Artikel top billede

Foto: Torben Klint

Asger Jensby melder sig ud af KMD-opløbet

It-investor Asger Jensby melder sig nu ud af kapløbet om at købe KMD. Dialogen med en udenlandsk aktør om at hjælpe med viden og eventuel kapital er stoppet.

It-investor Asger Jensby melder sig nu helt ud af kapløbet om at købe KMD.

Tidligere kunne Computerworld fortælle, at it-investoren fandt det interessant, at indgå i et konsortium til at købe KMD.

I dag forklarer Asger Jensby da også, at han har været i kontakt med en udenlandsk organisation, der overvejede at købe KMD.

"Jeg blev kontaktet af en udenlandsk organisation, om jeg ville hjælpe, nok mere med viden end kapital," siger Asger Jensby.

"Resultatet er blevet, at jeg hverken hjælper med viden eller kapital," siger investoren.

Asger Jensby ved dog ikke, om organisationen har fået andre til at hjælpe dem med et køb - eller om de helt har opgivet.

"Jeg satte dem i kontakt med nogle andre, som de kunne kontakte, men om de har gjort det, ved jeg ikke," siger investoren.

Asger Jensby vil ikke røbe navnet på den udenlandske organisation.

Ville ikke købe selv

Asger Jensby understreger, som han også gjorde til Computerworld i sin tid, at han aldrig havde forestillet sig at købe KMD selv.

"Det har aldrig været min ambition," siger han.

Desuden anså han det også for tvivlsomt, at han ville indgå i et konsortium med en anden investor, Ib Kunøe, der har været lun på KMD.

Men nu har Asger Jensby altså helt forladt processen - både som rådgiver og som medspiller i et eventuelt konsortium med en udenlandsk køber.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere