kirstine12 Novice
09. januar 2018 - 21:05 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Java script

Findes der java script til android. Har fået beskeden ved afspilning/åbning af et link: aktiver javascript i din browser. Men jeg mener ikke man benytter browser i en tablet Samsung?
vh
Slater Ekspert
09. januar 2018 - 21:08 #1
Jo, du benytter en browser i en tablet. Hvis du kan gå på internettet og se websider, er du per definition i en browser. Standardbrowser i nyere Android-tablets er Chrome - som er en browser. Og Javascript er slået til som standard, med mindre du manuelt har slået det fra.

Hvilken side brokker sig? Bare så vi evt. kan teste om det er siden der er noget galt med, eller du virkelig har fået slået script fra.
kirstine12 Novice
09. januar 2018 - 21:25 #2
Tak for svar.
Jeg sendt et link til min email: https://shop.fender.com og jeg kan ikke se hvilken browser der åbner linket. "Welcome to Fender som er et link".
kirstine12 Novice
09. januar 2018 - 21:58 #3
https://www.8notes.com/all/playalong - Når jeg trykker :play, sker der ingen ting, ingen lyd starter. Nogen gange besked om javascript.
Undskyld har lige set at man skal betale efter et vist antal videoer eller lydafspilninger. tjekker lige lidt mere grundigt.
Slater Ekspert
10. januar 2018 - 09:50 #4
Jeg har lige testet med min Android-telefon, og det virker fint her. Det kunne godt være, du rent faktisk har problemer med Javascript på din.

Hvilken browser bruger du til det? Er det Chrome? Eller er tablet'en evt. så gammel, at det er den gamle, indbyggede Android-browser med det blå ikon?
kirstine12 Novice
12. januar 2018 - 22:28 #5
Har prøvet flere browsere FF, GC og Opera. Men prøver lige om de vil have jeg skal købe abonnement, hvilket jeg overvejer stadig. Har på fornemmelsen at der går kludder i gratis tilbuddet.
kirstine12 Novice
14. januar 2018 - 22:38 #6
Jeg vælger at søge et stykke tid efter det bedste program til backing track til at øve musik, og det tar noget tid. Youtube bruger jeg bare i mellemtiden.
Tak for hjælpen indtil videre og slutter tråden.
vh
kirstine12 Novice
14. januar 2018 - 22:39 #7
Skriver lige her også. Vender tilbage og slutter tråden her.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Atea-dom bliver flere måneder forsinket efter kæmpefund af materiale: "Jeg er rystet over, hvad der foregår"
Dommen i Atea-sagen er flere måneder væk. Retten i Glostrup skulle have taget stilling til skyldsspørgsmålet i begyndelsen af februar, men enorme mængder nyt sagsmateriale får sagen til at trække ud. Nu er flere weekender inddraget til retsmøder de kommende måneder.
CIO
Opråb til ERP-leverandørerne: Stram op - I opfører jer uanstændigt
Klumme: Hvorfor kan ERP-projekter ikke leveres til fastpris ligesom andre systemer? Hvordan kan ERP-leverandørerne slippe afsted med at opføre sig uanstændigt? ERP-leverandørerne har et alvorligt problem og er nødt til at gøre det bedre. Se nogle af mine vilde eksempler fra den danske it-branche her.
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.