groyk Praktikant
14. maj 2016 - 22:31

Salgs / Produktionsordrer smelter sammen

Hej Eksperter

I vores salgs ordresystem har vi i dag flere "intelligente" varenumre der egentlig beskriver hvordan en given ordre skal produceres. Det er forskellige maskinoperationer som i vores tilfælde kan være: Laserskæring, Kantbukning, Svejsning, Bearbejdning, Montage eller lign. Alle varer der giver mulighed for at indsætte et timeforbrug, eller avancerede beregninger ud fra egen udviklede algoritmer.

Ud fra disse data, produceres ordrerne, hvorfor slagsordresystemet egentlig også er blevet vores produktions ordrer system i forbindelse med ordreproducerede ordrer.

Min tanke er nu, at udvide salgs ordre systemet til også at håndtere interne produktions ordre, egentlig bare ved at kunne oprette en "kunde" der ikke medregnes i omsætningstal og hvis ordrer heller ikke sendes til fakturering.

Er der nogle der har erfaring med lign. approach?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Tidligere Intel-udvikler: Derfor besluttede Apple sig for at droppe Intel
Det har vakt opsigt, at Apple har besluttet at droppe sin mangeårige samarbejdspartner Intel som leverandør af chip til Mac. Årsagen var helt konkret, fortæller tidligere Intel-topudvikler.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.