Foto: Mads Elkær.

IT Factory var klar til at udvide selskabet i Asien

I midten af november mødtes IT Factory med et dansk offshore-selskab fra Malaysia for at udvide udvikler-staben i Asien.

Det konkursramte it-selskab IT Factory havde, få uger inden Stein Bagger-skandalen smadrede virksomheden, besøg af direktør Mark Vedel fra offshore-virksomheden Vedel IT Services i Malaysia.

Mark Vedel mødtes 13. november med IT Factorys tekniske direktør Carsten Sjørup på IT Factorys domicil i Gentofte for at diskutere, hvorvidt Vedel IT Services kunne levere op mod 20 .NET-programmører til IT Factory som supplement til selskabets omkring 90 udviklere i Indien.

"Carsten Sjørup virkede som en meget oprigtig person, der var interesseret i .NET-løsninger, og hvordan IT Factory kunne få et ben mere at stå på i Asien," fortæller Mark Vedel til Computerworld.

IT Factory kunne bakke ud
Mark Vedel havde inden mødet kontaktet IT Factory for at byde ind med udvikler-bistand til IT Factory.

Han håbede derfor at kunne rejse tilbage til Asien med en aftale på at hyre 10 til 20 udviklere til IT Factory, selv om seancen i Gentofte kun var et indledende møde.

"Jeg tror ikke, at Carsten Sjørup mødte mig for sjov skyld. Han havde jo med sine udviklere i Indien alle muligheder for at bakke ud af arrangementet," fortæller Mark Vedel fra Malaysia, hvor han er direktør for knap 50 udviklere.

Få mennesker på kontorerne
Under mødet med Carsten Sjørup slog det Mark Vedel, at der var relativt få IT Factory-medarbejdere på arbejde den torsdag eftermiddag.

"Men hele projektet virkede meget seriøst, og jeg fik fortalt en del om selskabets satsning på Java og forskellige Lotus-produkter fra IBM. Jeg går højt op i den tekniske information, og IT Factory havde tydeligvis styr på deres teknik," siger Mark Vedel.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med en række store opdateringer til Teams: Se dem demonstreret her
Senere på året kan du se frem til at par nye funktioner i Teams. Microsoft er klar til at give dig større kontrol over samarbejdet på tværs af din organisation, men har også en overhaling klar til video-chat og det klassiske whiteboard. Få overblikket her.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Få en personlig demo af det moderne intranet anno 2019
At vælge den bedste, eller skal vi kalde det, den rette intranetplatform til din virksomhed eller organisation, er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Sammenlignet med andre stykker software eller værktøjer til udførelse af specifikke behov, ja så er et intranet typisk en platform, der skal implementeres på tværs af hele virksomheden. Er et nyt intranet på virksomhedens tegnebræt for 2019 er dette din mulighed for at få en personlig demo af Colibo.