kirstine12 Novice
09. januar 2018 - 21:05 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Java script

Findes der java script til android. Har fået beskeden ved afspilning/åbning af et link: aktiver javascript i din browser. Men jeg mener ikke man benytter browser i en tablet Samsung?
vh
Slater Ekspert
09. januar 2018 - 21:08 #1
Jo, du benytter en browser i en tablet. Hvis du kan gå på internettet og se websider, er du per definition i en browser. Standardbrowser i nyere Android-tablets er Chrome - som er en browser. Og Javascript er slået til som standard, med mindre du manuelt har slået det fra.

Hvilken side brokker sig? Bare så vi evt. kan teste om det er siden der er noget galt med, eller du virkelig har fået slået script fra.
kirstine12 Novice
09. januar 2018 - 21:25 #2
Tak for svar.
Jeg sendt et link til min email: https://shop.fender.com og jeg kan ikke se hvilken browser der åbner linket. "Welcome to Fender som er et link".
kirstine12 Novice
09. januar 2018 - 21:58 #3
https://www.8notes.com/all/playalong - Når jeg trykker :play, sker der ingen ting, ingen lyd starter. Nogen gange besked om javascript.
Undskyld har lige set at man skal betale efter et vist antal videoer eller lydafspilninger. tjekker lige lidt mere grundigt.
Slater Ekspert
10. januar 2018 - 09:50 #4
Jeg har lige testet med min Android-telefon, og det virker fint her. Det kunne godt være, du rent faktisk har problemer med Javascript på din.

Hvilken browser bruger du til det? Er det Chrome? Eller er tablet'en evt. så gammel, at det er den gamle, indbyggede Android-browser med det blå ikon?
kirstine12 Novice
12. januar 2018 - 22:28 #5
Har prøvet flere browsere FF, GC og Opera. Men prøver lige om de vil have jeg skal købe abonnement, hvilket jeg overvejer stadig. Har på fornemmelsen at der går kludder i gratis tilbuddet.
kirstine12 Novice
14. januar 2018 - 22:38 #6
Jeg vælger at søge et stykke tid efter det bedste program til backing track til at øve musik, og det tar noget tid. Youtube bruger jeg bare i mellemtiden.
Tak for hjælpen indtil videre og slutter tråden.
vh
kirstine12 Novice
14. januar 2018 - 22:39 #7
Skriver lige her også. Vender tilbage og slutter tråden her.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Stor dansk webshop om Amazons mulige entre i Danmark: "Nogle webshops kommer til at dø"
Rygterne svirrer om Amazons mulige entre på det danske marked. Den danske elektronik-webshop Proshop forventer at blive ramt på omsætningen, mens mange mindre webshops meget vel kan ende med at lade livet.
Computerworld
Nørgaard: Facebook er godt og grundigt på spanden på grund af nogle onde menneskers onde biks
Klumme: En række onde mennesker som Steve Bannon har via deres onde, onde biks Cambridge Analytics (CA) trukket data ud på individ-niveau fra Facebook på alle amerikanere, anvendt en yderst snedig metode, kaldet Big Five, til at finde ud af deres sindsstemning, og derpå målrettet de russiske trolde fra IRA i Sankt Petersborg mod folk med henblik på at fremme Bernie og Trumpie, men ikke Hillary.
CIO
Et opgør med it-projekter har gjort Alm. Brand mere produktiv - hør hvordan i Tech fra Toppen
Tech fra Toppen: It- og forretningsudvikling er to sider af samme sag. It- og digitaliseringsdirektør i Alm. Brand, Thomas Erichsen, er gæst i Computerworlds podcast-serie Tech fra Toppen, hvor vi går all in på it-ledelse, governance og sammenhængen med forretningen.
Job & Karriere
Facebook søger medarbejdere til kæmpe-datacenter i Odense - se de ledige stillinger her
Facebook søger nye medarbejdere til selskabets kæmpedata-center i Odense, der efter planen skal åbne i 2020. Se her, om du kan komme i betragtning.
White paper
11 skridt, der sikrer dig det bedste udbytte af dit CRM-projekt
Dette whitepaper identificerer 11 skridt, som enhver organisation bør gennemgå i forbindelse med CRM-implementering.