kirstine12 Juniormester
09. januar 2018 - 21:05 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Java script

Findes der java script til android. Har fået beskeden ved afspilning/åbning af et link: aktiver javascript i din browser. Men jeg mener ikke man benytter browser i en tablet Samsung?
vh
Slater Ekspert
09. januar 2018 - 21:08 #1
Jo, du benytter en browser i en tablet. Hvis du kan gå på internettet og se websider, er du per definition i en browser. Standardbrowser i nyere Android-tablets er Chrome - som er en browser. Og Javascript er slået til som standard, med mindre du manuelt har slået det fra.

Hvilken side brokker sig? Bare så vi evt. kan teste om det er siden der er noget galt med, eller du virkelig har fået slået script fra.
kirstine12 Juniormester
09. januar 2018 - 21:25 #2
Tak for svar.
Jeg sendt et link til min email: https://shop.fender.com og jeg kan ikke se hvilken browser der åbner linket. "Welcome to Fender som er et link".
kirstine12 Juniormester
09. januar 2018 - 21:58 #3
https://www.8notes.com/all/playalong - Når jeg trykker :play, sker der ingen ting, ingen lyd starter. Nogen gange besked om javascript.
Undskyld har lige set at man skal betale efter et vist antal videoer eller lydafspilninger. tjekker lige lidt mere grundigt.
Slater Ekspert
10. januar 2018 - 09:50 #4
Jeg har lige testet med min Android-telefon, og det virker fint her. Det kunne godt være, du rent faktisk har problemer med Javascript på din.

Hvilken browser bruger du til det? Er det Chrome? Eller er tablet'en evt. så gammel, at det er den gamle, indbyggede Android-browser med det blå ikon?
kirstine12 Juniormester
12. januar 2018 - 22:28 #5
Har prøvet flere browsere FF, GC og Opera. Men prøver lige om de vil have jeg skal købe abonnement, hvilket jeg overvejer stadig. Har på fornemmelsen at der går kludder i gratis tilbuddet.
kirstine12 Juniormester
14. januar 2018 - 22:38 #6
Jeg vælger at søge et stykke tid efter det bedste program til backing track til at øve musik, og det tar noget tid. Youtube bruger jeg bare i mellemtiden.
Tak for hjælpen indtil videre og slutter tråden.
vh
kirstine12 Juniormester
14. januar 2018 - 22:39 #7
Skriver lige her også. Vender tilbage og slutter tråden her.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Facebook er virksomheden der kan eje verden, hvis den kommer helskindet igennem sin identitetskrise
Selvom Facebooks aktie er blevet sendt til tælling over sommeren, har den gode odds i fremtiden. Selvskabet har nemlig en unik evne til at navigere igennem kriser.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Kundeservice som et konkurrencevåben
Kundeservice har i mange år været ensbetydende med lange telefonkøer, men i dag er situationen heldigvis helt anderledes. Virksomheder bruger det som et vigtigt konkurrenceparameter, og kunderne forventer ligeledes at få den rigtige hjælp, ellers går de til en anden virksomhed. I dette whitepaper gennemgår vi fem simple trin, der kan give jer vigtige konkurrencefordele.