Stifter og administrerende direktør Kaare Danielsen, Jobindex.

Køb en bunke jobansøgninger hos Jobindex

Top 100-pris: Jobindex er ikke blot en jobdatabase. Virksomheden leverer konsulentydelser fra en kunde mangler medarbejdere til der ligger en bunke jobansøgninger på kundens bord.

Årets bedste it-konsulenthus er Jobindex.

Selskabets koncept har da også for længst bredt sig videre end udelukkende at være salg af bannerannoncer og jobannoncer.

"Vi er gået fra at være et it-firma med fokus på klik og besøgstal til at tale om kandidater og rekruttering," siger stifter og administrerende direktør Kaare Danielsen fra Jobindex.

I dag har virksomheden blandt andet nedsat et rekrutteringsteam, der ved hjælp af teknologiske redskaber som cv-databasen, skal yde firmaerne konsulentydelser.

Teamet screener et hav af jobsøgende, hjælper firmaer med at skrive jobannoncer og kunne indtil for nylig i visse tilfælde være med hele vejen til underskrivelse af ansættelseskontrakten.

"Det produkt stoppede vi dog med i sommers, da selve udvælgelsen, når man står med en relevant gruppe ansøgere er en hel videnskab, som jeg tror firmaerne bedst selv kan klare," siger direktør.

Massiv vækst
Så i dag yder man service frem til at firmaet får en overskuelig bunke ansøgere på bordet. Og gør man godt.

Selskabet er gået fra 60 til 100 millioner kroner i omsætningsfremgang, fordobling af overskuddet og 20 nye medarbejdere.

"Siden 2002 er vi blevet tidoblet. Markedet er tredoblet ved at annoncer går fra avis til net, men erobrede markedsandele er vi også vokset markant på," siger direktøren.

Jobindex forventer fortsæt vækst dog "kun" på 30 procent, som direktøren udtrykker det.

"Vi går i bedste fald ind i et flat marked og skal erobre yderligere markedsandele, blandt andet har vi potentielle inden for den offentlige sektor, hvor vi i dag ikke er så store," siger han.

Også i udlandet er firmaet bindeled mellem ansøgere og firmaer.

I et strategisk samarbejde med Eniro, drives tjenester i Sverige, Norge og Finland. Under navnet Jobsafari drives desuden tjenester i Tyskland, Holland, England, Frankrig, Østrig, Schweiz og Spanien.

Kaare Danielsen forklarer, at man har websider derude, men at de ikke rigtigt er slået igennem. Selvom man har været i Sverige i syv år, så fortsætter man særligt der.

"Vi giver ikke sådan op, i år skal vi slå igennem deroppe," siger direktøren.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Internet of Things er klar til næste fase: Forretning, teknologi og sikkerhed

Der er blevet talt og skrevet meget om Internet of Things i de senere år. Internet of Things bevæger sig nu ind i en ny fase, hvor løsningerne og anvendelsesmulighederne stiger hastigt i antal samtidig med, at det egentlige potentiale er klar til at blive indfriet. Vi sætter fokus på forretningsmulighederne og på hvordan I kan komme igang samt på udfordringer med sikkerhed, privacy og it-drift.

23. oktober 2018 | Læs mere


Fremtidens It service management: Optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

24. oktober 2018 | Læs mere


Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav?

Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav? Fokus for de fleste virksomheder er på at være på forkant med den digitale udvikling, der går stærkere end nogensinde tidligere. Cisco ved om nogen hvor vigtigt det er at kunne levere ”customer experience” på tværs af teknologiske platforme og med en agilitet der matcher den øgede konkurrence.

01. november 2018 | Læs mere


Premium
Kendt dansk trafik-app virker igen som før: Har lukket ned for Frank Rasmussens adgang til data
Interview: Saphe har stoppet for telerigmanden Frank Rasmussens adgang til trafik-appens data. Det er sket på utraditionel vis, men betyder, at Fartkontrol.nu-appen igen fungerer som før. "Beskyldningerne var rigtige nok, men vi har lukket ned, så vi kan se, at Hopper ikke tager vores data længere," lyder det fra Saphe.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Test jeres it-sikkerhed gratis i 14 dage med Cisco Stealthwatch - og få rapport med resultaterne direkte i din indbakke
Du kan nu - kvit og frit - teste banebrydende it-sikkerhedsløsninger fra Cisco. Cisco Stealthwatch holder øje med trafikken på dit netværk. Den danner et normalbillede af trafikken og giver dig en advarsel, så snart der sker afvigelser, herunder trafik til og fra printere, laptop-kameraer og lignende, som ikke kan beskyttes med klassisk antivirus-software. Efter 14 dage modtager du en rapport direkte i din indbakke med et samlet overblik over opfangede trusler og et helhedsbillede af adfærden på dit netværk. Når du booker en trial, registrerer vi dig i vores system og retter henvendelse til dig via en af vores partnere inden for ganske få dage. Trialløsningen er enkel at installere og kræver ingen ny hardware.