Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


CSIS Security Group A/S
Kategori: Sikkerhed
Årsregnskab (moderselskab)
CSIS Security Group A/S
Mio. kroner 2016/17 2015/16 2014/15 2013/14
Bruttofortjeneste 37,2 31,0 25,7 23,6
Resultat af primær drift 3,8 2,1 0,8 2,1
Resultat før skat 3,1 2,2 1,3 2,2
Resultat efter skat 2,2 1,6 1,0 1,7
Egenkapital 4,0 3,0 1,4 1,5
Antal ansatte 48 - - -
Dansk RegnskabsAnalyse


Artikler om CSIS Security Group A/S

Sikkerhedsfirmaet CSIS har opdaget en usædvanlig stor stigning i antallet af datalækager siden april måned. Det tyder på at grupper eller personer har tilbageholdt kompromitteret data til efter...
9. juli 2018 kl. 13.33 | læs »

Interview: Rusland beskyldes at stå bag et stort cyberangreb, og Danmark er sandsynligvis også ramt. "Det er tæt på usandsynligt, at der ikke har været routere og switches...
18. april 2018 kl. 11.04 | læs »

Petya-ransomwaren har ramt tusinder af virksomheder verden over, men meget tyder på, at motivet bag angrebet slet ikke er at tjene penge via afpresning
28. juni 2017 kl. 14.55 | læs »

“Det vigtigste overhovedet er at have en plan, for tid er virkelig altafgørende her", siger sikkerhedsekspert Peter Kruse fra CSIS.
28. juni 2017 kl. 13.04 | læs »

WikiLeaks har offentliggjort over 8.700 dokumenter om CIA's mulige cyber-overvågning, men hvordan rammer det danske virksomheder?
10. marts 2017 kl. 06.01 | læs »

Nye WikiLeaks-dokumenter afslører, at CIA angiveligt har formået at foretage aflytninger via et Samsung-fjernsyn, men inden du brænder dit Samsung-fjernsyn, så læs med her. Der er kun i meget...
9. marts 2017 kl. 06.03 | læs »

Selv om vi kun er tre måneder inde i 2017, har der allerede været over dobbelt så mange ransomware-angreb som i 2016, forklarer sikkerhedsekspert. Angrebene vil kun tage til.
6. marts 2017 kl. 13.59 | læs »

Danmark rammes i disse dage af en bølge af ondsindet ransomware, der kan låse din computers filer.
3. marts 2017 kl. 06.02 | læs »

En spambølge målrettet danske mail-modtager skyller ind over landet med filer, der kan hente ransomware på modtagerens computer. Læs her, hvad du skal passe på.
24. februar 2017 kl. 11.55 | læs »CSIS Security Group A/S
Vestergade 2A, 3.
1456 København K
Tlf. 88136030
www.csis.dk
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 48

Forretningsområde:
It-sikkerhed. Analyse, overvågning og beskyttelse af infrastruktur. Softwareudvikling. Bekæmpelse af eCrime inden for den finansielle sektor.
Kompetencer:
Applikations- og penetreringstest, sårbarhedsmonitorering, loganalyse, auditering, mailfirewall service, secure DNS, forensic analyse, antiphishing/-fraud og eCrime-bekæmpelse inden for den finansielle sektor.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Tech Mahindra opsagde tryghedsaftaler for kommende IBM-ansatte syv uger efter KMD: Fra nytår forsvinder 10 måneders fratrædelsesperiode
Under syv uger efter KMD i foråret opsagde to tryghedsaftaler for selskabets ansatte, lavede Tech Mahindra en lignende manøvre. Tryghedsaftalerne omfatter en del af de medarbejdere, der fra starten af oktober overgår til IBM, hvor de kan risikere at blive fyret efter årsskiftet.
Computerworld
Studieguide: Følg disse råd og få mest smartphone for pengene - disse fire smartphones er de bedste køb lige nu
En ny, velfungerende smartphone behøver ikke at koste alverden. Sådan får du masser af mobil til få penge.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Amazon kan komme til at lide samme skæbne som Uber i Danmark - fagbevægelse ruster sig til kamp
Den danske fagbevægelse står klar til at give Amazon en varm velkomst på det danske marked. Spørgsmålet er derfor om et stærkt samarbejde mellem på den side detailbranchen og internethandlen og på den anden side fagbevægelsen vil kunne skabe et bolværk mod Amazons indtog, eller om Amazon har lært af Uber og Ryanairs fejl?
White paper
Gør som millioner af andre brugere i hele verden - bind hele dit forretningssystem sammen med Microsoft Dynamics 365 Business Central
Alle kender efterhånden til ”digital transformation”, og uanset hvor langt din virksomhed er i processen, så kan I med det rette forretningssystem, tage de nødvendige skridt og løfte det hele op i skyen. Herigennem opnår I højere effektivitet gennem automatisering og enklere arbejdsgange for jeres medarbejdere. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og løsningen kan tilpasses i takt med at jeres forretningsbehov ændrer sig. Bliv klogere på Microsoft Dynamics 365 Business Central her.