Artikel top billede

Datapro skal vokse sig tre gange så stor

Med en rekordomsætning og kåringen som Danmarks bedste it-arbejdsplads blandt de mindre virksomheder, er Datapro klar til at vokse yderligere.

Nye og ambitiøse målsætninger trænger sig på, efter et godt år, hvor konsulenthuset Datapro har haft vækst og er blevet kåret til den bedste danske it-arbejdsplads blandt de mindre it-virksomheder.

Brian Atli Andersen, der er administrerende direktør i virksomheden, som sælger og implementer Microsoft Dynamics NAV (det tidligere Navision) forklarer, at målsætningen ikke er til at tage fejl af.

Datapro skal i løbet af fire år være i top tre indenfor sit felt.

"Vi har jo som målsætning, at vi skal være top tre i Danmark på Microsoft Dynamics NAV. På indtjening mener jeg vi er i top tre, men på antallet af licenser er vi vist nummer ti," siger Brian Atli Andersen.

Vækst nødvendig

Det seneste årsregnskab, som netop er offentliggjort viser, at virksomheden i år har haft et resultat efter skat på cirka 3,6 millioner kroner.

Det er også nødvendigt for Datapro at vokse, hvis målsætningen om at være i Top 3 skal indfries.

"Vi skal gøre os selv tre gange større i løbet af de næste fire år," siger Brian Atli Andersen.

I den forbindelse har virksomheden en stor udfordring. Det er simpelthen svært at finde de rette medarbejdere.

"Størrelse i sig selv er ikke interessant. Det er kun interessant, hvis det medfører, at vi bliver dygtigere," konstaterer Brian Atli Andersen, som håber, at kåringen som Danmarks bedste it-arbejdsplads blandt de mindre virksomheder, kan være med til at tiltrække dygtige medarbejdere.

"Vi vil finde dem hos vores konkurrenter. Det er garvede folk vi henter, og måske kan vi hente nogen fra Sverige," siger Brian Atli Andersen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere