cyberskills - og ikke mindst holdindsats - skal vise deres værd ved dette års EM i cybersikkerhed, som er i fuld gang netop nu.

Ud af de fire grønne skud, foretrækker én at gå under radaen og være anonym for den generelle mediedækning. Hende kan du læse mere om her.

Men lige herunder kan du møde Oliver Voss Winkler, Markus Heinrich Toribio og Frederik, der alle skal forsøge at leve op til Danmarks guldsejer sidste år.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter