Hitman forsinkes i selskab med Lara Croft

Danske IO Interactives ejer, spiludgiveren SCI, udsætter endnu en gang det næste spil i Hitman-serien. Spillet skulle have været på markedet i efteråret, men ser nu ud til først at udkomme i 2006.

Hovedpersonen Agent 47 fra danske IO Interactives Hitman-spil virker ikke som typen, der vil sætte fuld pris på at skulle tilbringe et halvt års tid ekstra i selskab med Tomb Raider-spillenes Lara Croft.

Det kommer han ikke desto mindre til, fordi spiludgiveren SCI har besluttet at udsætte udgivelsen af de to spil indtil 2006. Det rapporterer det britiske spilbranchemagasin MCV ifølge Totalvideogames.com.

Udsættelserne kommer formentligt som en konsekvens af, at britiske Eidos, som i marts 2004 købte danske IO Interactive for en kvart milliard, i april i år selv blev købt af SCI.

Overtagelsen skete ikke uden dramatik, da U2-forsangeren Bonos investeringsselskab Elevation Partners også bød ind på Eidos.

Opkøbet har efterfølgende ført til udskiftninger i ledelsen, og derfor kommer udsættelsen af to af Eidos flagskibe sandsynligvis som et forsøg på at få udgivelserne spredt ud over året.

Hitman-efterfølgeren Blood Money blev allerede i marts udsat indtil efteråret. Dengang sagde IO Interactives direktør, Janus Flösser, til Computerworld, at det var godt for selskabet.

- Udsættelsen betyder, at vi får bedre mulighed for at polere spillet og gøre det lækkert, inden det bliver sendt i handlen. Det er klart, at det vil kunne anfægte årsregnskabet, men samlet set er det godt, fordi eksponeringen og salget er bedre i efteråret, hvor julen nærmer sig, end det er om sommeren, sagde Janus Flösser.

Det har ikke umiddelbart været muligt at få en kommentar fra IO Interactive eller Eidos til den nye udsættelse af udgivelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere