kirstine12 Juniormester
12. januar 2018 - 21:44 Der er 3 kommentarer

opdatering fejler

Mine apps på samsung mobiltablet vil ikke opdatere. Netforbindelsen er ok - kan gå på mail og andet på nettet. Tror det er en indstilling et sted der blokerer, nogen der kan hjælpe? Jeg trykker opdater og timeglasset ruller men opdaterer ikke. Alle mine apps står til at skulle opdateres ligenu. Er bange for sikkerheden hvis jeg bruger dem. Ingen andre problemer nu eller før med tabletten.
vh
falster Guru
13. januar 2018 - 00:45 #1
Hvis man googler "android apps won't update" fås ofte dette råd:

"Go to Settings > Apps > All > Google Play Store and select both Clear data and Clear cache and finally Uninstall updates. Restart your device, open Google Play Store and try to download the app again."
kirstine12 Juniormester
14. januar 2018 - 22:32 #2
Jatak, noget i den retning prøvede jeg, men endt med at få besked fra Samsung support om at nulstille hele tabletten, desværre. De sendt en manual om backup til alt men den kunne jeg ikke åbne. Og det lød også indviklet, så jeg valgte at nulstille. Resultatet er fint men meget besværligt.
Man kan jo ikke uninstalle alle apps? Og så installere igen? Ikke så hensigtsmæssigt, men resten af dit svar er fint og det havde jeg prøvet men glemt at skrive til dig.
vh
falster Guru
14. januar 2018 - 23:45 #3
ad. "finally Uninstall updates":
I den danske Androidversion, som jeg kender, er det en knap i indstillinger - Oplysninger om appen (Google Play Butik), der hedder "Afinstaller opdateringer".

Det er altså ikke alle apps der skal afinstalleres. Kun (opdateringer ved) tryk på den knap.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Robotterne udfører i dag 100 mands arbejde: Lån & Spar Bank har firedoblet antallet af kundemøder ved hjælp af robotter
Fra Computerworlds arkiv: Lån & Spar Bank har kæmpesucces med robotter, der i dag udvikles af fire særlige udviklere. "De fire medarbejdere har indtil nu udviklet robotter, som udfører et arbejde det vil kræve 100 medarbejdere at udføre manuelt," siger it-direktør Casper Gjerris.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.