Substandard Praktikant
05. januar 2018 - 13:28 Der er 4 kommentarer

Feedback på substandard.org (seo spam)

Hej Eksperter,

Jeg vil mægtig glad, hvis jeg kunne få noget konstruktiv kritik af vort site https://www.substandard.org/danish-list-of-web-spam-sites.html

Sitets sigte er, at gøre det gennemskueligt, hvilke sider(splogs), der linker til hvilke sider(moneysites) med det formål, at rangere disse moneysites bedre på Google, Bing m.fl.

Vi har haft rigtig meget fokus på, at lave botter og databaser, så design og brugervenlighed mangler nok en del. Hvad kan gøres bedre ?

Fyr løs !
Slater Ekspert
05. januar 2018 - 14:12 #1
Hvem er målgruppen?

Jeg er da rimelig computerkyndig, og jeg fatter ikke et kvæk af, hvad jeg ser på.
Hvad er et PBN? Hvad betyder datoen? Hvad betyder det for et domæne at stå på denne liste? Er ejerne bevidste spammere eller er siderne inficerede med malware der spammer?
Hvad betyder træet? Der er en parent og nogle children, men hvad betyder det forhold? Osv.

Hvis målgruppen udelukkende er en intern gruppe af mennesker, som allerede ved hvad disse ting betyder, så er det naturligvis nok fint. Er det nogen andre, så har det nok brug for rigtig meget mere forklaring og visualisering af betydningen.
Substandard Praktikant
05. januar 2018 - 14:40 #2
Hej Slater,
Tak for din tid.

Målgruppen er ikke klart defineret. Det er nok mest til folk med interesse i søgemaskiner og mekanismerne. Man kan jo håbe, at Google også ser det en gang.

PBN er "Private Blog Network". Det vil sige, at ét firma/person opsnapper domæner, når disse ikke bliver betalt længere. Så hælder De deres eget indhold på. Som oftest kun med det formål, at game søgemaskinerne via links til andre sites.

Siderne, der står på listen er identificeret af mindst 2 mennesker som værende "kun lavet med formålet, at linke ud". I rapporten kan man se alle links i detaljer.

På forsiden er der lidt mere info om, hvad vi gør og hvorfor.

Datoen er tidspunktet, hvor vores software har gennemgået sitet.

Men enig i, at det selvfølgelig burde fremgå.

Takker for din feedback. Det er skrevet på to do:-)
leuven Praktikant
12. januar 2018 - 13:13 #3
Jeg arbejder rigtig meget med SEO, og er også af den overbevisning, at der bør ryddes op i dette marked.

Dog tænker jeg det umidddelbart burde gøres af folk, der ved hvad de snakker om!!

Med det mener jeg, at i jo totalt blander pære og bananer.......
Jeg har selv arbejdet meget med PBN, og meget af det i her direkte/inddirekte skriver er PBN, er eksempelvis affiliate sites.

Tænker jeres troværdighed ville være noget større, hvis i ville gøre jer den umage, at skrive lidt om jer selv, hvad er jeres baggrund, hvor har i jeres viden om SEO fra, ja hvem er i?

Udover det, så er det jo en meget sjov liste at få udarbejdet, men den skulle måske være lidt mere relevant og troværdig, hvis I forstår, hvad jeg mener.

Som udgangspunkt kunne i jo bare være nogle der selv lavede det samme bras selv, men bare vil have fokus flyttede over på jeres konkurrenter ;-)

Mvh
Michael
Substandard Praktikant
12. januar 2018 - 22:47 #4
Hej Leuven,

Jeg kan garantere dig 100% for at vi på ingen måde arbejder med SEO eller anden form for markedsføring på nettet.

Betegnelsen PBN er fjernet, da det var for negativt ladet. Det nye ord er "Grid". Netværk om du vil.

Vil du ikke komme med et par eksempler på sites, der KUN er affiliate sites ?

Hvis der er det skal de ikke være på listen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Atea-dom bliver flere måneder forsinket efter kæmpefund af materiale: "Jeg er rystet over, hvad der foregår"
Dommen i Atea-sagen er flere måneder væk. Retten i Glostrup skulle have taget stilling til skyldsspørgsmålet i begyndelsen af februar, men enorme mængder nyt sagsmateriale får sagen til at trække ud. Nu er flere weekender inddraget til retsmøder de kommende måneder.
CIO
Opråb til ERP-leverandørerne: Stram op - I opfører jer uanstændigt
Klumme: Hvorfor kan ERP-projekter ikke leveres til fastpris ligesom andre systemer? Hvordan kan ERP-leverandørerne slippe afsted med at opføre sig uanstændigt? ERP-leverandørerne har et alvorligt problem og er nødt til at gøre det bedre. Se nogle af mine vilde eksempler fra den danske it-branche her.
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.