Nicolaj Vang Jessen (tv) Jeppe Harrit (th)

Det danske SAP-hus 2C Change bytter direktøren ud

Satsning på det europæiske marked skaber ændringer i toppen hos det danske konsulenthus 2C change. England eller Norge står for skud.

Med etablering af et nyt datterselskab i Europa skifter makkerparret Jeppe Harrit og Nicolaj Vang Jessen roller i det danske SAP-hus 2C change, der beskæftiger omkring 110 medarbejdere.

Jeppe Harrit - der indtil nu har været administrerende direktør for selskabet - forlader posten for i stedet at blive administrerende direktør for datterselskabet, der skal fungere som en selvstændig virksomhed med egen bestyrelse og forlader dermed posten som topchef for det danske selskab.

2C change international skal fokusere på at etablere salgskontorer i udlandet.

Den rette mand
"Vi skal have en dedikeret ledelse af vores internationale selskab, hvis vi skal have succes i udlandet. Jeppe (Harrit, red.) har det helt exceptionelle entreprenør-gen og evner at få banket den slags ting i gang. Derfor har vi sat ham i spidsen for at komme ud i verden," siger Nicolaj Vang Jessen.

Han tror på at, det er rette tid for 2C change at udvide forretningen.

"Nu er vi blevet en etableret spiller i Danmark på midsize-markedet. SAP i både Norden og Europa har gennem det sidst halve års opfordret os kraftigt til at udvide forretningen til udlandet," fortæller den nye direktør.

Nicolaj Vang Jessen har hidtil fungeret som konsulentdirektør med ansvar for konsulentorganisationen og kundeleverancer og var som Jeppe Harrit en af de 13 stiftere af 2C change.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Digitalisering har været motoren: Landets største virksomheder har hævet produktiviteten med 10 milliarder kroner under corona
Corona-krisen har ført til øget produktivitet og en øget digital indsats. Ny undersøgelse dokumenterer sort på hvidt, at produktiviteten for en række virksomheder er øget under corona.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan vinder du større anerkendelse for din sikkerhedsindsats
De fleste IT-sikkerhedsansvarlige oplever undertiden, at topledelsen ikke helt forstår og anerkender de kritiske cybersikkerhedsorienterede udfordringer, virksomheden skal håndtere. Ja, man fornemmer måske endda, at situationens alvor slet ikke trænger igennem på direktionsgangen.