Nisc Juniormester
11. juli 2018 - 11:24 Der er 5 kommentarer og
2 løsninger

cloning af M.2 disk

Jeg er ved at løbe tør for plads i min Yoga 900, og vil gerne vide hvordan jeg cloner M2 disken til en ny større.
Er der en hardwareløsning som f.eks Icybox docking  og disk cloner??  der kan håndtere M.2 drev?

Pft Nikolaj
Nisc Juniormester
11. juli 2018 - 15:11 #2
Tak for svar. Jeg er ikke sikker på a det er det rette  at bruge den kleine Icybox der henvises til.,  Det må gerne være en som kan håndtere begge drev på samme tid og overføre data one by one på samme måde som  de gængse clone og docking stationer gør det. uden at der er nogen computer indblandet. Jeg løb engang ind i noget som muligvis kan det jeg efterlyser.
poko1 Ekspert
11. juli 2018 - 15:43 #3
Det må du jo så gøre som du vil!
Jeg har kørt Dette Klonings værktøj på utallige PC'er  Og har aldrig.
Været ude for at det ikke blev en 1-1 Klon.
220661 Ekspert
11. juli 2018 - 17:17 #4
Nisc Juniormester
11. juli 2018 - 17:27 #5
Tak for svar prøver ekspertløsningerne. tak
220661 Ekspert
11. juli 2018 - 17:33 #6
Velbekomme. Held og lykke med kloning
Nisc Juniormester
05. september 2018 - 16:20 #7
Det er snart længe siden, men jeg har stadig ikke kunnet clone mine diske med de tools jeg har haft til rådighed. Renkforce  fra Conrad elektronik passede slet ikke sammen me min 1 tb Samsung 961 m.2 disk. Dt gik heller ikke med Transcend SSD enclosure kit CM 80S . Stikkene passede, men der var intet medie sag min diskhåndtering. byttede kittet til et nyt. Desværre samme historie. Fik drev bogstav i windows og oplysning om at sætte et medie i. Min 1tb Samsung disk virker i computere når det sættes i der. Både den bærbare og også i den stationære.. Noget siger mig at drevet er ok, men at værktøjerne er fejlbehæftede. Hvad gør jeg så nu??
det super gode råd vil blive påskønnet
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk universitet lukker it-uddannelse efter krav om færre udenlandske studerende: “Det er i høj grad et tilbageskridt”
Aalborg Universitet har meddelt at man lukker i alt syv uddannelser, herunder en it-uddannelse hvor undervisningen idag foregår på engelsk. “Det er i høj grad et tilbageskridt,” lyder det fra IT-Branchen til Computerworld.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Sådan vælger du det bedste intranet
At vælge den bedste, eller skal vi kalde det, den rette intranetplatform til din virksomhed eller organisation, er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Sammenlignet med andre stykker software eller værktøjer til udførelse af specifikke behov, ja så er et intranet typisk en platform, der skal implementeres på tværs af hele virksomheden. Det med det faktum, at det også vil berøre mere eller mindre samtlige ansatte og funktionsområder, hvorfor man alt andet lige skal gøre sig ekstra umage – både mht. valg af hvilken platform, men også mht. udarbejdelse af business case, implementering, udrulning samt adoption og uddannelse. Dette er en 40 siders udførlig guide til dig som skal i gang med at vælge intranetplatform til din virksomhed, og mangler inspiration til, hvordan hele processen bør køre fra start til slut.