bamsen Novice
20. oktober 2018 - 12:24 Der er 2 kommentarer

Tilgå USB harddisk via Linksys router

Hej! Jeg har altid haft mulighed for at tilgå min Seagate USB harddisk 4Tb som er tilsluttet direkte på Linksys ea6900 router, da den var blevet så rodet, valgte jeg at formatere den og starte på frisk. Nu kan router ikke finde den... Jeg kan simpelthen ikke huske hvad jeg gjorde dengang, nogen som har tips? Jeg vil kunne tilgå harddisken fra hele huset, derfor er denne tilsluttet direkte til routeren... Det har virket perfekt indtil nu
claes57 Ekspert
20. oktober 2018 - 13:00 #1
bamsen Novice
21. oktober 2018 - 17:35 #2
Hej - Ligemeget hvad jeg prøver, vil min router ikke genkende harddisken, ej heller min anden PC, det er ligesom om den er formateret forkert. Jeg kan kun formatere den som NTFS eller eFAT, uanset, vil den ikke fungere. Har også prøvet at konventere til GPT, endda brugt SeaGates egen program til at formatere den til GPT... Den fingerer perfekt til min PC - Fatter ikke hvad der sker...
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
It-fagforbund vil trække IBM i retten: "Alle fyringerne strider mod lov om virksomhedsoverdragelse"
Interview: It-fagforbundet Prosa og fagforeningen HK Privat er nu klar til at slæbe IBM i Arbejdsretten. Fagforeningerne mener, at det amerikanske selskab overtræder loven for virksomhedsoverdragelse, når selskabet fyrer op imod 64 af de overdragne medarbejdere fra KMD og Tech Mahindra.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwoll, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.