bbkdk Mester
27. december 2017 - 08:10 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

Hvad sker der lige med Capture NX2?

Jeg har gennem mange år med stor fornøjelse bragt Capture NX2 til min billedbehandling - i øvrigt sammen med Photoshop m.fl.
Nu har vi fået en ny pc.
Jeg har stadig en skive liggende med Capture NX2 på, men der er intet drev til cd'en i den ny maskine.
Forsøger jeg at downloade Capture NX2 går det fint, men min gamle kode duer ikke.
Og nu kan jeg se, at f.eks. ProShop har programmet til salg for den fantastiske pris af ca. 1.800 kr. Det er mere end dobbelt så meget som det kostede, da Nik Collection havde ejerskabet.
Og bliver Capture NX2 overhovedet vedligeholdt mere, efter at Google købte Nik Collection.
Er der en (eller flere) der ved, hvad der sker med det fantastiske program?
mort1 Ekspert
27. december 2017 - 09:46 #1
Hvis programmet er pengene værd, så køb / lån en  CD/DVD afspiller, som kan tilsluttes via USB, hvis du køber, så har du den jo også til næste gang, og der bliver helt sikkert en næste gang.
milter Ekspert
27. december 2017 - 11:13 #2
Er din NX2 en opgradering fra NX? Hvis ja, skal NX installeres, før  koden til NX2 vil blive accepteret.

https://www.nikonimgsupport.com/eu/BV_article?articleNo=000006159&lang=en_GB
bbkdk Mester
28. december 2017 - 08:24 #3
Tak til jer begge.
Mort1, prisen må vist siges at være horribel, specielt da jeg er ret síkker på, at programmet ikke mere vedligeholdes. Og hvem ejer i øvrigt prgógrammet nu, det er ikke Nik, men er det Google, eller er den igen solgt videre. Nik ejede også Color Efex Pro 3 m.fl. Og de blev lige pludseligt gratis, da Google købte Nik.
Og Milter, jeg forsøger din løsning, da jeg mener, at jeg stadig har begge cd-skiver. Det er en god henvisning, som heller ikke er alt for gammel.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.