Stifter og administrerende direktør Kaare Danielsen, Jobindex.

Køb en bunke jobansøgninger hos Jobindex

Top 100-pris: Jobindex er ikke blot en jobdatabase. Virksomheden leverer konsulentydelser fra en kunde mangler medarbejdere til der ligger en bunke jobansøgninger på kundens bord.

Årets bedste it-konsulenthus er Jobindex.

Selskabets koncept har da også for længst bredt sig videre end udelukkende at være salg af bannerannoncer og jobannoncer.

"Vi er gået fra at være et it-firma med fokus på klik og besøgstal til at tale om kandidater og rekruttering," siger stifter og administrerende direktør Kaare Danielsen fra Jobindex.

I dag har virksomheden blandt andet nedsat et rekrutteringsteam, der ved hjælp af teknologiske redskaber som cv-databasen, skal yde firmaerne konsulentydelser.

Teamet screener et hav af jobsøgende, hjælper firmaer med at skrive jobannoncer og kunne indtil for nylig i visse tilfælde være med hele vejen til underskrivelse af ansættelseskontrakten.

"Det produkt stoppede vi dog med i sommers, da selve udvælgelsen, når man står med en relevant gruppe ansøgere er en hel videnskab, som jeg tror firmaerne bedst selv kan klare," siger direktør.

Massiv vækst
Så i dag yder man service frem til at firmaet får en overskuelig bunke ansøgere på bordet. Og gør man godt.

Selskabet er gået fra 60 til 100 millioner kroner i omsætningsfremgang, fordobling af overskuddet og 20 nye medarbejdere.

"Siden 2002 er vi blevet tidoblet. Markedet er tredoblet ved at annoncer går fra avis til net, men erobrede markedsandele er vi også vokset markant på," siger direktøren.

Jobindex forventer fortsæt vækst dog "kun" på 30 procent, som direktøren udtrykker det.

"Vi går i bedste fald ind i et flat marked og skal erobre yderligere markedsandele, blandt andet har vi potentielle inden for den offentlige sektor, hvor vi i dag ikke er så store," siger han.

Også i udlandet er firmaet bindeled mellem ansøgere og firmaer.

I et strategisk samarbejde med Eniro, drives tjenester i Sverige, Norge og Finland. Under navnet Jobsafari drives desuden tjenester i Tyskland, Holland, England, Frankrig, Østrig, Schweiz og Spanien.

Kaare Danielsen forklarer, at man har websider derude, men at de ikke rigtigt er slået igennem. Selvom man har været i Sverige i syv år, så fortsætter man særligt der.

"Vi giver ikke sådan op, i år skal vi slå igennem deroppe," siger direktøren.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Business intelligence: Selvbetjening og automatisering styrker din BI-løsning

En ny generation af løsninger inden for business intelligence og analytics skaber helt nye muligheder for, at man kan anvende analyserne mere aktivt i dagligdagen til at styrke forretningen.

21. august 2018 | Læs mere


Content management: Optimér din digitale tilstedeværelse på tværs af platforme

Et velfungerende CMS-system er fundamentet under enhver organisations digitale tilstedeværelse. Med det rigtige CMS kan du øge effektiviteten, få bedre kontakt til dine kunder og medarbejdere og optimere mange processer. På dette formiddagsseminar får du præsenteret nogle af de bedste CMS-løsninger i markedet lige nu.

22. august 2018 | Læs mere


Infrastruktur – on premise, outsourcing eller cloud?

Det er vigtigere end nogensinde at have et stabilt, effektivt og sikkert it-driftsmiljø. Hør om de nyeste teknologier og løsninger. Hør også om de nyeste cloudløsninger der muliggør Infrastruktur as a Service (IaaS), samt mulighederne for outsourcing. På det gratis formiddagsseminar bliver du klædt på til at træffe de afgørende beslutninger om fremtidens infrastruktur i din virksomhed.

23. august 2018 | Læs mere


Premium
Udbetaling Danmark skal forhandle om mulig kompensation med Netcompany til efteråret
Interview: Inden årsskiftet står det klart, om Netcompany skal kompensere Udbetaling Danmark for de startvanskeligheder, der har været i forbindelse med det nye boligstøttesystem. "Jeg kan hverken be- eller afkræfte, at vi kommer til at bede om et pengebeløb fra Netcompany," lyder det fra Søren Eismark, underdirektør i ATP, som står bag Udbetaling Danmark.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Står din infrastruktur i vejen for virksomhedens udvikling? … her er de 10 vigtigste overvejelser
Oplever du, at din virksomheds it-infrastruktur er en stopklods for udviklingen af forretningen, digitalisering og konkurrencekraft? Måske er svaret hyperkonvergeret infrastruktur, hvor software og hardware smelter sammen i én konkurrencedygtig enhed, som er nem at administrere. Men der er 10 meget vigtige overvejelser at gøre sig, før man vælger en løsning. Læs dette whitepaper fra Lenovo og bliv klædt bedre på til at vælge rigtigt. 10 Key Considerations for Selecting Hyper-Converged Infrastructure - What to Know Before You Choose a Solution, Lenovo, 18 sider på engelsk.