Stifter og administrerende direktør Kaare Danielsen, Jobindex.

Køb en bunke jobansøgninger hos Jobindex

Top 100-pris: Jobindex er ikke blot en jobdatabase. Virksomheden leverer konsulentydelser fra en kunde mangler medarbejdere til der ligger en bunke jobansøgninger på kundens bord.

Årets bedste it-konsulenthus er Jobindex.

Selskabets koncept har da også for længst bredt sig videre end udelukkende at være salg af bannerannoncer og jobannoncer.

"Vi er gået fra at være et it-firma med fokus på klik og besøgstal til at tale om kandidater og rekruttering," siger stifter og administrerende direktør Kaare Danielsen fra Jobindex.

I dag har virksomheden blandt andet nedsat et rekrutteringsteam, der ved hjælp af teknologiske redskaber som cv-databasen, skal yde firmaerne konsulentydelser.

Teamet screener et hav af jobsøgende, hjælper firmaer med at skrive jobannoncer og kunne indtil for nylig i visse tilfælde være med hele vejen til underskrivelse af ansættelseskontrakten.

"Det produkt stoppede vi dog med i sommers, da selve udvælgelsen, når man står med en relevant gruppe ansøgere er en hel videnskab, som jeg tror firmaerne bedst selv kan klare," siger direktør.

Massiv vækst
Så i dag yder man service frem til at firmaet får en overskuelig bunke ansøgere på bordet. Og gør man godt.

Selskabet er gået fra 60 til 100 millioner kroner i omsætningsfremgang, fordobling af overskuddet og 20 nye medarbejdere.

"Siden 2002 er vi blevet tidoblet. Markedet er tredoblet ved at annoncer går fra avis til net, men erobrede markedsandele er vi også vokset markant på," siger direktøren.

Jobindex forventer fortsæt vækst dog "kun" på 30 procent, som direktøren udtrykker det.

"Vi går i bedste fald ind i et flat marked og skal erobre yderligere markedsandele, blandt andet har vi potentielle inden for den offentlige sektor, hvor vi i dag ikke er så store," siger han.

Også i udlandet er firmaet bindeled mellem ansøgere og firmaer.

I et strategisk samarbejde med Eniro, drives tjenester i Sverige, Norge og Finland. Under navnet Jobsafari drives desuden tjenester i Tyskland, Holland, England, Frankrig, Østrig, Schweiz og Spanien.

Kaare Danielsen forklarer, at man har websider derude, men at de ikke rigtigt er slået igennem. Selvom man har været i Sverige i syv år, så fortsætter man særligt der.

"Vi giver ikke sådan op, i år skal vi slå igennem deroppe," siger direktøren.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Optimer din forretning med Microsofts splinternye Dynamics 365 Business Central

Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer indeholder med blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central enorme muligheder for at høste værdi af virksomhedens komplekse it-miljø ved øget indsigt, optimering af processer og drift og automatisering. Kom og hør hvordan du høster størst værdi med Microsoft nye, sammenhængende administrations-system ved at optimerer virksomheden mange steder.

28. marts 2019 | Læs mere

Flere dybdegående Computerworld artikler

Morgen-briefing: Apples Tim Cook bønfalder kineserne: Hold jeres økonomi åben / Toke Kruse sælger selskab bag amerikansk udgave af Billy / Landsholdsspilleren Nicolai Jørgensen investerer i gamer-firma / Fængslet Huawei-chef var vild med Apple-produkter

Tim Cook bønfalder kineserne: Hold jeres økonomi åben. Toke Kruse sælger selskab bag amerikansk udgave af Billy. Landsholdsspilleren Nicolai Jørgensen investerer i gamer-firma. Tidligere Superliga-profil har succes med at sælge trådløse hovedtelefoner. Fængslet Huawei-chef var vild med Apple-produkter og så har HP udnævnt Edgemo til årets danske partner.

Ugen i tech: Stort læk - så kraftige bliver Intels grafikkort i efteråret / Ny dansk operatør er klar med eSIM / Apple på vej med smart trådløs funktion
1 Spiltest: The Division 2 lever op til de høje forventninger
Er dit nye job inden for it-support? Find dit nye job her blandt 10 udvalgte annoncer fra it-jobbank
Svindel med din telefon: Her er de kriminelles nyeste metoder, som du skal holde øje med
Morgen-briefing: Mellem 200 og 600 millioner Facebook-passwords opbevaret uden kryptering / Vestager ikke kandidat til en kommende EU-toppost / Porsches el-bil på hemmeligt besøg i Købenavn fanget på foto
1 Vestager bekræfter: Er i spil til EU-topposter
2 Morgen-briefing: Englænderne skal finde porno-passet frem / Regeringen, KL og Danske Regioner etablerer digitaliseringspagt / Er din printer gammel og dyr? / Volvos nye nøgle sænker teenageknægtens fart


Premium
Sådan ser det intelligente drømmekontor ud: Her kæmper 240 mennesker om 150 siddepladser - og de elsker det
I Polys kontor er det lykkedes at klemme 240 ansatte i et kontor med 150 siddepladser. Aligevel er medarbejdertilfredsheden er i den absolutte superliga.
Computerworld
Her er Kinas næste stjernemobil: Huawei P30
Seneste lækkede detaljer om Huaweis næste toptelefon, Huawei P30, lader ikke meget tilbage til fantasien.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Her er alt hvad du skal være opmærksom på ved den Microsoft cloud-baserede suite
Microsoft Office 365 fortsætter med at blive bedre og bedre og Office 365's kommercielle indtjening alene er steget med 38% i Q4 i 2018. Dette er måske ikke så overraskende, med styrken og fleksibiliteten in mente, men mange organisationer er stadig uvidende om begrænsningerne af Office 365, specielt når det gælder backup. I dette whitepaper kigger vi nærmere på, hvorfor Litigation Hold er en rigtig dårlig idé at bruge som backup.