Artikel top billede

CA skifter navn - igen

For anden gang på blot fem år skifter CA navn. Se det nye navn her.

Det amerikanske it-firma CA skifter navn for anden gang i løbet af blot fem år.

Fremover vil selskabet hedde CA Technology, lyder det fra selskabets store årlige konference, CA World 2010 Conference, der netop er skudt i gang.

Computerworld er med på konferencen, som du løbende kan læse meget mere fra på nærværende site.

Selskabet hed indtil 2006 Computer Associates International, men skiftede dengang navn til CA.

Og altså nu CA Technologies.

Grunden til det nuværende navneskift er, at det nye navn ifølge selskabet bedre "afspejler den fulde bredde og dybde af det, som selskabet tilbyder."

Til Computerworld i USA har William Lozito, der står i spidsen for konsulentfirmaet Strategic Name Development, svært ved at se gode grunde til navneskiftet.

Der er ikke tale om et strategi- eller værdiskift, mener han. Samtidig er det krævende for alle involverede at fasttømre et nyt navn.

Navneskiftet i 2006 - som du kan læse mere om her - blev dengang begrundet med, at navnet skulle afspejle et nyt fokus på at 'hjælpe organisationer med at forenkle håndteringen af væg-til-væg it-systemer i virksomhederne."

Det var samme år, at selskabet - med daværende topchef, Sanjay Kumar i spidsen - var involveret i en række svindelsager, der førte til udbetalingen af store beløb til ofrene.

Det kan du læse mere om her.

I øvrigt skal det nævnes, at mens CA udvider navnet med et 'Technologies', er andre it-selskaber gået den anden vej. Således har både Dell og Apple fjernet 'Computer' fra deres navn.

Det er sket i erkendelse af, at deres produktporteføljer efterhånden strækker sig langt bredere end blot computere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere