kirstine12 Novice
12. januar 2018 - 21:44 Der er 3 kommentarer

opdatering fejler

Mine apps på samsung mobiltablet vil ikke opdatere. Netforbindelsen er ok - kan gå på mail og andet på nettet. Tror det er en indstilling et sted der blokerer, nogen der kan hjælpe? Jeg trykker opdater og timeglasset ruller men opdaterer ikke. Alle mine apps står til at skulle opdateres ligenu. Er bange for sikkerheden hvis jeg bruger dem. Ingen andre problemer nu eller før med tabletten.
vh
falster Forsker
13. januar 2018 - 00:45 #1
Hvis man googler "android apps won't update" fås ofte dette råd:

"Go to Settings > Apps > All > Google Play Store and select both Clear data and Clear cache and finally Uninstall updates. Restart your device, open Google Play Store and try to download the app again."
kirstine12 Novice
14. januar 2018 - 22:32 #2
Jatak, noget i den retning prøvede jeg, men endt med at få besked fra Samsung support om at nulstille hele tabletten, desværre. De sendt en manual om backup til alt men den kunne jeg ikke åbne. Og det lød også indviklet, så jeg valgte at nulstille. Resultatet er fint men meget besværligt.
Man kan jo ikke uninstalle alle apps? Og så installere igen? Ikke så hensigtsmæssigt, men resten af dit svar er fint og det havde jeg prøvet men glemt at skrive til dig.
vh
falster Forsker
14. januar 2018 - 23:45 #3
ad. "finally Uninstall updates":
I den danske Androidversion, som jeg kender, er det en knap i indstillinger - Oplysninger om appen (Google Play Butik), der hedder "Afinstaller opdateringer".

Det er altså ikke alle apps der skal afinstalleres. Kun (opdateringer ved) tryk på den knap.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Med ny iOS-opdatering vil du selv kunne slå udskældt batterifunktion fra på din iPhone
Apple har sænket ydeevnen på ældre iPhones for at få batteriet til at holde længere, men nu fortæller Tim Cook, at du i fremtiden selv kan slå funktionen fra.
CIO
Vestas’ CIO stopper: Torben Bonde trækker sig efter 19 år på posten
Interview: Torben Bonde har været CIO i Vestas i de seneste 19 år og har været øverste chef for mange hundrede it-medarbejdere i en global it-organisation, men nu er det slut. Her fortæller Torben Bonde om fremtidsplanerne.
Comon
LG stopper al udvikling af LG G7: Begynder helt forfra få måneder før lancering
Ifølge et velanset koreansk investormedie har LG’s CEO beordret fuld stop på udviklingen af LG G7 og starte forfra
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.