Hvad ønsker du dig til jul, Jørgen Bardenfleth?

Flere it-studerende står øverst på Jørgen Bardenfleths ønskeliste. Men måske er han i virkeligheden mere bekymret for, om han får jule-and.

Hvilke tre ting ser du gerne ligge under juletræet?
-Tid, tid og tid!

Hvad ønsker du i julegave på vegne af it-branchen?
-Jeg ønsker mig brændende flere it-studerende i julegave. Den manglende tilslutning er virkelig en af mine store bekymringer. Og det gælder ikke kun for it-branchen, men også for alle mulige andre områder, der kunne få gavn af it-kyndige.

Hvem fra it-branchen vil du gerne invitere til juleaften og udveksle gaver med?
- Jeg vil gerne invitere IKT-rådet. Så kan vi udveksle inspirerende julegaver med hinanden.

Hvem skal du holde jul med?
- Dog ikke Helge Sander & co. Det bliver min tætte familie.

Hvad skal I have at spise?
- And. Det er jo en tradition. Men jeg har hørt noget om, at ande-farmerne kun har en tredjedel af deres normale bestand til salg på grund af fugleinfluenzaen. I e-handlens spæde vorden bestilte jeg dog ænder over nettet, og måske skulle jeg gøre det igen. Der er vist også noget med, at der er 14 dages returret.

Hvad har året højdepunkt været for dit firma?
- Vi har stadig årets store højdepunkt til gode i Microsoft. På mandag introducerer vi jo Vista og Office 2007 på Copenhagen Business School.

Hvad med dit personlige højdepunkt for 2006?
- Afslutningen af arbejdet i Globaliseringsrådet var utrolig spændende. Det skyldes, at vi fik sat it-fingeraftryk en masse steder. Derfor synes jeg også, at det er interessant at være med i det nye IKT-råd, hvor vi skal fremsætte en masse visioner for Danmark i de kommende år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere