dragnor Juniormester
16. december 2015 - 07:48 Der er 3 kommentarer

VBA Luk Excel

Hej Eksperter,

Jeg har en irriterende udfordring. Jeg har 1 Excel fil som er åben og skal være og forblive åben. I mellemtiden åbner jeg så en anden excel fil fra et andet program. Den "nye" excel fil jeg åbner kører en Macro og så vil jeg gerne have den til at lukke bagefter. Jeg kan godt få den til at lukke selve Workbook ned med den efterlader en enstans af Excel åben :-(

Jeg har prøvet at lukke selve excel ned men så lukker den også den fil ned som skal være åben :-(

Hvem kan hjælpe med denne løsning som burde og sikkert er super simpel??? 

På forhånd tak for hjælpen!
supertekst Ekspert
16. december 2015 - 10:54 #1
kjulius Novice
31. december 2015 - 19:01 #2
Afslutte makroen i den "nye" Excel fil med Application.Quit ??
dragnor Juniormester
30. marts 2016 - 11:12 #3
Det lader til at Excel virker anderledes på en server :-(
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.