Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Vi har fundet 10 ledige it-stillinger til dig - se dem alle her

Kunne det friste med et nyt job? Vi har fundet 10 friske jobopslag, som måske kan friste dig.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som ktp Data, Charles Oakes ogSEGES Innovation.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Politiet søger it-sikkerhedskonsulent til Rigspolitiets cyber- og informationssikkerhed, Hvidovre

Vi søger en medarbejder til Rigspolitiets sikkerhedssektion, som er rammesættende og koordinerende for cyber- og informationssikkerheden i hele dansk politi.

Hos os bliver du del af et dedikeret team af specialister, der arbejder med cyber- og informationssikkerhed fra teknisk til strategisk niveau på baggrund af det aktuelle trusselsbillede.

Sektionen kendetegnes ved, at vi er en flok engagerede kollegaer med forskellige baggrunde, som aktivt bidrager til et positivt arbejdsmiljø med godt humør og en uformel omgangstone.

Som it-sikkerhedskonsulent i Rigspolitiet bliver du dagligt udfordret med spændende og varierede opgaver i en politisk organisation med et komplekst it-landskab, hvor alle yder deres bedste for at bidrage til, at politiet kan løse væsentlige samfundsmæssige opgaver.

Læs hele annoncen her.

Systematic søger senior development platform engineer, Aarhus C

Could you see yourself engaged in the improvement process when changes are needed to heighten the developer experience? In this role, you will be part of the important link that ensures the ideal platforms and services to support the development of our software.

Joining Systematic, you will become a part of our internal IT department (ITM). This department runs IT projects, develops and maintains Systematics software development applications, business applications and IT infrastructure, and provides IT support for all employees.

The team you will join consists of six experienced and young colleagues who focus on delivering efficient and resilient developer services and continuously improving the developer experience while ensuring the company’s security and compliance needs.

Læs hele annoncen her.

Erhvervsstyrelsen søger talentfuld Windows it-driftskonsulent til Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at være en del af Erhvervsstyrelsens datacenterteam og arbejde med Microsoft teknologier og Azure?

Er du derudover i stand til at levere kvalitet og overholde deadlines? Så er du måske vores nye it-driftskonsulent i Erhvervsstyrelsen. Vores team skal styrkes, hvorfor vi søger to medarbejdere.

Styrelsens systemlandskab er komplekst med mange forskellige fagsystemer og forretningsapplikationer, hvoraf mange er egenudviklede. Systemerne driftes både ekstern og internt.

Erhvervsstyrelsen har over 600 virtuelle servere baseret på on-premise, outsourcet drift og Azure.

Vi forestiller os, at du har en relevant it-uddannelse eller har opnået viden på et tilsvarende niveau på anden vis.

Derudover er du teknisk velfunderet inden for systemadministration med et fokus på it-sikkerhed. Erhvervsstyrelsen har stor fokus på it-sikkerhed og det er vigtigt, at det er en del af din DNA.

Læs hele annoncen her.

Continia Software søger business central support engineers, København eller Nørresundby

Positive, service-minded, decisive, and structured - if that’s you, keep reading!

Continia Software is looking for three Business Central Support Engineers to join our support team, Continia Customer Care.

If you are ready to embrace new challenges and grow together with an international team of 30 support colleagues, we have the job for you.

When you join Continia, you become an integral part of an innovative, entrepreneurial, and agile environment. We foster a flat organizational structure, empowering you to speak up and actively contribute to bring Continia Customer Care to the next level.

Læs hele annoncen her

Recruit IT ApS søger for Nordic Leisure Travel Group domain architect til Sunclass Airlines, Dragør

Udviklingsafdelingen i Danmark består af fem kompetente teams: Web, Navision, Applications, Integration & Services, og BI.

Der kodes i en bred vifte af både ny og gammel Microsoft teknologi. Micro Services og integrationer bygges ud fra moderne Azure principper.

Nogle af løsninger er så gode at de sælger det til andre flyselskaber. Der arbejdes efter agile principper, og er på en rejse hen imod en SAFe-inspireret model, som Sverige også benytter.

De 14 udviklingsteams i Stockholm, som der skal etableres tættere samarbejde med, har fokus på den markedsførende tour operators (Spies, Ving, mv.) og NLTG’s koncepthoteller.

Du vil være den eneste Domain Architect i København, hvor du vil referere direkte til den danske udviklingschef. Der vil være et tæt samarbejde til Domain Architect teamet i Stockholm og der skal derfor forventes lidt rejseaktivitet. Rollen er at drive konsolidering og dokumentation af det eksisterende landskab (som er udgangspunktet for fremtiden).

Læs hele annoncen her.

