Artikel top billede

Telia skal sælge iPhone i Danmark for Apple

Det bliver svensk-finske TeliaSonera, der skal sælge Apples iPhone i Norden.

Svensk-finske TeliaSonera har scoret opgaven med at sælge Apples iPhone i Norden.

Selskabet skal stå for salget i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Litauen, Letland og Estland.

Dermed kommer iPhone til Danmark senere på året, oplyser TeliaSonera i en pressemeddelelse.

Om det bliver med 3G-teknologi, til hvilken pris og det eksakte lanceringstidspunkt er dog endnu uvist, fortæller selskabets pressechef i Danmark, Rune Fick Hansen.

Som ventet

Valget af TeliaSonera som leverandør er helt efter bogen.

Som Computerworld tidligere kunne fortælle var selskabet et af to teleselskaber, der var i tætte forhandlinger med Apple om retten til at sælge iPhone.

Det andet selskab var norske Telenor.

"Hvis selskabet (Apple, red.) vil gå efter teenage-segmentet, så er Telia nok det bedste bud. Men hvis Apple sigter mod gruppen over 18 år, er det Telmore," har John Strand tidligere udtalt til Computerworld.

John Strand pegede dengang også på, at Apple skulle se Norden som en region og indgå en aftale med én operatør, der kan sikrer dem stor nordisk udbredelse.

"Med en aftale med Telia, kan Apple få en rigtig god position i Danmark, Sverige, Norge og Finland," mener John Strand.

Prisen?

Prisen for en iPhone i Danmark er endnu ukendt, men da telefonen blev lanceret i England kom det frem, at den samlede pris ville lande på godt 10.000 kroner.

Abonnementet i England er dog baseret på en 18 måneders bindingsperiode.

I Danmark kan privatkunder kun bindes i seks måneder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere