Felixnielsen Novice
11. juli 2018 - 15:37 Der er 11 kommentarer og
3 løsninger

Icotera I5800

Hej

Jeg har rodet med at få lavet portforward på min nye router fra Eniig, en Icotera I5800.
Jeg havde sat portforward op før på min gamle router, og har privat forbindelse igennem Eniig, Har prøvet en masse forskellige kombinationer på routeren men intet synes at vil åbne nogle porte. Eniig tech support kan/vil ikke hjælpe. Icotera som har lavet routeren kan ikke hjælpe med opsætning af den. De siger Eniig skal hjælpe.. så nu sidder jeg fast.

Der må være noget jeg gør forkert et eller andet sted
Har prøvet at følge denne guide https://portforward.com/icotera/i5800/
eftersom det var den bedste jeg kunne finde. dog uden held.

Har prøvet at slå UPnP til og fra, det giver heller intet

Håber nogen kan hjælpe
sidwave Ekspert
11. juli 2018 - 21:55 #1
hvad er det præcis du ikke kan finde ud af ?
det er i en menu for sig selv, og er ligetil, da man blot skal indtaste nummeret på de enheder der skal forwardes.

hvilke porte skal du forwarde ?
Felixnielsen Novice
11. juli 2018 - 22:23 #2
https://imgur.com/9uGGfRl

Den burde være lige til ja, men når jeg tester med online tester, og test program på computeren så siger den de er lukkede
Felixnielsen Novice
11. juli 2018 - 22:29 #3
Se billedet i sidste post for ar se porte og hvordan det står pt.

Jeg har sat Ip adresserne til at være statiske på mine enheder, og routeren til at reservere dem til de individuelle enhedder. Har prøvet at portforward lidt af hvert, også på forskellige enhedder, men intet virker
sidwave Ekspert
11. juli 2018 - 22:35 #4
jeg tror du måske lige skal åbne portene i windows firewall også
Felixnielsen Novice
11. juli 2018 - 22:57 #5
Lige prøvet at gøre det på min main computer, uden held.
På min bærbare har jeg prøvet ved at deactivere firewall.. også uden held
CRKrogh Ekspert
11. juli 2018 - 23:37 #6
Nu er du sikker på at du har statisk IP# så du undgår at blive CGNAT'ed?
Felixnielsen Novice
12. juli 2018 - 00:08 #7
Ved ikke hvad CGNAT er, men efter jeg satte statisk ip på computeren og ikke kun på routeren kan jeg nu se porte der åbner :D

Tusind tak for hjælpen
Felixnielsen Novice
17. august 2018 - 00:46 #8
Så der er gået noget tid, og jeg troede at problemet var løst da mit port tjekker program sagde at de var åbne. Men det var desvære ikke helt sandt.

Lige nu som landet lægger er portene forwarded på Routern, og i Windows firewall, har set flere guids på det for at være sikker på det var rigtigt. jeg køre med Statisk ip på computeren som også er reserveret på routeren. hvilket var nok til at snyde min port tjekker program. Men spil som For Honor og Warframe siger stadig jeg har Strict NAT, og det skaber en del problemer.

Håber nogen kan hjælpe
Felixnielsen Novice
17. august 2018 - 01:03 #9
Har lige prøvet at deaktivere Windows Firewall helt, genstarte computeren, og prøve at åbne warframe igen, fortæller stadig der er strict NAT. så Firewallen er udelukket
Kasper Praktikant
19. august 2018 - 13:15 #10
Hej Felix. Jeg er ny her på cw.  Vil du prøve at skrive til mig over Facebook på messenger og forklare dit problem igen? Jeg har lige haft problemer med opsætning af ports mm i forbindelse med jeg fik fiber og samme router i5800. Men jeg har løst mit. Så jeg vil gerne prøve at hjælpe. Kasper Noer
Felixnielsen Novice
20. august 2018 - 23:42 #11
Har forsøgt at skrive til dig kasper, håber du snart svare
Felixnielsen Novice
23. august 2018 - 01:49 #12
Såå.. efter en masse roden, kiggen på mange forums og en masse tid på teamviewer med en anden er konklutionen at Eniig/Waoo ikke tillader UPnP på deres Icotera I5800 router. Så nu har jeg bestilt en ny router og får Waoo til at sætte routeren i brigde mode, fordi det tillader de heller ikke man selv gør.
Felixnielsen Novice
23. august 2018 - 06:27 #13
Nu har jeg brugt over 40 timer på at prøve at få den til at virke, jeg har ikke kunnet finde nogen måde at få den til at åbne på og det er efter de utallige timer jeg har brugt på at lave portforwardinger før i tiden.

Til gengæld har mange andre har/haft samme problem og svaret lagde allerede i et forum fra 2016. Hvor de konkluderede at Icotera I5800's UPnP er fuld af fejl og er man uheldig så er brigdemode den eneste løsning.
Felixnielsen Novice
23. august 2018 - 16:04 #14
I dag fik jeg sat den nye router til, kontaktede Eniig/waoo og de satte deres router i brigde mode. Nu køre alt som det skal
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Prosa varsler konflikt med IBM: Første konfliktvarsel er netop sendt afsted til tech-giganten
En strejke hos IBM rykker tættere på. It-fagforbundet Prosa har netop afsendt første konfliktvarsel for de medlemmer, der er ansat hos IBM i Odense.
Computerworld
SSD-priserne kollapser: De lynhurtige drev koster under det halve af, hvad de gjorde i 2018
Efter en periode med prisstigninger, falder priserne på de hurtige SSD-drev nu hastigt.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation
I Fortinets rapport fra 2018 omkring sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation, tages temperaturen på den aktuelle tilstand for Cybersecurity i organisationer rundt omkring i hele verden. Blandt de 300 respondenter viste der sig en række spændende trends. Her er et par stykker af dem: - Digital Transformation er den mest indflydelsesrige it-trend i organisationer i dag. Hele 92% svarede at det har stor indvirkning på deres forretning - Sikkerhed er den klart største udfordring i forhold til digital transformation. Hele 85% mener det har stor indvirkning på deres forretning Download hele rapporten her og få flere spændende findings.