Stifter og administrerende direktør Kaare Danielsen, Jobindex.

Køb en bunke jobansøgninger hos Jobindex

Top 100-pris: Jobindex er ikke blot en jobdatabase. Virksomheden leverer konsulentydelser fra en kunde mangler medarbejdere til der ligger en bunke jobansøgninger på kundens bord.

Årets bedste it-konsulenthus er Jobindex.

Selskabets koncept har da også for længst bredt sig videre end udelukkende at være salg af bannerannoncer og jobannoncer.

"Vi er gået fra at være et it-firma med fokus på klik og besøgstal til at tale om kandidater og rekruttering," siger stifter og administrerende direktør Kaare Danielsen fra Jobindex.

I dag har virksomheden blandt andet nedsat et rekrutteringsteam, der ved hjælp af teknologiske redskaber som cv-databasen, skal yde firmaerne konsulentydelser.

Teamet screener et hav af jobsøgende, hjælper firmaer med at skrive jobannoncer og kunne indtil for nylig i visse tilfælde være med hele vejen til underskrivelse af ansættelseskontrakten.

"Det produkt stoppede vi dog med i sommers, da selve udvælgelsen, når man står med en relevant gruppe ansøgere er en hel videnskab, som jeg tror firmaerne bedst selv kan klare," siger direktør.

Massiv vækst
Så i dag yder man service frem til at firmaet får en overskuelig bunke ansøgere på bordet. Og gør man godt.

Selskabet er gået fra 60 til 100 millioner kroner i omsætningsfremgang, fordobling af overskuddet og 20 nye medarbejdere.

"Siden 2002 er vi blevet tidoblet. Markedet er tredoblet ved at annoncer går fra avis til net, men erobrede markedsandele er vi også vokset markant på," siger direktøren.

Jobindex forventer fortsæt vækst dog "kun" på 30 procent, som direktøren udtrykker det.

"Vi går i bedste fald ind i et flat marked og skal erobre yderligere markedsandele, blandt andet har vi potentielle inden for den offentlige sektor, hvor vi i dag ikke er så store," siger han.

Også i udlandet er firmaet bindeled mellem ansøgere og firmaer.

I et strategisk samarbejde med Eniro, drives tjenester i Sverige, Norge og Finland. Under navnet Jobsafari drives desuden tjenester i Tyskland, Holland, England, Frankrig, Østrig, Schweiz og Spanien.

Kaare Danielsen forklarer, at man har websider derude, men at de ikke rigtigt er slået igennem. Selvom man har været i Sverige i syv år, så fortsætter man særligt der.

"Vi giver ikke sådan op, i år skal vi slå igennem deroppe," siger direktøren.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
It-sikkerhed 2018: Dit forsvar mod nye digitale trusler

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden. Flere end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb, og hackerne finder konstant nye veje ind i virksomhedernes systemer. Kom og bliv opdateret på den aktuelle sikkerhedssituation. Vi går i dybden med de nyeste tendenser inden for it-kriminalitet, og når dagen er omme, er du klædt på til at styrke din virksomheds digitale selvforsvar.

23. januar 2018 | Læs mere


Få succes med customer experience

Fremtidens kunder skal vindes med den bedste kundeoplevelse. Vi sætter fokus på, hvordan I kommer i gang med at give bedre oplevelser til jeres kunder og brugere. Kom og hør om forretningsmodeller, centrale begreber og værktøjer som brugervenlighed, brugerrejser, betalingsløsninger og alle de andre centrale områder, som du forventes at have styr på, når kunderne skal sikres den nødvendige 5-stjernede oplevelse.

25. januar 2018 | Læs mere


It-sikkerhed 2018: Dit forsvar mod nye digitale trusler

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden. Flere end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb, og hackerne finder konstant nye veje ind i virksomhedernes systemer. Kom og bliv opdateret på den aktuelle sikkerhedssituation. Vi går i dybden med de nyeste tendenser inden for it-kriminalitet, og når dagen er omme, er du klædt på til at styrke din virksomheds digitale selvforsvar.

30. januar 2018 | Læs mere


Computerworld
Med ny iOS-opdatering vil du selv kunne slå udskældt batterifunktion fra på din iPhone
Apple har sænket ydeevnen på ældre iPhones for at få batteriet til at holde længere, men nu fortæller Tim Cook, at du i fremtiden selv kan slå funktionen fra.
CIO
Vestas’ CIO stopper: Torben Bonde trækker sig efter 19 år på posten
Interview: Torben Bonde har været CIO i Vestas i de seneste 19 år og har været øverste chef for mange hundrede it-medarbejdere i en global it-organisation, men nu er det slut. Her fortæller Torben Bonde om fremtidsplanerne.
Comon
LG stopper al udvikling af LG G7: Begynder helt forfra få måneder før lancering
Ifølge et velanset koreansk investormedie har LG’s CEO beordret fuld stop på udviklingen af LG G7 og starte forfra
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.