kirstine12 Juniormester
12. januar 2018 - 21:44 Der er 3 kommentarer

opdatering fejler

Mine apps på samsung mobiltablet vil ikke opdatere. Netforbindelsen er ok - kan gå på mail og andet på nettet. Tror det er en indstilling et sted der blokerer, nogen der kan hjælpe? Jeg trykker opdater og timeglasset ruller men opdaterer ikke. Alle mine apps står til at skulle opdateres ligenu. Er bange for sikkerheden hvis jeg bruger dem. Ingen andre problemer nu eller før med tabletten.
vh
falster Ekspert
13. januar 2018 - 00:45 #1
Hvis man googler "android apps won't update" fås ofte dette råd:

"Go to Settings > Apps > All > Google Play Store and select both Clear data and Clear cache and finally Uninstall updates. Restart your device, open Google Play Store and try to download the app again."
kirstine12 Juniormester
14. januar 2018 - 22:32 #2
Jatak, noget i den retning prøvede jeg, men endt med at få besked fra Samsung support om at nulstille hele tabletten, desværre. De sendt en manual om backup til alt men den kunne jeg ikke åbne. Og det lød også indviklet, så jeg valgte at nulstille. Resultatet er fint men meget besværligt.
Man kan jo ikke uninstalle alle apps? Og så installere igen? Ikke så hensigtsmæssigt, men resten af dit svar er fint og det havde jeg prøvet men glemt at skrive til dig.
vh
falster Ekspert
14. januar 2018 - 23:45 #3
ad. "finally Uninstall updates":
I den danske Androidversion, som jeg kender, er det en knap i indstillinger - Oplysninger om appen (Google Play Butik), der hedder "Afinstaller opdateringer".

Det er altså ikke alle apps der skal afinstalleres. Kun (opdateringer ved) tryk på den knap.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk trafik-app virker igen som før: Har lukket ned for Frank Rasmussens adgang til data
Interview: Saphe har stoppet for telerigmanden Frank Rasmussens adgang til trafik-appens data. Det er sket på utraditionel vis, men betyder, at Fartkontrol.nu-appen igen fungerer som før. "Beskyldningerne var rigtige nok, men vi har lukket ned, så vi kan se, at Hopper ikke tager vores data længere," lyder det fra Saphe.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Syv nemme trin: Sådan leverer du fremtidens digitale kundeservice
Når kunder besøger jer via digitale touchpoints, kan deres rejse godt virke tilfældig og med flere omveje undervejs, men det er vigtigt at slå fast, at for kunden er det én samlet oplevelse. Når den kundeoplevelse byder på udfordringer, så stiger frustrationen hos kunden, og det er et stort problem for jeres forretning. I dette whitepaper gennemgår vi syv simple trin, kan give dig en indsigt i hvordan I tilpasser jer fremtidens kundeservice .