kirstine12 Juniormester
09. januar 2018 - 21:05 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Java script

Findes der java script til android. Har fået beskeden ved afspilning/åbning af et link: aktiver javascript i din browser. Men jeg mener ikke man benytter browser i en tablet Samsung?
vh
Slater Ekspert
09. januar 2018 - 21:08 #1
Jo, du benytter en browser i en tablet. Hvis du kan gå på internettet og se websider, er du per definition i en browser. Standardbrowser i nyere Android-tablets er Chrome - som er en browser. Og Javascript er slået til som standard, med mindre du manuelt har slået det fra.

Hvilken side brokker sig? Bare så vi evt. kan teste om det er siden der er noget galt med, eller du virkelig har fået slået script fra.
kirstine12 Juniormester
09. januar 2018 - 21:25 #2
Tak for svar.
Jeg sendt et link til min email: https://shop.fender.com og jeg kan ikke se hvilken browser der åbner linket. "Welcome to Fender som er et link".
kirstine12 Juniormester
09. januar 2018 - 21:58 #3
https://www.8notes.com/all/playalong - Når jeg trykker :play, sker der ingen ting, ingen lyd starter. Nogen gange besked om javascript.
Undskyld har lige set at man skal betale efter et vist antal videoer eller lydafspilninger. tjekker lige lidt mere grundigt.
Slater Ekspert
10. januar 2018 - 09:50 #4
Jeg har lige testet med min Android-telefon, og det virker fint her. Det kunne godt være, du rent faktisk har problemer med Javascript på din.

Hvilken browser bruger du til det? Er det Chrome? Eller er tablet'en evt. så gammel, at det er den gamle, indbyggede Android-browser med det blå ikon?
kirstine12 Juniormester
12. januar 2018 - 22:28 #5
Har prøvet flere browsere FF, GC og Opera. Men prøver lige om de vil have jeg skal købe abonnement, hvilket jeg overvejer stadig. Har på fornemmelsen at der går kludder i gratis tilbuddet.
kirstine12 Juniormester
14. januar 2018 - 22:38 #6
Jeg vælger at søge et stykke tid efter det bedste program til backing track til at øve musik, og det tar noget tid. Youtube bruger jeg bare i mellemtiden.
Tak for hjælpen indtil videre og slutter tråden.
vh
kirstine12 Juniormester
14. januar 2018 - 22:39 #7
Skriver lige her også. Vender tilbage og slutter tråden her.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Interneteksperternes mareridt er gået i opfyldelse: EU godkender omstridt direktiv, der "ødelægger internettet for altid"
EU's lovgivende udvalg har godkendt nye copyright-regler, som indeholder to kontroversielle paragraffer. Eksperter advarer imod, at artikel 11 og 13 kan ødelægge internettet for altid. Reglerne mangler stadig at blive endeligt vedtaget.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
11 skridt, der sikrer dig det bedste udbytte af dit CRM-projekt
Dette whitepaper identificerer 11 skridt, som enhver organisation bør gennemgå i forbindelse med CRM-implementering.