Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Computerworld)

Leasing-bombe: VW’s kæmpeflyder tilbydes til spotpris

Man får rigtig, rigtig meget bil for sine leasing-kroner med Volkswagens nye tilbud.

VW’s charmerende minibus til fem, ID.Buzz, bliver ekstremt billig at privatlease.

Den store familiebil som i nogle dage endnu kan kalde sig for ’Årets bil’, inden årgang 2023 kåres i den kommende uge, tilbydes nu i en særlig ’Life 75 Years Edition’, som der blot skal slippes 3.999 kroner om måneden for.

Tilbuddet løber over tre år og kræver en førstegangydelse på 15.000 kroner, mens der tilbydes 15.000 kilometers kørsel om året.

Over 36 måneder giver det omkostninger for i alt 159.564 kroner, svarende til under en tredjedel af den officielle listepris på 489.995 kroner - eller omtrent det, som VW tager for leasing af sin mest skrabede version af sin mindste elbil, VW ID.3.

For de penge får du en af markedets suverænt største elbiler, med plads til mellem 1.125 og 2.205 liters bagage eller eventuelt et par europaller.

Med i prisen følger udstyr som metallak, anhængertræk, adaptiv fartpilot og bakkamera. Rækker det ikke, tilbydes en mere ambitiøst ekviperet ’Style’ version til 700 kroner ekstra om måneden.

Batteriet er på 77 kWh, hvilket sikrer strøm til op til 417 kilometer, mens en eldreven motor sender 204 hestekræfter til baghjulene.

Tilbuddet kommer en lille måned efter at Tesla sidst i oktober sendte chokbølger igennem leasing-markedet ved at tilbydes sin Model Y til leasing-priser fra 3.795 kroner. Tilbuddet blev dog en kortvarig sag, som ikke længere tilbydes.