Nisc Juniormester
11. juli 2018 - 11:24 Der er 5 kommentarer og
2 løsninger

cloning af M.2 disk

Jeg er ved at løbe tør for plads i min Yoga 900, og vil gerne vide hvordan jeg cloner M2 disken til en ny større.
Er der en hardwareløsning som f.eks Icybox docking  og disk cloner??  der kan håndtere M.2 drev?

Pft Nikolaj
Nisc Juniormester
11. juli 2018 - 15:11 #2
Tak for svar. Jeg er ikke sikker på a det er det rette  at bruge den kleine Icybox der henvises til.,  Det må gerne være en som kan håndtere begge drev på samme tid og overføre data one by one på samme måde som  de gængse clone og docking stationer gør det. uden at der er nogen computer indblandet. Jeg løb engang ind i noget som muligvis kan det jeg efterlyser.
poko1 Ekspert
11. juli 2018 - 15:43 #3
Det må du jo så gøre som du vil!
Jeg har kørt Dette Klonings værktøj på utallige PC'er  Og har aldrig.
Været ude for at det ikke blev en 1-1 Klon.
220661 Ekspert
11. juli 2018 - 17:17 #4
Nisc Juniormester
11. juli 2018 - 17:27 #5
Tak for svar prøver ekspertløsningerne. tak
220661 Ekspert
11. juli 2018 - 17:33 #6
Velbekomme. Held og lykke med kloning
Nisc Juniormester
05. september 2018 - 16:20 #7
Det er snart længe siden, men jeg har stadig ikke kunnet clone mine diske med de tools jeg har haft til rådighed. Renkforce  fra Conrad elektronik passede slet ikke sammen me min 1 tb Samsung 961 m.2 disk. Dt gik heller ikke med Transcend SSD enclosure kit CM 80S . Stikkene passede, men der var intet medie sag min diskhåndtering. byttede kittet til et nyt. Desværre samme historie. Fik drev bogstav i windows og oplysning om at sætte et medie i. Min 1tb Samsung disk virker i computere når det sættes i der. Både den bærbare og også i den stationære.. Noget siger mig at drevet er ok, men at værktøjerne er fejlbehæftede. Hvad gør jeg så nu??
det super gode råd vil blive påskønnet
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Globalconnect skifter navn efter fusion: Skal have ny identitet til nytår
Interview: Globalnet? Eller BroadConnect? GlobalConnect og og Broadnet har fusioneret, og det betyder, at det nye selskab skifter navn. Virksomheden skal også beslutte, om hovedkvarteret skal ligge i København eller Oslo.
CIO
Machine learning og kunstig intelligens med Jesper Steen Møller "Der er rigtigt meget teknik som for nogen ser nærmest magisk ud"
Tech fra Toppen: Hvornår det giver mening at bruge machine learning - og hvordan du kommer bedst muligt i gang? Få svaret i den seneste udgave af Computerworlds podcast "Tech fra toppen" med datalog Jesper Steen Møller.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Millennials – Kommuniker med den nye generation
Mange virksomheder har en stor udfordring når det gælder Millennials. De er online hele tiden, har sociale medier som omdrejningspunktet i deres hverdag, og har meget høje forventninger til god service. De vægter værdier som tilgængelighed, hurtighed og kontinuitet meget højt, og det skal afspejle sig i den service I som virksomhed yder dem. Det er en del virksomheder slet ikke forberedte på. I dette whitepaper gennemgår vi, hvordan du skal gøre for at kommunikere med den nye generation.