Artikel top billede

"Julefrokosterne på Christiansborg var ubetinget de sjoveste, jeg har været med til," siger Morten Kjærsgaard.

Julefrokost: De sjoveste var på Christiansborg

Julefrokost: Vi holder først julefrokost efter jul, fortæller Morten Kjærsgaard fra OSL. De bedste minder har han fra de julefrokosterne han var med til, da han arbejdede på Christiansborg.

Hvor og hvordan skal din virksomhed holde julefrokost i år, Morten Kærsgaard, formand for foreningen af open source-leverandører i Danmark?
"Det skal være en overraskelse for mine medarbejdere, og jeg vil ikke løfte hele sløret for hvad, der skal ske.

Jeg kan dog røbe så meget, at det bliver i Danmark, og jeg vil godt love, at det bliver helt anderledes end tidligere, og at maden bliver rigtig god.

Men medarbejderne skal ikke se frem til en vild abefest."

Hvor mange bliver I? Og er det med ægtefæller?
"Vi bliver en 7-8 stykker, og ægtefæller er ikke inviteret med."

Hvorfor har I valgt at gøre det på denne måde?
"Jeg har valgt at flytte begivenheden til starten af næste år, fordi vi har rygende travlt i december. Samtidig er december ikke ligefrem måneden, hvor man sulter efter god mad og oplevelser – der er tryk på for alle.

Derfor prøver vi noget nyt i år. Når sulten efter fest og god mad igen begynder at melde sig, slår vi til. Det bliver nok i midten af januar."

Hvilken julefrokost i firmaregi er den bedste, du har været til og hvad er dine sjoveste oplevelser?
"Jeg har tidligere arbejdet på Christiansborg og de julefrokoster, der blev holdt her, var vilde.

De forskellige partigrupper holdt hver især arrangementer og hen på aftenen mødtes folk rundt omkring i kringelkrogene på Christiansborg.

Her så man se de kendte mennesker i helt ukendte situationer.

Jeg vil dog ikke løfte sløret for hvad, der skete, men det var ubetinget de sjoveste julefrokoster, jeg har været med til," griner Morten Kjærsgaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere