Artikel top billede

Tæt på 1.000 løbere tilmeldt Computerworld Løbet

Tilmeldingerne vælter stadig ind til det første store motionsløb i it-Danmark. Der er lagt op til netværk i bevægelse, når Computerworld Løbet sætter i gang den 9. juni.

Mere end 1.000 løbere vil være klar, når KMD's administrerende direktør, Lars Monrad-Gylling, 9. juni skyder Computerworld Løbet 2009 i gang. Det forventer arrangørerne af løbet, der stadig oplever en strøm af tilmeldinger til begivenheden.

Fredag morgen var der tilmeldt 225 hold og 1.800 ben til løbet.

"Det er tydeligt, at der er behov for en social begivenhed som Computerworld Løbet. Vi begyndte markedsføringen af løbet i begyndelsen af februar, og fra første dag strømmede tilmeldingerne ind."

Sådan siger Karsten Bundgaard, der er kommerciel direktør og en af idémændene bag Computerworld Løbet, der gennemføres i samarbejde med KMD og begynder på selskabets parkeringsplads i Ballerup.

Liv i Lautrupparken

" Jeg har selv arbejdet i Lautrupparken i flere år. Lautrupparken er et af de steder, hvor man kører hen hver morgen, og forlader igen hver eftermiddag eller aften. Selv om man i løbet af dagen er omgivet af tusindvis af it-folk, så ser og møder man sjældent andre end lige sine nærmeste kolleger," siger Karsten Bundgaard.

Han håber at Computerworld Løbet vil medvirke til at bygge såvel faglige som sociale netværk. Og så er det jo ingen skade til at løbe 2,5 km sammen med 1.000 glade it-folk sådan en tirsdag aften.

"Vi indså hurtigt, at løbet ville få en størrelse, som vi ikke selv ville kunne håndtere uden professionel bistand. Derfor har vi lagt hele logistikken og alle praktiske opgaver i hænderne på den professionelle arrangør, Events4you. Vi vil være helt sikre på, at alle detaljer er på plads, så alle 1.000 løbere får en god oplevelse."

Grib stafetten

Computerworld Løbets rute gennemføres som en 4x2,5 kilometer stafet, så hvis du ikke selv skal løbe alle fire ture, skal du have fat i mindst tre af dine venner eller kolleger for at kunne stille et hold.

Blandt de tilmeldte til Computerworld Løbet er både it-leverandører som KMD, Fujitsu, Actebis, Traen og HP samt it-afdelinger som Danske Bank, Finansrådet, Udenrigsministeriet og Topdanmark.

I foreningen IT-Branchen har bestyrelsen besluttet at udfordre foreningens ansatte og sat et hold bestående af direktørerne Lars Monrad-Gylling fra KMD, Jørgen Bardenfleth fra Microsoft, Cecilia Bonefeld-DAhl fra MB it-Consulting samt chefjurist Miriam Igelsø Hvidt fra TDC.

Mange virksomheder stiller med flere hold. Og en del holdnavne vidner unægtelig om løbets særlige målgruppe som "Runtime Error" fra KMD samt "DOCS on SCRUM(P)" fra Danske Bank.

Tilmeld dit hold på Computerworld-Løbets hjemmeside.

Mød dine modstandere på Facebook.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere