Mauer84 Praktikant
14. august 2018 - 15:46 Der er 4 kommentarer

scanne en browser side

Hej. håber der er nogen der kan hjælpe eller har en ide.

Jeg har en tunnelserver hvor der er tilsluttet en bunke enheder, via en vpn lignende kryptering. jeg kan så tilgå en browser for at tjekke om mac adresserne på disse enheder er tilgængelige for at se om de er online. da jeg ikke kender enhedernes ip adresse og de ikke er tilsluttet samme netværk kan jeg ikke pinge dem. dette er dog en meget langsommelig proces, så jeg tænker om det kunne være muligt at gøre dette automatisk på en eller anden måde så den selv kan scanne browser siden og tjekke om de kendte mac adresse er tilgængelige og hvis de ikke er genere en rapport eller mail eller andet.

håber det er forståeligt hvad jeg ønsker

hvis der er nogen andre ideer er jeg åben for det :-)
acore Ekspert
14. august 2018 - 17:36 #1
Ligger der noget jeg ikke kan gennemskue bag dit valg af kategori til dette spørgsmål? Skal du “bare” have det automatiseret eller hvad?
Mauer84 Praktikant
14. august 2018 - 17:39 #2
Ja det er for at automatisere det. så jeg ikke behøver sidde og tjekke de forskellige mac adresser hver dag.
acore Ekspert
14. august 2018 - 17:52 #3
Du kunne køre et php program med faste intervaller (via fx Cron). Det vil relativt enkelt kunne læse siden og lede de oplysninger frem, du skal bruge (selvfølgelig afhængigt af struktur på output) og så sende rapport eller præsentere rapport i browser. Kan også laves i C# eller andet.
CRKrogh Ekspert
14. august 2018 - 18:15 #4
Hvis du kan udlæse din arp-cache (arp -a) er det vel enkelt nok, blot at lade serveren ping'e IP# og vise resultatet?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.