Curit søger erfaren og dygtig udvikler/programmør, Vejle

Curit ApS er et ERP-konsulenthus, der tilbyder it-rådgivning og et fleksibelt forretningssystem, IFS, til SME-segmentet med ordre-, projekt- eller procesproduktion. Systemet optimerer og styrer vores kunders virksomhed effektivt.

Vi har brug for endnu en udvikler/programmør, som har lyst til at arbejde med ERP-systemer. Så hvis du brænder for at arbejde med data og tilhørende bruger- og integrationsinterfaces, er du måske vores nye medarbejder?

Som udvikler/programmør vil meget af dit arbejde bestå i at forstå vores kunders ønsker til konkrete løsninger i systemet og eksekvere på dem.

For at lykkes i rollen er det vigtigt, at du formår at opfylde vores kunders specifikke ønsker og behov ved at kende og udnytte alle hjørner i IFS og derigennem sikre en fleksibel og integreret løsning, der skaber merværdi.

Læs hele annoncen her.

ktp Data søger softwareudvikler, Lystrup

Kickstart din udviklerkarriere hos ktp. Vi tror på frihed under ansvar. Det kan give dig en helt unik mulighed for at præge de løsninger, du kommer til at udvikle i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer og ikke mindst ktp’s gode kunder.

Du har lysten og evnen til at skabe software, der er sikkert og nemt at bruge for slutbrugeren. Du formår at fjerne kompleksiteten og øge effektiviteten i dine løsninger til gavn for kollegaer og kunder.

Vi ved godt, at du som nyuddannet eller med en kortere karriere inden for softwareudvikling ikke har hele pakken med det samme. Vi klæder dig derfor på fra starten af og sørger for, at du får undervisning, personlig support og feedback, så du kan komme hurtigt i gang og samtidig mærke, at du er i gode hænder hos ktp.

Læs hele annoncen her.

Charles Oakes søger IT solution architect, København

Software solution architects join our EU based team working to support the protection and promotion of Intellectual property rights throughout Europe.

We are excited to offer an exceptional opportunity for a talented solution architect to join our Software Development team based in Denmark.

This role is pivotal in shaping the future of Information Systems, providing a blend of technical expertise and strategic vision. This role, requiring occasional travel to Munich/The Hague, demands a dynamic individual with strong technical and analytical skills.

Læs hele annoncen her.

Invoke IT søger dedikeret Dynamics-udvikler, Fredericia

Bliv en del af vores dynamiske Dynamics-team! - Er du en talentfuld udvikler med en passion for Dynamics AX og 365FO? Hvis ja, så er du den perfekte kandidat til vores team hos Invoke IT!

Invoke IT er en ambitiøs virksomhed, der leverer Dynamics AX/365FO-løsninger samt support og drift af denne løsning til vores kunder. Vores team består i øjeblikket af 5 dedikerede medarbejdere, og vi søger en ny kollega, som kan hjælpe os med at levere endnu bedre løsninger til vores kunder. Hos os vil du have mulighed for at præge virksomhedens, samt dine egne muligheder og udvikling.

Vores team er sammensat af erfarne fagfolk, der supplerer hinanden både fagligt og menneskeligt. Vi tror på, at det er samarbejde og forskellighed, og at det er sjovt at gå på arbejde, der gør os stærkere.

Vi har kontorer i Fredericia, Sønderborg og Aarhus, men tilbyder også mulighed for fleksibelt hjemmearbejde og en arbejdsplads, der forstår vigtigheden af en god balance mellem arbejdsliv og fritid.

Læs hele annoncen her.

Seges Innovation søger erfaren it-sikkerhedsprofil til videreudvikling af ISMS-løsning og organisatorisk forankring af it-sikkerhedsarbejdet, Aarhus N

I Seges Innovation arbejder vi blandt andet med udvikling og drift af digitale løsninger og services til landbrugserhvervet og til intern brug.

Vi er en førende inden for udvikling af digitale løsninger til landbrugs- og fødevareområdet, og dedikerede til at forbedre landbrugs- og fødevaresektoren gennem innovative it- og dataløsninger. Desuden er vi it-serviceprovider for en række andre virksomheder i vores branche. Vores drift er baseret på både on-prem og Azure cloud miljøer ligesom vores dagligdag i høj grad er præget af Microsoft 365.

Du vil indgå i et team med cirka 20 kolleger i afdelingen for technology og operations, hvor der er et højt teknisk kompetenceniveau samt en uhøjtidelig omgangstone.

Derudover vil du få en meget bred kontaktflade til såvel softwareudviklere, it-arkitekter, systemejere og forretningschefer i vores organisation og ved vores kunder og samarbejdspartnere.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu