Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Capnordic A/S
Kategori: EDH- & ESDH-leverandører
Årsregnskab (moderselskab)
Capnordic A/S
Mio. kroner 2017 2016 2015 2014
Bruttofortjeneste 5,9 6,7 6,4 6,9
Resultat af primær drift 2,1 2,0 1,9 2,3
Resultat før skat 2,2 2,1 2,0 2,3
Resultat efter skat 1,7 1,6 1,5 1,7
Egenkapital 2,7 2,6 1,0 1,0
Antal ansatte 5 6 - -
Dansk RegnskabsAnalyse


Relaterede artikler fra Computerworld

Nu kan du langt om længe sige farvel til NemID-nøglekortet og erstatte det med en app. Det sker otte år efter, at nøglekortet første gang blev lanceret, og allerede dengang blev det kritiseret...
28. maj 2018 kl. 19.22 | læs »

Det store KMD-nedbrud, der ramte Roskilde Kommune fornylig, skyldes uregelmæssigheder hos den indiske underleverandør Tech Mahindra, som KMD anvender.
29. maj 2018 kl. 06.30 | læs »

NNIT fortsætter som drifts-leverandør af NemLogin i de næste syv år. Selskabet har netop vundet ordren foran CSC, CGI og Netic.
30. maj 2018 kl. 10.13 | læs »

Skatteminister Karsten Lauritzen (V) mener, at den offentlige sektor bør lære af erfaringerne fra Skats massive it-problemer. Derfor har han udarbejdet fem digitaliserings-bud
1. juni 2018 kl. 06.00 | læs »

Til trods for imponerende vækst vender flere investorer tomlen nedad for Netcompanys nye aktie.
4. juni 2018 kl. 08.41 | læs »

Danske Netcompany satte i 2017 så meget fart på omsætningen til det offentlige, at man nu ligger side om side med KMD på leverancer til staten. Det viser tal fra Udbudsvagten.
7. juni 2018 kl. 09.00 | læs »

Der er en risiko for, at vigtige it-medarbejdere vælger at forlade Region Hovedstaden, hvis et nyt stort outsourcing-projekt gennemføres.
18. juni 2018 kl. 10.01 | læs »

Et it-projektet i Forsvarsministeriet er ramt af store forsinkelser og ender nu med at blive langt dyrere end planlagt.
19. juni 2018 kl. 07.51 | læs »

Kriminalforsorgen har fået grønt lys til planerne om at anskaffe sig nyt it-system til 180 millioner kroner. Udbud på trapperne.
19. juni 2018 kl. 13.20 | læs »

Domstolsstyrelsen annullerer kontrakt med it-leverandøren Schultz om levering af database til domme. Nyt udbud på vej.
19. juni 2018 kl. 13.40 | læs »Capnordic A/S
Tuborg Boulevard 12, 3
2900 Hellerup
Tlf. 70270051
www.capnordic.dk
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 5

Forretningsområde:
Software til det papirløse kontor.
Kompetencer:
Scanning, rundsendelse og godkendelse af kreditorbilag, kontrakter, kørselsbilag, rejseafregninger, timesedler. ERP-integration.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Fyringer kan være på vej i kølvandet på KMD-outsourcing: "Vi vil sammen med IBM bruge resten af året på at se på på medarbejdernes kompetencer"
Interview: KMD outsourcer 300 ansatte til IBM, men efter nytår er det antal efter alt at dømme reduceret til færre medarbejdere. Det bekræfter KMD over for Computerworld.
Computerworld
Datatilsynet advarer om falske GDPR-tilsyn: Mystiske folk i tøj fra sikkerhedsfirma dukkede op hos dansk ørelæge
Dansk klinik er blevet udsat for et mistænkeligt besøg af to mænd i forklædning som tilsynsfolk fra Datatilsynet. Datatilsynet kommer nu med et opråb: "Jeg håber, at vi med denne advarsel kan undgå, at det gentager sig."
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
Stor outsourcing i Region Hovedstaden kan føre til medarbejderflugt
Der er en risiko for, at vigtige it-medarbejdere vælger at forlade Region Hovedstaden, hvis et nyt stort outsourcing-projekt gennemføres.
White paper
Gør som millioner af andre brugere i hele verden - bind hele dit forretningssystem sammen med Microsoft Dynamics 365 Business Central
Alle kender efterhånden til ”digital transformation”, og uanset hvor langt din virksomhed er i processen, så kan I med det rette forretningssystem, tage de nødvendige skridt og løfte det hele op i skyen. Herigennem opnår I højere effektivitet gennem automatisering og enklere arbejdsgange for jeres medarbejdere. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og løsningen kan tilpasses i takt med at jeres forretningsbehov ændrer sig. Bliv klogere på Microsoft Dynamics 365 Business Central her.