Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu

Kunne det friste med it-job hos TV2 eller i cyber-sikkerhedsbranchen? Så læs med her, hvor du måske kan finde det næste skridt på din karrierestige.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som GapSolutions, TV 2 og Arbit Cyber Defence Systems.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Banedanmark søger it-projektleder til udvikling af IT-værktøjer, København V

Har du erfaring med it og projektledelse, og vil du være med til at drive nye it-løsninger, der støtter Banedanmarks Anlægsdivision?

I Banedanmark søger vi en it-projektleder, der kan lede udviklingen af nye it-værktøjer målrettet vores bygherreorganisation. Vores fornyelses- og anlægsprojekter er komplekse og har mange interessenter, behov og afhængigheder til andre dele af organisationen.

Derfor har Banedanmark et stort fokus på standardisering, læring og dataindsamling, hvilket giver mulighed for at styre vores projekter bedre og nå i mål til aftalt tid, kvalitet og økonomi.

I stillingen som it-projektleder bliver du ansat i sektionen Systemadministration & Udvikling.

Vi er en gruppe dedikerede og dygtige medarbejdere, der har ansvaret for systemadministrationen og udvikling af systemunderstøttelse til fornyelse- og anlægsprojekter i Anlægsdivisionen. Vi arbejder efter en række strategiske initiativer og indsatser, der er sat i værk for at understøtte projekterne bedst muligt.

Læs hele annoncen her.

Specsavers søger agile scrum master, Nordhavn

Are you a skilled and passionate Scrum Master with experience within infrastructure? Do you want to help us drive digital transformation and ease the IT complexity within a market leader?

This position comes with the guarantee of growth and reward as an essential member of a high performing, collaborating, and supportive team.You’ll be part of a team responsible for delivering technology solutions directly to stores, supporting our colleagues in the support offices and stores, in 5 different markets, back-end infrastructure, and systems. The Tech team implements solutions that support and enable our business in its ambitious plan for market ownership in Northern Europe. This is not just your traditional Scrum Master opportunity.

You are accountable for your Stakeholders and your matrix team and their output culminating in delivery and transition into Business as Usual. This role will also entail scrum coaching as well as delivery responsibilities, across infrastructure, store networks, cloud migrations and back end corporate systems.

Læs hele annoncen her.

Cognizant Technology Solutions Denmark søger test manager, København

As a Test Manager you will work with Cognizant’s customers to provide test automation solutions to various projects, will support creation customized test automation approaches as required and help increase test automation capabilities internally.

You will work with various customers to provide test automation solutions for the applications ranging from home grown systems to product implementations, identify the test automation possibilities, evaluate tools base with customers and recommend a strategy most suitable to achieve customers’ goals to achieve quality.

You will be working with the practice to increase the base, quality and skills of the resources in your team and department by identifying the training needs and coordinating, conducting them.

Læs hele annoncen her.

Kompetence Partner ApS søger for KM Optics Denmark it-tekniker til medicinsk udstyr, Hvidovre

KM-Optics søger en it-tekniker med hænderne skruet godt på.

Vi er en mindre virksomhed placeret i Hvidovre, som dækker hele Danmark. KM-Optics er en af de førende distributører inden for salg, service og support af udstyr til diagnosticering og behandling af øjensygdomme.

Dine primære opgaver vil være at servicere og supportere såvel eksisterende som nye kunder. Derudover vil du komme til at stå for installation af hardware, integration og konfiguration af software hos vores kunder, som er optikere, øjenlæger og øjenafdelinger over hele landet.

Vi står for alt fra levering, montering og installation til løbende vedligehold, support og service. KM-Optics har den nødvendige ekspertise der skal til for at varetage alle tænkelige opgaver i såvel optikerbutikker, øjenlægeklinikker til sygehusafdelinger.

Teamet bag KM-Optics indgår hvert år i certificeringsprocesser og uddannelser for at kunne leve op til krav til kvalitetssikring af udstyr og service.

Læs hele annoncen her.

TV2 søger software engineer observability, Tech Enabling, Odense C

Har du høstet erfaring med Observability, og ved du derfor også, hvilket kæmpe potentiale, der ligger i at arbejde systematisk og langsigtet med det?

Har du samtidigt lidt start-up mentalitet, så har du nu chancen for at være med til at bygge og drive en helt ny Observability-platform, der skal understøtte samtlige produktteams i TV 2 Technology.

Dit arbejde får på den vis ikke bare positiv betydning for flere hundrede kolleger. Du kommer indirekte til at påvirke millioner af danskeres oplevelser, når din platform fx støtter produktteamene med at forhindre en afbrydelse midt i en stor begivenhed som en VM-finale eller et royalt bryllup.

I kernen handler dit nye job om at bygge en self service-platform til dine kolleger på tværs af TV 2s mange produkt-teams med vidt forskellige fokusområder. Platformen skal præsentere de vigtigste nøgledata ift. applikations-performance på en nem og overskuelig vis.

Hvis eksempelvis en applikation går i stykker, hvor kritisk er det så, og hvilket beredskab skal vi igangsætte? De svar hjælper vores platform de forskellige teams med at finde i dialog med Support.

Læs hele annoncen her.

GapSolutions søger informationssikkerhedskonsulent, Horsens

Vi er på udkig efter vores nye informationssikkerhedskonsulent, som skal operere i krydsfeltet mellem forretning, teknologi, compliance og digitale risikoområder.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig for os. Det vigtigste er, at du brænder for at gøre en forskel inden for informationssikkerhed og dermed kan være med til at styrke virksomheders modstandskraft mod stigende cybertrusler og krav på complianceområdet. Har du erfaring fra konsulentbranchen, er det en stor fordel. Derfor kommer du langt med en udadvendt profil, der ikke er bange for at møde vores kunder og opbygge en relation, der gør, at kunderne føler sig i trygge hænder og godt hjulpet på vej. Dine dansk- og engelskkundskaber skal være på et højt niveau.

På den personlige side optræder du sikkert med en fleksibel og serviceminded indstilling. Du evner at skabe det store overblik, samtidig med du har fokus på deadline.

Læs hele annoncen her.

Arbit Cyber Defence Systems søger systems engineer, Hvidovre

Arbit udvikler, producerer og sælger en portefølje af højt certificerede Cyber Defence-løsninger, der giver kunder, indenfor efterretning, politi og militær, mulighed for at drive klassificerede, segmenterede netværk baseret på Data Diode-teknologi. Vi er et dedikeret og motiveret team af softwareudviklere og systems engineers, der kombinerer højt specialiseret teknologi med dyb indsigt i vores kunder.

Vi søger nu en erfaren systems engineer til installation og service af vores Cyber Defence-løsninger, gerne med baggrund i IT-sikkerhed, netværk, eller Linux. Du bliver en del af Arbit’sService Delivery-team, som varetager træning, installation og service, overfor kunder i ind- og udland.

Du kommer til at arbejde med udfordrende teknologier og problemer indenfor Cyber Defence, med rig mulighed for at påvirke jobbet og opgaverne. Kunderne findes indenfor samfundskritisk infrastruktur, og spænder fra efterretning, politi og militær, til civile organisationer med strenge sikkerhedskrav, fx forsvarsindustri, energi, forsyning og finans.

Læs hele annoncen her.

KMD søger teknisk teamlead med personaleansvar, Aalborg

Brænder du for at arbejde med it-løsninger, der gør en forskel, og får forretning og kode til at gå op i en højere enhed – og besidder du samtidigt de menneskelige kompetencer til at lede et mindre udviklingsteam?

Som vores nye teamlead vil du blive en del af en spændende forretning, som har godt gang i væksten, og hvor der er rig mulighed for at påvirke udviklingen af vores elev- og finanssystem. Du bliver en del af holdet på vores Aalborg-kontor, hvor vi er organiseret i mange små teams og arbejder i et åbent kontormiljø.

Da der er tale om et teknisk komplekst produkt på et domæne med mange interessenter, kommer en del af jobbet desuden til at omhandle at være med til at sætte de nødvendige rammer for teamet for at sikre kvalitet, fremdrift, vidensdeling samt afstemning med interessenter.

Du kommer til at indgå i et mindre Scrum team, der sammen skal lykkes med at få udvikling, drift og support til at gå op i en højere enhed.

Læs hele annoncen her.

Københavns Kommune søger dygtig udkørende medarbejder til wifi-opgaver omkring site surveys i Koncern IT, Kbh NV

Som landes største kommune passer vi på over 10.000 Access Points (AP), som er monteret rundt omkring i kommunens mere end 1.000 lokationer fra børnehaver til kirkegårde, og alt derimellem.

Kommunens lokationer skal løbende have opdateret deres wifi-netværk. Enten skal ældre AP'er skiftes ud med nye, lokalerne skal bruges på nye måder, der skal renoveres eller lignende. Der bliver også med jævne mellemrum oprettet nye lokationer, og de skal selvfølgelig også have en velfungerende internetforbindelse.

Under alle omstændigheder medfører den form for både drift og udvikling, at vi gennemfører site surveys for at finde ud af, hvor mange AP'er, der skal monteres, hvilke modeller, der er de mest hensigtsmæssige, og hvor de skal monteres. Det er her, du kommer ind i billedet som den dygtige, fleksible og imødekommende medarbejder, der gennemfører site surveys.

Læs hele annoncen her.

Centrica Energy søger senior business analyst, Aalborg

Your work here isn’t just a job – it’s a mission. We all play a vital role in energising a greener, fairer future.

We are hiring a Senior Business Analyst for our IT department. This position is for you, if you enjoy a varied workday where the fruits of your labor are used immediately, and if you want influence within a leading energy trading company.

Within the field of software development, this in an exciting position, and a position you can sculpt to your liking. As a senior business analyst, you will have a natural drive and love to take the lead in understanding business requirements and broader commercial objectives and ensure technology solutions meet dynamic business needs. Moreover, you have a fair understanding of some of the new technology trends in the industry, to name but a few from the last year at Centrica: AWS, Humio, MongoDB and K8S. All supporting our Cloud first agenda.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu