Artikel top billede

Microsoft og Bill Gates personligt fik aldrig rigtigt held med tablet-pc'en. Nu er det Apples tur til at prøve.

Langt om længe: Apple snart klar med tablet-pc

Rygterne har svirret i årevis, men nu skulle den være god nok: Apple er i færd med at udvikle en tablet-pc, der kommer i butikkerne allerede til jul.

Apple har benægtet. Og benægtet. Og benægtet. Rygterne om, at firmaet skulle være i gang med at udvikle en netbook eller en tablet-pc, altså.

Men nu lader det endelig til, at der er mere end løse rygter at bygge på, skriver Financial Times, der citerer kilder med kendskab til tablet-projektet hos Apple.

Den nye enhed er udset til at få en nøglerolle i et nyt tiltag i Apples online-musikbutik, Project Cocktail, der skal booste nyt liv i online-salget af hele musikalbum, i stedet for enkeltnumre, ved at levere forskelligt ekstraindhold.

I følge kilderne får den nye tablet en berøringsfølsom skærm på op til 10 tommer diagonalt og minder om en stor iPod touch.

"Den (tablet-enheden, red.) bliver fantastisk at se film på," siger en anonym topchef i underholdningsbranchen i følge Financial Times.

Så sent som i sidste uge benægtede Apples driftsdirektør, Tim Cook, planer om en netbook-lignende enhed.

Typisk Apple: Stilhed før storm
Det er da heller ikke første gang, at Apples marketingstrategi er at erklære radiotavshed eller benægte alt.

Det samme var tilfældet, da firmaet i dybeste hemmelighed udviklede på iPhonen, der som bekendt så dagens lys i 2007.

Forud var gået over to og et halvt års udvikling i al hemmelighed. Igen og igen meldte Apple ud, at der absolut ingen planer var om at begive sig ind på mobilmarkedet.

Det var en næsten absurd tanke, erklærede Steve Jobs igen og igen. I dag kender vi alle resten af historien.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere