Artikel top billede

Internettet slår aviser totalt af banen

Internettet matcher fjernsynet som vigtigste medie i folks liv.

Computerworld News Service: Flere og flere amerikanere foretrækker internettet som kilde til underholdning og informationssøgning, viser en forespørgsel foretaget af Edison Media Research.

Når forbrugerne blev bedt om at udpege det vigtigste medie i deres liv, valgte en tredjedel internettet.

Det er kun en kende mindre end fjernsynet, som blev valgt af 36 procent.

Slår radio og aviser

De to tal er mærkbart højere end de 17 procent, som valgte radioen og de kun 10 procent, der valgte aviser, viser Edisons undersøgelse om Internet og Multimedier 2007.

I 2002 svarede kun 20 procent af den amerikanske befolkning, at de foretrak internettet, hvilket skal sammenlignes med de 39 procent, der foretrak fjernsynet og 26 procent, der foretrak radioen, skriver Edison.

Undersøgelsen omfattede telefoninterviews med 1.853 tilfældigt udvalgte borgere over 12 år og blev foretaget i januar og februar.

Af de interviewede personer var 202 i alderen 12-17 år, 186 var 18-24 år, 295 var 25-34 år, 355 var 35-44 år, 333 var 45-54 år, 217 var 55-64 år og 265 var 65 år og over.

35 procent af de adspurgte svarede, at aviser er det mindst vigtige medie, mens 38 procent svarede, at internettet er det sejeste og mest spændende medie.

"Det er ikke en overdrivelse at sige, at internettet er blevet en ligeså vigtig kilde til informationer og underholdning i de amerikanske hjem som fjernsynet,” siger Larry Rosin, som er direktør for Edison Media.

Oversat af Ditte Thøgersen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere