Artikel top billede

Motorola splittes op i stumper i 2011

Motorola skal deles op i to selskaber.

Motorola vil blive splittet op i stumper i første kvartal af 2011. Sådan lyder meldingen fra Motorola, efter der i de seneste par dage har floreret rygter om, at en opsplitning var på vej.

Motorola meddeler, at selskabet i begyndelsen af 2011 vil blive delt op i to selskaber. Et med fokus på mobiltelefoner og elektronik til hjemmet og et med fokus på kommunikations-udstyr til erhvervslivet.

Motorola bliver i dag ledet af en CEO-duo, som efter opsplitningen vil overtage ledelsen af hver deres selskab.

Her vil Sanjay Jha blive øverste chef for "Mobile Devices and Home"-division, mens Greg Brown vil blive chef for "Enterprise Mobility Solutions and Networks"-division.

"Mobile Devices and Home"-divisionen vil komme til at eje Motorola-varemærket, som selskabet vil licensiere gratis til det andet selskab.

Det går nedad

Motorola har været på en nedadgående glidebane i flere år. Selskabet var i sin tid den første producent, der sendte en mobiltelefon på markedet. Den kan du se her.

I begyndelsen af dette årti havde selskabet også en gigantsucces med mobiltelefonen Razr, der solgte mere end 100 millioner eksemplarer.

Det er dog siden hen gået ned ad bakke, og Razr er aldrig blevet fulgt op af en ny storsællert, og Motorola har aldrig været i stand til bare at komme i nærheden af tidligere tiders position.

I november annoncerede Motorola, at selskabet vil gøre et forsøg på at generobre mobilscenen med satsningen Droid.

Det kan meget vel være det sidste skud i bøssen for mobilproducenten, hvis den skal få en fod inden for på det lukrative marked for smartphones.




IT-JOB

Formpipe Software A/S

Market Manager

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Graduate - Software Automation Program

Saab Danmark A/S

System Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere