Artikel top billede

"Gennem EPN kan vi pludselig nå meget bredere ud end til vores to kernemålgrupper af professionelle it-beslutningstagere og private it-entusiaster," siger Søren Queitsch fra IDG.

Computerworld og EPN åbner ny it-portal

Fremover kan også familien Danmark læse Computerworld. EPN og IDG lancerer en fælles it-portal for den almindelige dansker.

Inden for to uger åbner en ny it-portal på EPN.dk, hvor almindelige danskere vil kunne læse de bredeste it-historier fra Computerworld og PC World.

Det er resultatet af en ny alliance i den danske medieverden mellem Morgenavisen Jyllands-Posten og IDG Danmark, der står bag henholdsvis EPN og Computerworld/PC World.

"Med 25 danske og over 2.000 internationale it-journalister i ryggen er IDG den stærkest tænkelige partner til at styrke EPN's dækning af it-området," siger direktør Jens Nicolaisen fra Jyllands-Posten.

IDG udvider sit marked

IDG Danmarks administrerende direktør, Søren Queitsch, mener med det nye samarbejde for første gang at kunne tilbyde sine brugere og annoncører en komplet portefølje af it-medier:

"Computerworld og PC Worlds fagligt fokuserede specialsites fortsætter uændret. Men gennem EPN kan vi pludselig nå meget bredere ud end til vores to kernemålgrupper af professionelle it-beslutningstagere og private it-entusiaster," konstaterer han om IDG's nye strategi.

"EPN har på kort tid vist imponerende resultater som et bredt, men seriøst erhvervssite og er derfor en perfekt samarbejdspartner for IDG's kvalitetsorienterede nichemedier," udtaler han.

Ud over Computerworld samarbejder EPN i forvejen med blandt andre Mediawatch og JobZonen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere