Få meget mere ud af Gmail med disse simple tricks

Ikke alle elsker Gmails måde at sammenkæde e-mails i samtaler. Læs her, hvordan du undgår det og optimerer brugen af Gmail.

Computerworld News Service: Alle elsker da Gmail, ikke sandt? Ikke helt. En af mine venner af så træt af de "trådede" samtaler, at han er klar til at stikke af til Hotmail, Yahoo eller en anden tjeneste.

Og jeg kan dårligt holde ham det imod.

Kald mig bare traditionsbunden, men jeg hader simpelthen den måde, Gmail sammenkæder e-mailsamtaler - særligt når samtalerne er lange og / eller foregår mellem flere end to personer.

Heldigvis er det sådan, at selvom Gmail er en webbaseret e-mailtjeneste, så behøver du ikke bruge en webbrowser for at få adgang til den.

I stedet kan du gøre som jeg og tage forbindelse til Gmail ved hjælp af desktopsoftware, du færdes hjemmevant i såsom Outlook, Windows Live Mail (tidligere Outlook Express), Thunderbird eller lignende e-mailklienter.

Organiser dine mail i mapper
Programmer som disse gør det ikke alene muligt selv at bestemme, hvordan man vil gruppere og vise sine e-mailsamtaler, men de gør det også muligt at organisere sin e-mail i mapper, hvilket stadig ikke er muligt i Gmail.

En sådan migration ændrer ikke noget permanent ved din Gmail-konto.

Du kan stadig logge ind med enhver webbrowser på enhver pc, hvilket er en af Gmails mest overbevisende fordele. Desktopsoftwaren giver dig blot en mere tiltalende og intuitiv "front end" til din daglige e-mailhåndtering.

Hvis du ikke allerede har sådan et program, så anbefaler jeg Microsofts Windows Live Mail. Det er let at sætte op og at bruge, og det tilbyder værdifulde funktioner som dynamisk søgning og synkronisering med webkalender. Google giver nogle enkle instruktioner i, hvordan man konfigurerer Windows Live Mail til brug sammen med Gmail, så det vil jeg ikke gentage her.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan vinder du større anerkendelse for din sikkerhedsindsats
De fleste IT-sikkerhedsansvarlige oplever undertiden, at topledelsen ikke helt forstår og anerkender de kritiske cybersikkerhedsorienterede udfordringer, virksomheden skal håndtere. Ja, man fornemmer måske endda, at situationens alvor slet ikke trænger igennem på direktionsgangen.