Felixnielsen Novice
11. juli 2018 - 15:37 Der er 11 kommentarer og
3 løsninger

Icotera I5800

Hej

Jeg har rodet med at få lavet portforward på min nye router fra Eniig, en Icotera I5800.
Jeg havde sat portforward op før på min gamle router, og har privat forbindelse igennem Eniig, Har prøvet en masse forskellige kombinationer på routeren men intet synes at vil åbne nogle porte. Eniig tech support kan/vil ikke hjælpe. Icotera som har lavet routeren kan ikke hjælpe med opsætning af den. De siger Eniig skal hjælpe.. så nu sidder jeg fast.

Der må være noget jeg gør forkert et eller andet sted
Har prøvet at følge denne guide https://portforward.com/icotera/i5800/
eftersom det var den bedste jeg kunne finde. dog uden held.

Har prøvet at slå UPnP til og fra, det giver heller intet

Håber nogen kan hjælpe
sidwave Ekspert
11. juli 2018 - 21:55 #1
hvad er det præcis du ikke kan finde ud af ?
det er i en menu for sig selv, og er ligetil, da man blot skal indtaste nummeret på de enheder der skal forwardes.

hvilke porte skal du forwarde ?
Felixnielsen Novice
11. juli 2018 - 22:23 #2
https://imgur.com/9uGGfRl

Den burde være lige til ja, men når jeg tester med online tester, og test program på computeren så siger den de er lukkede
Felixnielsen Novice
11. juli 2018 - 22:29 #3
Se billedet i sidste post for ar se porte og hvordan det står pt.

Jeg har sat Ip adresserne til at være statiske på mine enheder, og routeren til at reservere dem til de individuelle enhedder. Har prøvet at portforward lidt af hvert, også på forskellige enhedder, men intet virker
sidwave Ekspert
11. juli 2018 - 22:35 #4
jeg tror du måske lige skal åbne portene i windows firewall også
Felixnielsen Novice
11. juli 2018 - 22:57 #5
Lige prøvet at gøre det på min main computer, uden held.
På min bærbare har jeg prøvet ved at deactivere firewall.. også uden held
CRKrogh Ekspert
11. juli 2018 - 23:37 #6
Nu er du sikker på at du har statisk IP# så du undgår at blive CGNAT'ed?
Felixnielsen Novice
12. juli 2018 - 00:08 #7
Ved ikke hvad CGNAT er, men efter jeg satte statisk ip på computeren og ikke kun på routeren kan jeg nu se porte der åbner :D

Tusind tak for hjælpen
Felixnielsen Novice
17. august 2018 - 00:46 #8
Så der er gået noget tid, og jeg troede at problemet var løst da mit port tjekker program sagde at de var åbne. Men det var desvære ikke helt sandt.

Lige nu som landet lægger er portene forwarded på Routern, og i Windows firewall, har set flere guids på det for at være sikker på det var rigtigt. jeg køre med Statisk ip på computeren som også er reserveret på routeren. hvilket var nok til at snyde min port tjekker program. Men spil som For Honor og Warframe siger stadig jeg har Strict NAT, og det skaber en del problemer.

Håber nogen kan hjælpe
Felixnielsen Novice
17. august 2018 - 01:03 #9
Har lige prøvet at deaktivere Windows Firewall helt, genstarte computeren, og prøve at åbne warframe igen, fortæller stadig der er strict NAT. så Firewallen er udelukket
Kasper Praktikant
19. august 2018 - 13:15 #10
Hej Felix. Jeg er ny her på cw.  Vil du prøve at skrive til mig over Facebook på messenger og forklare dit problem igen? Jeg har lige haft problemer med opsætning af ports mm i forbindelse med jeg fik fiber og samme router i5800. Men jeg har løst mit. Så jeg vil gerne prøve at hjælpe. Kasper Noer
Felixnielsen Novice
20. august 2018 - 23:42 #11
Har forsøgt at skrive til dig kasper, håber du snart svare
Felixnielsen Novice
23. august 2018 - 01:49 #12
Såå.. efter en masse roden, kiggen på mange forums og en masse tid på teamviewer med en anden er konklutionen at Eniig/Waoo ikke tillader UPnP på deres Icotera I5800 router. Så nu har jeg bestilt en ny router og får Waoo til at sætte routeren i brigde mode, fordi det tillader de heller ikke man selv gør.
Felixnielsen Novice
23. august 2018 - 06:27 #13
Nu har jeg brugt over 40 timer på at prøve at få den til at virke, jeg har ikke kunnet finde nogen måde at få den til at åbne på og det er efter de utallige timer jeg har brugt på at lave portforwardinger før i tiden.

Til gengæld har mange andre har/haft samme problem og svaret lagde allerede i et forum fra 2016. Hvor de konkluderede at Icotera I5800's UPnP er fuld af fejl og er man uheldig så er brigdemode den eneste løsning.
Felixnielsen Novice
23. august 2018 - 16:04 #14
I dag fik jeg sat den nye router til, kontaktede Eniig/waoo og de satte deres router i brigde mode. Nu køre alt som det skal
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk universitet lukker it-uddannelse efter krav om færre udenlandske studerende: “Det er i høj grad et tilbageskridt”
Aalborg Universitet har meddelt at man lukker i alt syv uddannelser, herunder en it-uddannelse hvor undervisningen idag foregår på engelsk. “Det er i høj grad et tilbageskridt,” lyder det fra IT-Branchen til Computerworld.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Den evigt forandrende rolle som it-manager – sådan ser fremtiden ud!
Rollen som it-manager har ændret sig meget, og bliver fremadrettet endnu vigtigere i enhver organisation, i takt med at teknologien udvikler sig. Det betyder at hverdagen er fyldt med mange udfordringer, som hele tiden stiller krav til medarbejderne og deres evne til at have de rette kompetencer. Hvad fremtiden bringer kan ingen spå om, men du får et bud på hvordan en it-managers hverdag ser ud i 2020, og hvilke løsninger der kan være vejen frem. Silotænkningen er fortid og det kræver at du som it-manager hele tiden tænker innovativt for at være på forkant. Hvordan du tilpasser dig til fremtiden, går vi i dybden med i dette Whitepaper.