Ree taber millioner af kroner på bundløst Zepto-hul

Karsten Ree har tabt millioner på Zepto. Se her, hvorfor han har begæret sit eget selskab konkurs.

Pengende væltede ud af Zepto, og intet så ud til at kunne stoppe syndfloden.

Sådan lyder begrundelsen fra den danske rigmand Karsten Ree for mandag eftermiddag at trække stikket ud på den danske pc-producent i Hedehusene ved Roskilde og erklære selskabet konkurs.

Karsten Ree satte sig for bordenden i Zepto i sommer, hvor den ellers mangeårige chef og medstifter, Lasse Frost, trak sig.

Inden da var det for alvor blevet tydeligt, at Zepto ikke kørte efter planen, der ellers skulle bringe Zepto ud i verden i et stort erobringstogt..

Selv havde Lasse Frost et klart bud på, hvad der var gået galt. Det kan du læse mere om her.

Et bundløst hul
I dag siger Karsten Ree til Berlingske Tidende, at Zepto var et 'bundløst hul,' som han 'ikke var i stand til at komme af.'

Han har i alt tabt omkring 27 millioner kroner på virksomheden, og intet tydede på, at udviklingen kunne stoppes.

Hertil kom, at Danske Bank krævede klarhed over fremtiden.

I avisen langer han kraftigt ud efter den tidligere ledelse.

"Der var alt for mange dårlige aftaler, som jeg ikke kendte til, leverancer behæftet med fejl og meget dårlige kontrakter. Alt i alt har det ikke været til at se sig igennem længere," siger han til Berlingske Tidende.

Han fortryder nu, at han overhovedet gik ind i selskabet.

"Det var en fejl, og jeg har lært af forløbet, at man skal passe på med den elektroniske branche," siger han til Børsen.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.