Ree taber millioner af kroner på bundløst Zepto-hul

Karsten Ree har tabt millioner på Zepto. Se her, hvorfor han har begæret sit eget selskab konkurs.

Pengende væltede ud af Zepto, og intet så ud til at kunne stoppe syndfloden.

Sådan lyder begrundelsen fra den danske rigmand Karsten Ree for mandag eftermiddag at trække stikket ud på den danske pc-producent i Hedehusene ved Roskilde og erklære selskabet konkurs.

Karsten Ree satte sig for bordenden i Zepto i sommer, hvor den ellers mangeårige chef og medstifter, Lasse Frost, trak sig.

Inden da var det for alvor blevet tydeligt, at Zepto ikke kørte efter planen, der ellers skulle bringe Zepto ud i verden i et stort erobringstogt..

Selv havde Lasse Frost et klart bud på, hvad der var gået galt. Det kan du læse mere om her.

Et bundløst hul
I dag siger Karsten Ree til Berlingske Tidende, at Zepto var et 'bundløst hul,' som han 'ikke var i stand til at komme af.'

Han har i alt tabt omkring 27 millioner kroner på virksomheden, og intet tydede på, at udviklingen kunne stoppes.

Hertil kom, at Danske Bank krævede klarhed over fremtiden.

I avisen langer han kraftigt ud efter den tidligere ledelse.

"Der var alt for mange dårlige aftaler, som jeg ikke kendte til, leverancer behæftet med fejl og meget dårlige kontrakter. Alt i alt har det ikke været til at se sig igennem længere," siger han til Berlingske Tidende.

Han fortryder nu, at han overhovedet gik ind i selskabet.

"Det var en fejl, og jeg har lært af forløbet, at man skal passe på med den elektroniske branche," siger han til Børsen.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Muligt Apple-kup: Der er tre gode grunde til, at iPhone 12 kan blive usædvanlig billig
Apple løfter sløret for et nyt kuld af smartphones i aften. Der kan komme en mindre prisbombe iblandt dem.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Forebyg kritiske angreb med moderne autentifikation
Det er nemmest at forebygge kritiske cyberangreb, når medarbejderne kun tilgår data og systemer i sikkerhed bag firewall og øvrige sikkerhedsforanstaltninger. Virkeligheden er imidlertid, at medarbejderne – særligt siden foråret 2020 – i dramatisk stigende omfang arbejder hjemmefra, på alle tider af døgnet og fra enheder ejet af både dem selv og af virksomheden. Det sætter din sikkerhedsinfrastruktur under pres, og en af de mest effektive modforholdsregler er en moderne autentifikationsløsning, så kun rette vedkommende får adgang til forretningskritiske systemer og data. Det kan du læse mere om i denne hvidbog, som også går i dybden med, hvor, hvordan og under hvilke omstændigheder en sådan løsning kan indgå som et effektivt element i din samlede cybersikkerhedsindsats.