kirstine12 Juniormester
09. januar 2018 - 21:05 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Java script

Findes der java script til android. Har fået beskeden ved afspilning/åbning af et link: aktiver javascript i din browser. Men jeg mener ikke man benytter browser i en tablet Samsung?
vh
Slater Ekspert
09. januar 2018 - 21:08 #1
Jo, du benytter en browser i en tablet. Hvis du kan gå på internettet og se websider, er du per definition i en browser. Standardbrowser i nyere Android-tablets er Chrome - som er en browser. Og Javascript er slået til som standard, med mindre du manuelt har slået det fra.

Hvilken side brokker sig? Bare så vi evt. kan teste om det er siden der er noget galt med, eller du virkelig har fået slået script fra.
kirstine12 Juniormester
09. januar 2018 - 21:25 #2
Tak for svar.
Jeg sendt et link til min email: https://shop.fender.com og jeg kan ikke se hvilken browser der åbner linket. "Welcome to Fender som er et link".
kirstine12 Juniormester
09. januar 2018 - 21:58 #3
https://www.8notes.com/all/playalong - Når jeg trykker :play, sker der ingen ting, ingen lyd starter. Nogen gange besked om javascript.
Undskyld har lige set at man skal betale efter et vist antal videoer eller lydafspilninger. tjekker lige lidt mere grundigt.
Slater Ekspert
10. januar 2018 - 09:50 #4
Jeg har lige testet med min Android-telefon, og det virker fint her. Det kunne godt være, du rent faktisk har problemer med Javascript på din.

Hvilken browser bruger du til det? Er det Chrome? Eller er tablet'en evt. så gammel, at det er den gamle, indbyggede Android-browser med det blå ikon?
kirstine12 Juniormester
12. januar 2018 - 22:28 #5
Har prøvet flere browsere FF, GC og Opera. Men prøver lige om de vil have jeg skal købe abonnement, hvilket jeg overvejer stadig. Har på fornemmelsen at der går kludder i gratis tilbuddet.
kirstine12 Juniormester
14. januar 2018 - 22:38 #6
Jeg vælger at søge et stykke tid efter det bedste program til backing track til at øve musik, og det tar noget tid. Youtube bruger jeg bare i mellemtiden.
Tak for hjælpen indtil videre og slutter tråden.
vh
kirstine12 Juniormester
14. januar 2018 - 22:39 #7
Skriver lige her også. Vender tilbage og slutter tråden her.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk dataekspert får nyt job: Skal transformere den digitale forvaltning og forske i machine learning
Interview: Hanne Marie Motzfeldt forlader sin stilling ved Aarhus Universitet til fordel for Københavns Universitet. "Jeg er for alvor blevet tiltrukket af, at Københavns Universitet har etableret en digital hub. Det er en kæmpe satsning, der skal samle alle kræfter fra Københavns ekstremt stærke forskningsmiljø," lyder det.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
6 gode råd til et succesfuldt virtuelt møde
Den traditionelle måde at tænke arbejdsplads på er under forandring. Nye teknologier skyder frem og gør hverdagen nemmere og mere dynamisk. Eksempelvis er mængden af fjernarbejdspladser steget med 115% de seneste 10 år, og det stiller krav til måden at holde møder på. Med et virtuelt møderum kan møder faciliteres online, og alle parter sparer tid fordi det er mere fleksibelt og ikke betinget af at alle møder op fysisk. I dette whitepaper kigger vi på hvad der skal til for at mestre denne disciplin og giver dig 6 gode råd.