Artikel top billede

Nu er Office 2010 her - er den noget for dig?

Kan du bruge den nye Microsoft Office til noget? Det mener Microsoft, der onsdag eftermiddag lancerer Office 2010. Se her, om det kan være noget for dig.

Microsoft lancerer onsdag eftermiddag Office 2010 i et storstilet globalt fremstød, der er båret af en videotransmiteret tale fra USA, hvor chefen for selskabets forretningsdivision, Stephen Elop, vil præsentere pakken.

Stephen Elop fortalte Computerworld om planerne og det centrale vadested, som it-branchen efter hans mening står i, da han sidst besøgte Danmark.

Du læse Computerworlds interview med Stephen Elop her.

Storsatsning Office 2010

Nu er tiden kommet til storsatsningen Office 2010, der er Microsofts nok største lancering siden Windows 7.

Ikke overraskende er Microsoft fuldt af fortrøstning. Faktisk mener selskabet, at intet konkurrerende produkt i verden når Office 2010 til sokkeholderne.

Alligevel er Microsoft under pres, når det handler om kontor-programel, der er et brohoved ud til den almindelige bruger i det enorme konsummarked.

Med den weborienterede Office 2010 har Microsoft indarbejdet en lang række nye funktioner.

Du kan læse mere om den nye Office 2010 herunder. Klik på hvert link for at læse mere.


Her er dommen over Microsofts Office 2010
De første anmeldelser af Microsofts nye kontorpakke er overvejende enige, når det kommer til at fælde en dom.


Microsoft: Vores Office-pakke er stadig den bedste
Office 2010 sendes på markedet i denne uge, og trods stigende konkurrence, mener Microsoft fortsat, at selskabets egen kontorpakke er så god, at markedspositionen kan fastholdes.


Microsofts Office-dominans under øget pres
Microsoft sidder fortsat tungt på markedet for kontorpakker, men i de kommende år vil konkurrencen kun blive øget. Særlig en virksomhed skal Microsoft frygte.


Sådan fungerer Office på det nye Windows Phone 7
De fleste erhvervsbrugere har endnu haft meget lidt konkret at bedømme Microsofts nye smartphone-styresystem ud fra. Her kan du se, hvordan Office-delen fungerer.


Office 2010 endelig på vej til kunderne
Den nye Office-pakke er nu klar i den originale engelsksprogede version. Men hvad med den danske?


Skal Microsoft frygte Googles cloud-tiltag?
Googles opkøb af firmaet DocVerse er med til at presse Microsoft til hurtigt at svare igen med nye onlineværktøjer til Office. Men skal Microsoft ligefrem frygte Googles cloud-tiltag?


Efter tre år: Har Google Apps rystet Microsoft?
ComputerViews: Googles bud på en professionel kontorpakke, Google Apps Premier Edition, fylder tre år. Web-løsningen tegner til at blive den største trussel mod Microsofts dominans.


Her er de gode kontorpakker til din smartphone
Hvis du skal have hele kontoret med i lommen i form af en smartphone, kan en kontorpakke til tekstbehandling, regneark og præsentationer være nødvendig. Se mulighederne her.


Microsoft står ved en korsvej - er kursen den rigtige?
Interview: Microsoft står ved en korsvej. Selskabet har sat kursen, men en vis nervøsitet kan ikke undgåes. Computerworld har mødt Stephen Elop, chef for Microsofts business-division.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere