Artikel top billede

Så er XP SP 3 lige på trapperne

Microsoft er færdig med service pack 3 til XP - XP SP 3 - efter beta-testen blev offentliggjort for en måned siden.

Computerworld News Service: Microsoft færdiggjorde mandag arbejdet med Windows XP SP3.

Ifølge virksomheden er den endelige kode af service packen blevet sendt ud og er nu ved at finde vej til OEM'er og erhvervskunder.

Den vil være tilgængelig via Microsofts automatiske opdateringer fra 29. april.

XP SP3 har været længe undervejs, og en ny beta blev udgivet blot i sidste måned.

Samtlige opdateringer

Den indeholder samtlige tidligere udgivede opdateringer til Windows XP, inklusive sikkerhedsopdateringer, og er kun tilgængelig til 32 bit-versioner af styresystemet.

Windows XP blev benådet sent sidste år, da Microsoft forlængede dets tilgængelighed til 30. juni 2008, efter kunder beklagede sig over, at de ikke var villige eller klar til at skifte til Vista.

Windows XP – på daværende tidspunkt i SP2-versionen, som indeholdte en del sikkerhedsopdateringer – var oprindeligt planlagt til at blive taget ud af både OEM og detailhandel 30. januar.

Microsoft gentog tidligere denne måned, at virksomheden ikke vil forlænge XP's deadline yderligere, og at 30. juni forbliver slutdatoen for styresystemet.

I sin endelige version vil XP SP3 understøttes som et gæstestyresystem på Microsofts Hyper-V virtualiseringsteknologi, som er planlagt til at blive udsendt i efteråret.

Microsoft udgav sidste måned den første beta med fuld funktionalitet af Hyper-V, som er en add-on til Windows Server 2008.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere