kirstine12 Juniormester
12. januar 2018 - 21:44 Der er 3 kommentarer

opdatering fejler

Mine apps på samsung mobiltablet vil ikke opdatere. Netforbindelsen er ok - kan gå på mail og andet på nettet. Tror det er en indstilling et sted der blokerer, nogen der kan hjælpe? Jeg trykker opdater og timeglasset ruller men opdaterer ikke. Alle mine apps står til at skulle opdateres ligenu. Er bange for sikkerheden hvis jeg bruger dem. Ingen andre problemer nu eller før med tabletten.
vh
falster Guru
13. januar 2018 - 00:45 #1
Hvis man googler "android apps won't update" fås ofte dette råd:

"Go to Settings > Apps > All > Google Play Store and select both Clear data and Clear cache and finally Uninstall updates. Restart your device, open Google Play Store and try to download the app again."
kirstine12 Juniormester
14. januar 2018 - 22:32 #2
Jatak, noget i den retning prøvede jeg, men endt med at få besked fra Samsung support om at nulstille hele tabletten, desværre. De sendt en manual om backup til alt men den kunne jeg ikke åbne. Og det lød også indviklet, så jeg valgte at nulstille. Resultatet er fint men meget besværligt.
Man kan jo ikke uninstalle alle apps? Og så installere igen? Ikke så hensigtsmæssigt, men resten af dit svar er fint og det havde jeg prøvet men glemt at skrive til dig.
vh
falster Guru
14. januar 2018 - 23:45 #3
ad. "finally Uninstall updates":
I den danske Androidversion, som jeg kender, er det en knap i indstillinger - Oplysninger om appen (Google Play Butik), der hedder "Afinstaller opdateringer".

Det er altså ikke alle apps der skal afinstalleres. Kun (opdateringer ved) tryk på den knap.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk it-firma har kæmpe udfordring - skal ansætte 80 medarbejdere på et år: "Det er en kæmpe udfordring - vi leder specifikt efter de bedste folk"
Interview: Peakon skal i løbet af et år gå fra at være i underkanten af 100 medarbejdere til op imod 180 ansatte fordelt på tre forskellige kontinenter. Selskabet vil hyre "fra den øverste hylde" men er ikke lønførende og skal primært rekruttere fra en branche, der mangler arbejdskraft: "Der er ingen tvivl om, at det er en kæmpe udfordring, at skulle hyre så mange folk," siger direktør Kasper Hulthin.
Computerworld
Få mere fra hånden med det nye Gmail: Her er de første billeder af Googles nye mail-satsning
Google vil gøre Gmail enklere og mere produktiv i de kommende uger. Se hvordan det nye Gmail tager sig ud her.
CIO
Allersidste opdatering på vej: Om en uge er det slut med stor-version af Windows 10 - skynd dig at opdatere
Om en uge er det slut for altid med den første store udgave af Windows 10, som Microsoft efter 29 måneder ikke længere vil supportere.
Job & Karriere
Klassiske brokere af it-konsulenter står over for kæmpe udfordring - forretningsmodellen er under pres
Klumme: Eksterne konsulenter er populære og en god løsning i en branche i vækst. Men selve forretningsmodellen bag it-konsulenterne er under alvorligt pres.
White paper
Står din infrastruktur i vejen for virksomhedens udvikling? … her er de 10 vigtigste overvejelser
Oplever du, at din virksomheds it-infrastruktur er en stopklods for udviklingen af forretningen, digitalisering og konkurrencekraft? Måske er svaret hyperkonvergeret infrastruktur, hvor software og hardware smelter sammen i én konkurrencedygtig enhed, som er nem at administrere. Men der er 10 meget vigtige overvejelser at gøre sig, før man vælger en løsning. Læs dette whitepaper fra Lenovo og bliv klædt bedre på til at vælge rigtigt. 10 Key Considerations for Selecting Hyper-Converged Infrastructure - What to Know Before You Choose a Solution, Lenovo, 18 sider på engelsk.