2hans Juniormester
12. juli 2018 - 21:56 Der er 1 kommentar og
1 løsning

kompliceret beregning af overtid

Jeg har brug for en beregning, hvor timer mellem indstemplet tid og udstemplet tid beregnes, men nu bliver det kompliceret:
Samtlige timer skal tælles op. Hvis der er timer ud over 8,0 skal de tælles som overtimer, det kan fint gøres med min og maks. MEN timer der ligger mellem 0,00 og 6,00 skal fratrækkes, inden overtimer gøres op.
Lidt tricky, et eksempel:

Mødetid klokken 1:00
Gå hjemtid klokken 10:00
I alt timer: 9:00.
Der beregnes overtid: 1 time
Da tiden mellem 0,00 og 6,00 ikke skal medtages ved beregning af overtid skal resultatet være 0 timer.
Håber det er forståeligt. (det skyldes, at der anvendes en anden sats for samtlige timer der ligger mellem 0,00 og 6,00.
Mon ikke en af excellhajerne her kunne give et godt hint til løsning af den drilske sag.
Mange hilsner
Hans
Nikolaj Seniormester
13. juli 2018 - 07:17 #1
Hvis det kun er på løsningen af de tidlige timer kunne det se således ud:

Mødetid kl 0100 i A1
Gå hjem kl 1000 i B1
Tidlig møde før 0600 i C1

=HVIS(A1<C1;C1-A1;0)
2hans Juniormester
13. juli 2018 - 10:38 #2
Tusind tak for hintet :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk universitet lukker it-uddannelse efter krav om færre udenlandske studerende: “Det er i høj grad et tilbageskridt”
Aalborg Universitet har meddelt at man lukker i alt syv uddannelser, herunder en it-uddannelse hvor undervisningen idag foregår på engelsk. “Det er i høj grad et tilbageskridt,” lyder det fra IT-Branchen til Computerworld.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Sådan vælger du det bedste intranet
At vælge den bedste, eller skal vi kalde det, den rette intranetplatform til din virksomhed eller organisation, er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Sammenlignet med andre stykker software eller værktøjer til udførelse af specifikke behov, ja så er et intranet typisk en platform, der skal implementeres på tværs af hele virksomheden. Det med det faktum, at det også vil berøre mere eller mindre samtlige ansatte og funktionsområder, hvorfor man alt andet lige skal gøre sig ekstra umage – både mht. valg af hvilken platform, men også mht. udarbejdelse af business case, implementering, udrulning samt adoption og uddannelse. Dette er en 40 siders udførlig guide til dig som skal i gang med at vælge intranetplatform til din virksomhed, og mangler inspiration til, hvordan hele processen bør køre fra start til slut.