Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Det virtuelle handelsshow har alt - undtagen drinks

Unisfair står bag et redskab, der kan afholde virtuelle handelsshow med alt lige fra udstillingsboder til konferencelokaler. IBM og HP har forlængst taget ideen til sig.

Computerworld News Service: Alt i mens den virtuelle Second Life-verden får opmærksomhed fra alle former for forbrugere vokser markedet for virtuelle handelsshows til virksomheder, der kommer færdiglavede, med lobby, konference lokaler til talere, udstillingsboder og lounge til netværksarbejde.

"Det eneste, vi ikke kan, er at servere drinks,” siger Brent Arslaner, vicedirektør for marketing hos Unisfair, en californisk virksomhed der specialiserer sig i virtuelle arrangementer.

Vælg selv dine omgivelser

Unisfair løfter sløret virksomhedens redskab til afholdelse af virtuelle forretningsbegivenheder 16. april.

Redskabet kommer til at indeholde talrige omgivelser, masser af medie-interaktion og mulighed for netværksarbejde for virksomheder.

Unisfair har allerede været vært for over 200 virtuelle arrangementer for virksomheder, der blandt andre tæller IBM, Hewlett-Packard og Tibco.

Redskabet skal fremelske interaktivitet blandt de fremmødte, gennem forskellige multimedie teknologier: tekst, audio, video og stemme. Deltagerne skal ikke have andet software en flash-player, for at kunne være med.

Deltagerne kan eksempelvis stille et panel-spørgsmål – ligesom de kan ved den type arrangement i virkeligheden – og høre svaret som en stemme. De kan også chatte i netværks-loungen.

Se et produkt demonstreret

Når en deltager nærmer sig en bod i udstillingshallen, kan han vælge at se et produkt demonstreret, modtage flere oplysninger eller chatte med en repræsentant fra virksomheden.

Redskabet er tillokkende for virksomheder, der gerne vil stå bag en begivenhed med deltagere fra mange forskellige lande, og som skal i søen med kort varsel og med væsentligt lavere omkostninger end ved en fysisk konference, hvor man skal have mad og leje lokaler.

"Ledere på forskellige niveauer kan virkelig få meget ud af det her produkt, fordi de ofte ikke har ret meget tid,” siger Brent Arslaner. ”Man kan bruge tre timer ved vores arrangement, i stedet for at bruge to dage på at rejse."

Hvad med sikkerheden?

Jeffrey Mann, der er analytiker hos Gartner siger, at den rige brugeroplevelse man får i de virtuelle miljøer kan skabe virkningsfulde online.arrangementer.

Mens mange forbrugere er fortrolige med den virtuelle verden, er der mange forretningsfolk der savner at kunne udnytte det virtuelle mere og som leder efter øget sikkerhed, branding og forretningsstøttesoftware.

Men de, som tror, at de kan tage til et virtuelt arrangement og bare dase ved pølen eller tage sig en lur på hotellet, skal lige passe på.

Systemet sporer nemlig al aktivitet.

Det holder øje med hvem der deltager i alle møde og overværer alle taler og noterer desuden alle andre aktiviteter, lige fra en sludder ved en bod, til en snak i netværksloungen.

”Den mekanisme forsyner udstillerne og virksomhederne med værdifulde informationer,” siger Brent Arslaner.

Oversat af Ditte Thøgersen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere