Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu

Når du har muligheden for at lande et it-job hos Novo Nordisk, eller i ni andre spændende virksomheder.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Novo Nordisk, Lægernes Pension & Bank og Hofor.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Solita søger pro­jekt­le­der softwa­re­-le­ve­ran­ce, Vejle

Er du en teknisk, pragmatisk og effektiv projektleder, der kan holde styr på flere projekter ad gangen, og har du lyst til at blive en del af vores succes og vækst, hvor du skal stille høje krav til kvaliteten af dit eget samt dine kollegers arbejde? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Som Projektleder hos Solita bliver du en vigtig del af vores leverance og den der, med udgangspunkt i Solita's projektmodel, er ansvarlig for at sikre, at projekter styres sikkert i mål og at alle dele af aftalen med kunden og leverance-teamet overholdes.

Du vil komme til at arbejde med tekniske projektledelse af komplekse og forretningskritiske it-projekter hos nogle af Danmarks største og mest interessante virksomheder og offentlige aktører.

Du deltager i hele processen og involveres i alt fra presales, rådgivning, analyse, design til udvikling, drift og vedligehold.

Dette er fagligt en bred rolle i konstant bevægelse og en unik mulighed for dig der vil udfordres teknisk og projektmæssigt på virkelig spændende projekter og som nyder at være en drivende del af dele af projektets facer.

Læs hele annoncen her.

Dynamicweb Software søger tech team lead, Viby J

If you thrive in the mix of executing projects, creating a great environment, and managing people, then you might be the new Tech Team Lead for our web developers.

One of your most important tasks will be to be the professional manager for web developers and solution architects in the Professional Service department. You will ensure a high proficiency in terms of delivering excellent project implementations to customers by supporting our developers in their work and defining best practices on our development processes. In this role, you will also have hands-on experience on the DynamicWeb platform in the role of solution architect on customer projects.

You will most likely spend 50 % of your time on the above mentioned tasks as a Team Tech Lead, the other half of your time will be spent on being a solution architect on actual customer projects.

Læs hele annoncen her.

Centrum Personale A/S søger for kunde master data manager, Storkøbenhavn

Har du erfaring med master data management (MDM)? Har du lyst til at kommunikere med kolleger og interessenter, så vigtige stamdata indsamles og processeres?

Kunne du tænke dig en rolle, hvor du gennem systematisering og automatisering er med til at maksimere den operationelle effektivitet?

Så er du lige den master data manager, vi søger.

Centrum Personale søger en system- og procesorienteret it-specialist til indsamling og processering af master data/stamdata.

Stillingen er på fuld tid hos vores kunde i Storkøbenhavn - en veletableret virksomhed, som specialiserer sig i levering af laboratorieudstyr til forskning og industri.

Virksomheden har en helhedsorienteret og ambitiøs tilgang til salg og service. De sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet og service ud over det sædvanlige.

Læs hele annoncen her.

Lægernes Pension & Bank søger senior it-sik­ker­heds­kon­su­lent, Frederiksberg

It og forretningsudvikling løser et bredt spekter af udviklings- og driftsopgaver i Lægernes Pension & Bank.

Vores fokus på it-sikkerhed stiger i takt med, at vi bliver mere og mere digitale samt indførelse af ny lovgivning DORA. Vi har derfor brug for en specialist til at styrke os på it-sikkerhedsområdet.

Vi forestiller os, at du har gennemført en relevant uddannelse og har arbejdet med it-sikkerhed i nogle år.

Som person er du forretningsorienteret. Du forstår behovet for fleksible og brugervenlige it-løsninger samtidig med, at du er garant for et højt it-sikkerhedsniveau.

Du arbejder analytisk og struktureret og har øje for detaljen uden at miste overblikket.

Du er selvkørende og ansvarsbevidst, og så er du god til at formulere dig på skrift.

Læs hele annoncen her.

cVation søger cloud architect, København Ø

Cloud architect - Azure-løsninger

Er du cloud architect og har du evnen og interessen for at prøve kræfter med udvikling af komplekse Azure cloud-løsninger? cVation søger cloud achitects, som kan designe Azure-løsninger på PaaS og container services.

Som cloud architect skal du sikre, at løsningerne lever op til kundens krav omkring funktionalitet, sikkerhed, skalering og oppetid.

Du vil blive cloud architect på et af vores mange teams, der designer og udvikler avancerede cloud-løsninger på Azure og er dedikerede til agile arbejdsmetoder, DevOps og Test Driven Development til vores kunder.

Vi har udviklet en værktøjskasse, der resulterer i ekstremt agile it-projekter, og vores udviklingsteam releaser kode med høj frekvens.

Du er den tekniske ekspert, der forstår kundens forretningsbehov og kan konvertere det til et teknisk design, der sikrer, at projektet leverer sikker, skalerbar og pålidelige Azure løsninger.

Læs hele annoncen her.

Hofor søger Microsoft Azure cloud engineer, København S

For at Hofor kan skabe bæredygtige byer gennem klimavenlige tiltag, kræver det effektive og sikre digitale løsninger.

Hofor transformeres i disse år med digitalisering som det primære værktøj, og vi søger derfor en erfaren Cloud Engineer med gode sociale egenskaber. Så hvis du brænder for at få fingrene i Microsoft cloud-teknologier hver dag - så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt.

Som cloud engineer i vores CCoE bliver du et omdrejningspunkt i udviklingen og vedligeholdelsen af vores cloudkompetencer.

Målet for CCoE er at levere en sikker og kosteffektiv cloud-platform der dækker hele forretningens behov.

Vi arbejder hver dag på at transformere vores infrastruktur til cloud og derfor har vi brug for flere dygtige kolleger til at sikre, at denne udvikling sker effektivt og med høj kvalitet i den enkelte leverance.

Læs hele annoncen her.

Statens IT søger it-projektleder, Ballerup, Aarhus C eller Sønderborg

Som projektleder hos Statens It, kommer du vidt omkring, du vil implementere store og små it-projekter i danske styrelser, departementer og kulturinstitutioner og du vil være med til at løse nogle helt essentielle og samfundskritiske projekter og opgaver.

Din fornemmeste opgave bliver at planlægge og styre en række projekter i tæt dialog med kunder, leverandører, projektdeltagere og øvrig organisation.

Det kan være, at du sidder med nogle få store projekter eller en række mindre. Det afhænger i høj grad af dine kompetencer og præferencer. Alsidigheden er stor og det vil din kontaktflade også være.

Tilgangen til jobbet kan være mange forskellige. Du kan være ung og nyuddannet med en relevant uddannelse inden for IT og interesse for infrastruktur og drift.

Læs hele annoncen her.

Novo Nordisk søger IT og di­gi­ta­li­sa­tion - talent pipeline for student assistant positions, Bagsværd

Are you ready to be part of this exciting journey and contribute to our mission with your unique skills? Are you seeking a dynamic learning experience where you can collaborate with dedicated professionals from diverse backgrounds and nationalities? If so, apply to our IT & Digitalisation Talent Pipeline and seize the opportunity to be considered for numerous positions across Novo Nordisk that are not publicly advertised.

Our largest IT division, Digital, Data, and IT (DD&IT), offers a wide range of opportunities to work with IT and Digitalisation across various business areas, from production to development and clinical trials.

At DD&IT, we are a team of 2500 professionals working on diverse aspects of Digital, Data, and IT. We optimize processes in our production facilities and ensure the secure and optimal use of our data. Whether you are passionate about developing secure IT solutions or innovating to improve patient lives, we have a place for you.

Læs hele annoncen her.

Danoffice IT søger hybrid cloud infrastructure architect, Managed Services, Svendborg, Hinnerup eller Ballerup

Drømmer du om at fortsætte din karriere inden for hybrid cloud-feltet i en virksomhed med store ambitioner? Brænder du for at gøre en forskel for kunderne og vil du arbejde sammen med nogle af feltets dygtigste hoveder? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en vigtig spiller i vores voksende hybrid cloud-team, som består af 11 gode kolleger og som ledes af Nicki Nyhøj.

Teamet er et af vores fire specialistteams i afdelingen for managedservices, som udgør 40 af vores i alt cirka 100 konsulenter.

I Danmark har vi lokationer i Ballerup, Hinnerup og Svendborg. Som Infrastructure Architect er du primært tilknyttet kontoret i Ballerup eller Hinnerup.

Du bliver en del af en virksomhed i vækst med mere end 300 nye kolleger, der glæder sig til at tage imod dig.

Læs hele annoncen her.

Styrelsen For It og Læring søger net­værk­s­tek­ni­ker til arbejde med cy­ber­sik­ker­hed og in­fra­struk­tur, Højbjerg

Vil du være med til at drifte kritisk it-infrastruktur og have et særligt fokus på cybersikkerhed i en organisation, der har afgørende betydning for undervisningsområdet i Danmark? Så er et job i Styrelsen for It og Læring (STIL) måske noget for dig!

I STIL driver vi en stor del af den infrastruktur og de it-systemer, der understøtter undervisningssektoren. Det gælder kritiske systemer som UniLogin, Optagelse.dk samt nationale eksamens-og prøvesystemer.

Vi er i gang med et stort strategisk projekt, der betyder at systemerne fremover skal kunne afvikles i to datacentre for at sikre endnu højere tilgængelighed.

Vi arbejder målrettet med en række større indsatser på cybersikkerhedsområdet og har i den forbindelse brug for at udvide vores netværksdrift med en netværkstekniker, der har særlig interesse i at gøre en forskel inden for cybersikkerhed.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu