Apple udsender rekordstor sikkerheds-opdatering

Apple har rettet 92 sårbarheder, hvoraf en tredjedel er kritiske, i en rekordstor opdatering. Se her, hvor sikkerhedshullerne er.

Computerworld News Service: Apples sikkerhedsopdatering 2010-002 retter 92 fejl i klient- og serverudgaverne af Mac OS X 10.5 og Mac OS X 10.6.

Den slår dermed en rekord, der har stået siden marts 2008 og overgår samtlige opdateringer fra hele sidste år, da Apples hidtil største opdatering lukkede 67 sårbarheder. Det kan du læse mere om her.

"Det store antal gør næsten én så modløs, at man ikke engang tør kigge," siger Andrew Storms, der er sikkerhedsdirektør hos nCircle Network Security.

Fejl i 42 applikationer
Denne nyeste opdatering retter fejl i 42 forskellige applikationer eller styresystems-komponenter i Mac OS X.

Det gælder komponenter lige fra AppKit og Application Firewall til unzip og X11, som er Mac-versionen af X Windows System.

18 af sårbarhederne har specifikt at gøre med den ældre Leopard-version af Mac OS X, mens 29 specifikt er til Snow Leopard.

De resterende 45 påvirker begge versioner, som samtidigt er de eneste versioner, som Apple yder support til.

Brugere af Leopard får dermed lukket 67 sårbarheder, mens brugere af Snow Leopard står over for samlet set 74 fejlrettelser.

Tredje største opdatering
Opdateringen bringer Snow Leopard op på versionsnummer 10.6.3, hvilket gør dette til den tredje større opdatering af dette styresystem, som Apple lancerede i august 2009.

Apple retter samtidig næsten 30 forskellige ikke-sikkerhedsrelaterede problemer i denne 10.6.3-opdatering af Snow Leopard.

Derimod er det kun specifikt sikkerhedsrelaterede fejl, der rettes i Leopard.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
SF og Enhedslisten kræver flere penge til politiets cyberenhed: Skal investeres i øget efterforskning af digitale krænkelser
Der skal flere penge til Rigspolitiets Cybercrime Center NC3. Det kræver SF og Enhedslisten, der mener, at der er brug for flere penge til at opklare digitale krænkelser.
Computerworld
Kinesiske OnePlus slipper vild telefon løs: Byder på et snedigt batteri-trick
Mobilproducenten OnePlus nye toptelefon byder på et uset batteri-trick - den lader usædvanlig hurtigt op.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan vinder du større anerkendelse for din sikkerhedsindsats
De fleste IT-sikkerhedsansvarlige oplever undertiden, at topledelsen ikke helt forstår og anerkender de kritiske cybersikkerhedsorienterede udfordringer, virksomheden skal håndtere. Ja, man fornemmer måske endda, at situationens alvor slet ikke trænger igennem på direktionsgangen.