Kevin1978 Praktikant
07. september 2015 - 12:56 Der er 2 kommentarer

Hjælp til at formatet min pc

Hej.  min pc er gået ned og er nødstilfælde at formater den.  Har købt et nyt styreprogram.  Windows 7 hotel premiere,  men der ligger 2 styreprogrammet på mit c-drev men dem skalaen have slettet.  Og så have lagt Windows 7 ind for.  Ved ikke helt hvordan man gør.    Min bærbar pc et en. Asus  gs74s gaver pc
aphandersen Juniormester
07. september 2015 - 13:34 #1
Så skal du jo bare boote op i den CD med det nye styresystem du har købt, så installationen starter. Under installationen skal du slette de gamle partitioner og oprette nye, eller evt. formatere de gamle patitioner.
poko1 Ekspert
07. september 2015 - 14:19 #2
Her kan du hente en manual det nederste link i Manual den der hedder Global det er en Zip fil
http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=G74Sx&os=30
Men under alle omstændigheder skal du køre fra Boot Menager og vælge UEFI Boot. I det din Harddisk er i GPT Format.
På Min Asus skal jeg under opstart trykke på ESC For at komme i boot menageren.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.