Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Tellio ApS
Kategori: Tele- og internetudbydere
Årsregnskab (moderselskab)
Tellio ApS
Mio. kroner 2019 2018 2017 2016
Bruttofortjeneste 4,4 6,1 8,1 7,2
Resultat af primær drift 3,1 4,4 5,9 5,1
Resultat før skat 3,4 4,4 5,0 5,5
Resultat efter skat 2,6 3,5 3,9 4,3
Egenkapital 25,3 22,6 19,2 15,2
Antal ansatte 3 4 4 8
Dansk RegnskabsAnalyse


Artikler om Tellio ApS

En dansk udbyder af bredbånds-telefoni indkasserer for anden gang en stor bøde for at fuppe kunderne med forkerte oplysninger i selskabets annoncer.
21. september 2011 kl. 10.20 | læs »

9. september 2010 kl. 10.03 | læs »

Teleselskabet, der sidste år blev politianmeldt af Forbrugerombudsmanden for vildledende reklame, må nu til lommerne.
6. oktober 2008 kl. 13.21 | læs »

En applikationsfejl har ramt Tellios IP-telefon, og en masse kunder har haft døde telefoner siden i fredags.
12. november 2007 kl. 12.49 | læs »

IP-telefoni selskabet Tellio beklager de annoncer fra maj, som har fået ombudsmanden til at politianmelde selskabet .
7. september 2007 kl. 16.02 | læs »

Teleselskabet Tellio er blevet politianmeldt af forbrugerombudsmanden, der mener, at selskabet laver vildledende markedsføring.
6. september 2007 kl. 15.10 | læs »

Tema: IP-telefoniudbyderen Musimis kunder lufter i stor stil deres utilfredshed på selskabets hjemmeside. Ejeren Tellio afviser, at der er problemer – kunderne burde vide, hvad de går...
9. oktober 2006 kl. 07.00 | læs »

Bredbåndsudbyderen Cybercity og den lille opkomling Telsome har sat sig i spidsen for IP-telefoni i Danmark. I alt 109.000 danskere havde ved udgangen af 2005 købt IP-telefoni.
30. marts 2006 kl. 16.06 | læs »

Norske Telio, som ejer det danske IP-telefonselskabet Musimi, vil børsnoteres i Oslo i løbet af forået, oplyser selskabets administrerende direktør Arild Nilsen.
8. februar 2006 kl. 13.46 | læs »

Norske Telio blæser til priskrig på det danske marked for IP-telefoni for private. En gratis adaptor og en række andre gratisservices er lokkemaden, når selskabet nu lancerer de første...
25. november 2005 kl. 13.24 | læs »Tellio ApS
Vesterbrogade 149
1620 København V
Tlf. 70807025
www.tellio.dk
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 3

Forretningsområde:
Salg af bredbåndstelefoni.
Kompetencer:
Access-uafhængig bredbåndstelefoni. IP-teknologi.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Bredbåndspuljen lukker for ansøgninger til midnat: Her er alt du skal vide om bredbåndspuljen på 98,5 millioner kroner
Det er ved at være sidste chance, hvis du skal have del i statens 98,5 millioner kroner, der er øremærket til at sikre lynhurtigt bredbånd landets udkantsområder. Computerworld giver dig her den fulde guide til, hvordan du søger, og hvor stor bredbåndspuljens virkning har været indtil videre.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk brugeroplevelse, produktivitet og medarbejdertilfredshed
Brugervenlige og velfungerende IT-løsninger og -enheder er en af de vigtigste forudsætninger for medarbejdernes produktivitet – men også for at øge deres tilfredshed med arbejdspladsen. Det gælder uanset, om de arbejder fra kontoret eller fra hjemmet. Omvendt ses rigide, topstyrede processer og besværlige systemer som en af de største hindringer for at kunne yde sit optimale. Der er med kort sagt vægtige argumenter for at tage temperaturen på virksomhedens tilgang til brugervenlighed og undersøge, hvordan man kan gøre medarbejdernes hverdag lidt lettere. Det får du mere viden om i denne hvidbog, der også rummer en række konkrete og virkelighedsnære problemscenarier – samt konkrete bud på, hvordan man i hvert enkelt tilfælde kan afhjælpe dem.