Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Renato Ramos Puma/Unsplash)

Microsoft nedlægger særlig titel efter syv år

Programmet har kørt siden 2016, men nu lukker Microsofts Windows Insider MVP-program.

Microsoft vil lukke Windows Insider MVP-programmet i slutningen af året.

MVP står for Most Valuable Professionals og er særligt udvalgte af Microsoft som specialister inden for særlige områder, som tæller på tværs af Microsofts produktportefølje. En person bliver MVP i et område ad gangen.

Snart er der så en MVP-titel mindre.

Microsoft har nu besluttet, at titlen ikke længere skal være en del af Windows Insider-programmet.

Det sker som et led i en konsolidering af MVP-programmet.

"I et forsøg på at konsolidere MVP-lignende programmer på tværs af Microsoft har vi besluttet at trække Windows Insider MVP-programmet tilbage med virkning fra den 31. december 2023," meddeler Microsoft til The Register og fortsætter:

"Alle vores eksisterende Windows Insider MVP'er vil blive nomineret til at deltage i Microsoft MVP-programmet, som har lignende fordele og muligheder for at fortsætte netværk med os og interagere med mange andre Microsoft MVP'er globalt."

Microsofts Insider-program er for særlige brugere, der tester Microsofts funktioner, inden de bliver officielt udgivet. En sådan tester kaldes en ’insider’, som er en slags testere.

Windows Insider-programmet er den del af Insider-programmet, hvor der testes Windows-funktioner i forskellige kanaler, inden de bliver en del af det officielle Windows. Eksempelvis er der også et Insider-program til Office-funktioner.

Windows Insider MVP'erne er eksperter i Microsofts produkter, som typisk belønnes for deres loyalitet med adgang til ingeniørteams, gratis abonnementer på produkter som Visual Studio Enterprise og Office 365.

Ifølge Thurrott er Windows Insider MVP-programmet et levn fra en tid, hvor Windows Insidere så ud til at spille en større rolle og have mere indflydelse for Microsoft.

I Danmark er der omkring 40 MVP’er på tværs af Microsofts områder.