bamsen Novice
20. oktober 2018 - 12:24 Der er 2 kommentarer

Tilgå USB harddisk via Linksys router

Hej! Jeg har altid haft mulighed for at tilgå min Seagate USB harddisk 4Tb som er tilsluttet direkte på Linksys ea6900 router, da den var blevet så rodet, valgte jeg at formatere den og starte på frisk. Nu kan router ikke finde den... Jeg kan simpelthen ikke huske hvad jeg gjorde dengang, nogen som har tips? Jeg vil kunne tilgå harddisken fra hele huset, derfor er denne tilsluttet direkte til routeren... Det har virket perfekt indtil nu
claes57 Ekspert
20. oktober 2018 - 13:00 #1
bamsen Novice
21. oktober 2018 - 17:35 #2
Hej - Ligemeget hvad jeg prøver, vil min router ikke genkende harddisken, ej heller min anden PC, det er ligesom om den er formateret forkert. Jeg kan kun formatere den som NTFS eller eFAT, uanset, vil den ikke fungere. Har også prøvet at konventere til GPT, endda brugt SeaGates egen program til at formatere den til GPT... Den fingerer perfekt til min PC - Fatter ikke hvad der sker...
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Tre måneder forsinket: Den skandaleramte Windows 10-opdatering ‘1809’ ruller nu omsider automatisk ud
Den skandaleramte Windows 10-opdatering kaldet ‘1809’, som blev trukket tilbage få dage efter lanceringen 2. oktober 2018, begynder nu at rulle ud til brugerne helt automatisk via Windows Update.
CIO
Tech fra Toppen: Tim Vang får hastigheden op og de rigtige idéer frem med Googles pretotyping
Tech fra Toppen: Tim Vang får ideerne frem og hastigheden op ved konstant at tænke små overskuelige eksperimenter ind idéprocessen. Metoden hedder pretotyping og stammer fra Google. Lær meget mere om, hvordan du kan bruge værktøjet her.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
6 gode råd til et succesfuldt virtuelt møde
Den traditionelle måde at tænke arbejdsplads på er under forandring. Nye teknologier skyder frem og gør hverdagen nemmere og mere dynamisk. Eksempelvis er mængden af fjernarbejdspladser steget med 115% de seneste 10 år, og det stiller krav til måden at holde møder på. Med et virtuelt møderum kan møder faciliteres online, og alle parter sparer tid fordi det er mere fleksibelt og ikke betinget af at alle møder op fysisk. I dette whitepaper kigger vi på hvad der skal til for at mestre denne disciplin og giver dig 6 gode råd.