Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Film: Gådefuld Marvel-heltinde får sin egen film

Madame Web, aka paramediciner Cassandra Webb, har været sidekick til Spiderman. Nu får den mystiske clairvoyant sin egen fortælling på det store lærred.

Sony Pictures har atter rystet posen og fundet en ny karakter med biograf-potentiale fra Marvels uendelige persongalleri af superhelte. Denne gang er der tale om Madame Web.

Navnet får nok ikke alles klokker til at ringe, for der er tale om en gådefuld og knap så fremtrædende Marvel-persona.

Madame Web med det civile navn Cassandra Web debuterede i seriehæfteform i 1980’erne og har siden optrådt som hjælper til Spider-Man.

I januar 2024 bliver hun katapulteret op på lærredet i ”Madame Web”. Cassandra Web arbejder som paramediciner i New York, men er også clairvoyant og sin egen slags spider sense – en sjette sans for kommende fare.

Den slags evner har som bekendt en pris, for med store talenter følger et stort ansvar.

I dette tidfælde må Cassandra tage en tung og farefuld svingom med sin fortid, mens hun samtidig skal håndtere mødet med tre unge kvinder – alle udvalgt til en fremtid med magt.

Rollen som den gådefulde Madame Web varetages af Dakota Johnson, kendt fra blandt andet boudoir-romancen ”Fifty Shades of Grey”.

Indtil videre er der ikke frigivet meget andet om Madame Web end et kort resume, og naturligvis en trailer, som du kan se her.

Titel: Madame Web

Biografpremiere: 14. februar 2024