Mamut satser på dansk softwareløsning

Norske Mamut introducerer nu den danske softwareplatform ServiceSuite på europæisk plan.

Det norske softwarehus Mamut købte tidligere på året den danske produkt- og teknologiplatform ServiceSuite, der kombinerer e-handel og kundeservice. Og nu er tiden kommet til, at Mamut vil lancere produktet på det europæiske marked.

Selvstændig løsning

Mamut ServiceSuite er nu tilgængelig i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Storbritannien og Irland og løsningen leveres både som en integreret del af Mamuts eksisterende produktportefølje og som en fritstående løsning.

Mamut ServiceSuite inkluderer funktionalitet for mobil salgsstøtte, e-handel, booking og planlægning og er fuldt integreret med økonomisystemet C5.

Mobil løsning

ServiceSuite er først og fremmest rettet mod virksomheder med medarbejdere, som udfører store dele af deres jobfunktion ude hos kunden, og som dermed har behov for en mobil løsning.

Som en del af programpakken indgår der også et e-handelsløsning med moduler for e-handel, indkøbsordre og kunde/leverandørkartotek og programpakken kan betjenes fra en mobiltelefon, PDA eller bærbare PC.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere